امتیاز موضوع:
  • 30 رأی - میانگین امتیازات: 4.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کل کل (نسخه 4)

اها ببخشید

خب فکر نکن فقط پسرا دعععععععععععوووووووووووووووواااااااااااااااااا بلدن ماهم بلدیم پسرای محل بیشترشون از من میترسن چون یع بار توپشون را سوراخ کردم با تیغ موکت برSleepy
کل کل (نسخه 4) 89

سپاس شده توسط ✘ ßαÐ-þʘy ✘
آگهی
(07-08-2013، 12:29)Pooriya Poo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اين دختره ديگه كيه اومده
تُف
كم بيشعوري كرد يه بنده خدايي
=|
و باز هم تُف
تفاتو جمع کن یه جا قورت بده من صد بار گفتم پسرم
اگه آدمی بفهم البته میدونم که حالیت نمیشه
طبیعی هم هست
جوجه ي ما 13 سالشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!​!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!​!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!​!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(07-08-2013، 12:35)فریناز 289 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اها ببخشید

خب فکر نکن فقط پسرا دعععععععععععوووووووووووووووواااااااااااااااااا بلدن ماهم بلدیم پسرای محل بیشترشون از من میترسن چون یع بار توپشون را سوراخ کردم با تیغ موکت برSleepy
توپو سوراخ كردي
ما تو مدرسه تخته پاك كنو پرت ميكنيم به هم سياه و كبود ميشيم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کل کل (نسخه 4) 89
[quote='Pooriya Poo' pid='847481' dateline='1375868001']
تُف تُف
تُف از همه رنگ

برو سه چرخه بازيتو بكن
25r3025r3025r3025r30

تو چون احمقی این فکرا را میکنین دوچرخه سواری بهترین ورزشششششششش دنیاس تو چون بلد نیستی از این فکرا میکنیی
کل کل (نسخه 4) 89

ما يه پس گردني هايي به هم ميزنيم صداش تو كل خيابون مي پيچه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کل کل (نسخه 4) 89
برین به جهنم حیف که ساعت کار با کامپیوترم تموم شد وگرنه حالیتون میکردم احمقاSleepy

فردا میام مثه اعزراییل جونتون را میگیرم تا بعد
کل کل (نسخه 4) 89

بیشتر میخوری
(07-08-2013، 12:38)فریناز 289 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2013، 12:33)Pooriya Poo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تُف تُف
تُف از همه رنگ

برو سه چرخه بازيتو بكن
25r3025r3025r3025r30

تو چون احمقی این فکرا را میکنین دوچرخه سواری بهترین ورزشششششششش دنیاس تو چون بلد نیستی از این فکرا میکنیی
من تا همين پارسال كلاس دوچرخه سواري ميرفتم ولي چون تو حركات نمايشي بد جوري خوردم زمين و پام و گردنم شكست بابام ديگه نذاشت برم الان دارم ميرم پينگ پنگ

جوجه ي 13 سالمون رفت ما هم بريم
کل کل (نسخه 4) 89
هِــــعی دَرگیری ایجآد نَکُنید .. :|
کل کل (نسخه 4) 89
عزیزم
آفرین

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان