06-08-2013، 21:42
(06-08-2013، 21:40)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دختر به این خوبی... تازه همشهریم هست... پس بدو برو بکوب...
(06-08-2013، 21:37)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.جرئت نمیخواد که،... با این حرف بزن اگه خودت سرتو به دیوار نکوبیدی.......
(06-08-2013، 21:35)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.تو سرتو محکم بکوب... با من...
(06-08-2013، 21:31)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.قابل توجه کاربران گرامی که در گفتگوی آزاد هستن: من از دست این دارم سر خودمو میکوبم به دیوار:|
(06-08-2013، 21:25)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.داریم دیگه.وان دایرکشن
از جکسون و انریکه شاخ تر که نداریم!!!
طرفداراشون همون طرفدارن:/
اگه چیزیم شد این مسئوله:/
فقط سعی کن محکم بزنی از این زندگی کوفتی خلاص شی...
ما که از این جراتا نداریم سرمونو بکوبیم به دیوار...
:
:
:
من میکوبم!!!
شوخی کردم، جایزه داری:/