26-03-2013، 15:51
قرارنیست هرکسی شمارادوست بدارد،ولی شمامی توانیدهرکسی رادوست
داشته باشید اینو درست میگه
|
نظرسنجی: ایا از این مطلب خوشتان امد ؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
عالی | 15 | 100.00% | |
بد | 0 | 0% | |
در کل | 15 رأی | 100% |
*شما به این گزینه رأی دادهاید. | [نمایش نتایج] |
چند جمله از مولانا |
|||||||||||||||||||||||
26-03-2013، 15:51
قرارنیست هرکسی شمارادوست بدارد،ولی شمامی توانیدهرکسی رادوست
26-03-2013، 15:54
موفقیت این نیست که هرگزاشتباه نکنیم،بلکه این است که یک اشتباه رادوبارمرتکب نشویم.
خیلی آموزنده بود
04-08-2013، 17:31
حقیقت همان دروغیست که بارها و بارها تکرار می شود
ادولف هتلر
06-08-2013، 19:25
تمام سپاسم از ان کسیت که به من نیازی نداشت اما باز هم فراموشم نکرد.
کوروش بزرگ ![]()
هر کس عادت کند که به هر دلیل هر حرفی را باور کند،از صورت انسانی خارج می شود
انسان ، هر زمان از پیشامد آینده درباره ی خود اندیشید و از آن ، بیم هراس در خاطرش نشاند،آن خطر ،زودتر او را تعقیب می کند. ابن سینا هیچ چیز در دنیا اتفاقی نیست. یک بخت ترین مردم کسی است که کردار را به سخاوت بیاراید و گفتار به راستی. سخنان ابوعلی سینا
06-08-2013، 21:37
جملاتی از ناپلئون:
«آنقدر شکست خوردم که راه شکستدادن را آموختم» «از پیروزی تا سقوط فقط یک گام فاصلهاست.» «ازدواج همیشه به عشق پایان دادهاست.» «اگر سراسر زمین یک کشور بود، استانبول پایتخت آن میبود. «تسخیر یک کشور بزرگ از تسخیر قلب کوچک یک زن آسانتر است.» «دنیا از آنِ کسانی است که تحرک و انرژی دارند.» «دستی که گهواره را تکان میدهد دنیا را تکان میدهد.» «دین بهترین وسیلهاست برای ساکت نگهداشتن مردم.» «مردم از ترس شکست، میبازند.» اینا قسمتیشه:cool:
06-08-2013، 21:56
از خودم میگم
حیوانا بعضی وقت ها از ما انسان ها برتزی دارند
06-08-2013، 22:18
منم از خودم
ما گاهی باید از حیوانات درس بگیریم
06-08-2013، 22:41
آدولف هیتلر
اگر تو برنده باشی، نیازی نیست به کسی توضیحی دهی، اما اگر بازنده باشی، نیازی نیست آنجا باشی تا به کسی توضیحی دهی. یکی از سخنان معروف هیتلر: اگر دشمنی هم نداری، وانمود کن که کشورت در خطر است زیرا وقتی مردم بترسند، برای برده شدن آماده می شوند. وقتی مردم بترسند آماده اند تا از سیاستمدارها پیروی کنند پر معنی ترین شون این ها هستن
08-08-2013، 11:38
سعي کن آنچه را که دوست داري به دست بياوري وگرنه مجبوري هر آنچه را که داري ، دوست داشته باشي . ويليام شکسپير
به دنبال قطعه اي از اين آسمان پهناور هستم که از تراکم انديشه هاي پست تهي باشد. فروغ فرخزاد هر روز صبح در آفريقا وقتي خورشيد طلوع مي کند ، يک غزال شروع به دويدن مي کند و مي داند سرعتش بايد از يک شير بيشتر باشد تا کشته نشود. هر روز صبح در آفريقا وقتي خورشيد طلوع مي کند ، يک شير شروع به دويدن مي کند و مي داند که بايد سريع تر از آن غزال بدود تا از گرسنگي نميرد. مهم نيست غزال هستي يا شير، با طلوع خورشيد دويدن را آغاز کن . آنتوني رابينز
| |||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|