امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

⊶⊰گُـفـتُـــــــــگــویِ آزاد نُســـ×ــــخِه یِ1 + 4✖8 ⊱⊷

(03-08-2013، 14:25)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: من رفیق بازم? دقیق ندیدم black چی گفته بود من فقط دیدم صحرا دعوا رو شروع کرد!!اونوقت amitise هم باید محروم بشه!

دخیخاSleepy مهم نیست کی درگیری رو اغاز میکنه. مهم این هست که کیا توی درگیری تنش ایجاد می کنن.
ستاره رو می تونی با صابر در میون بذاری یا بهش اخطار بدی.

البته اندیشه میکنم بسته شدن نام کاربری علی دلایل دیگه هم داشته باشه.
صابر به پیام خصوصی های من جواب نمیده!!!Dodgy
دستهــايم را محکمتر بگيـر

من هنوز هم نميخواهــم

تورا...

به دست خاطرات بسپارم...

⊶⊰گُـفـتُـــــــــگــویِ آزاد نُســـ×ــــخِه یِ1 + 4✖8 ⊱⊷ 459
 سپاس شده توسط hani eh
آگهی
چرا همه لیست کاربران در حال بازدید رو مینویسن ؟؟؟؟؟؟ نکنه جاسوس اومده باید ساکت شیم؟ دور از جون خففففففففففففففه شیمBig Grin
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط hani eh
(03-08-2013، 14:24)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
bee ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
emo❤girl ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
mohsenniceboy ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
paria/1 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
poya ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
SABER ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
shadi shekari ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
z_farhad ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امیررضا* *، 1 مهمان

جمع همه 
اما ساکتین همهConfused
ینی درباره سن حرف بزنم؟!
بییییییخیال!!!:/
 سپاس شده توسط hani eh
(03-08-2013، 14:27)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پویا یک بار اومد اما اون بارم نصیحت می کرد
البته اوایل قبل از ورود ما ها مثل پویا و فرید دوستانی داشتن با اون گفتگو داشت هاااBig GrinExclamation

Smile
 سپاس شده توسط hani eh
روزه ی سکوتین؟؟؟؟؟؟؟؟
 سپاس شده توسط hani eh
صابر مدیر اصلی انجمنه؟
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط hani eh
(03-08-2013، 14:27)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پویا یک بار اومد اما اون بارم نصیحت می کرد
البته اوایل قبل از ورود ما ها مثل پویا و فرید دوستانی داشتن با اون گفتگو داشت هاااBig GrinExclamation
اره اومد برای hossein نصیحت داد که دختررو ول کنه یعنی پانیزو!
دستهــايم را محکمتر بگيـر

من هنوز هم نميخواهــم

تورا...

به دست خاطرات بسپارم...

⊶⊰گُـفـتُـــــــــگــویِ آزاد نُســـ×ــــخِه یِ1 + 4✖8 ⊱⊷ 459
 سپاس شده توسط hani eh
(03-08-2013، 14:27)poya نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-08-2013، 14:25)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: من رفیق بازم? دقیق ندیدم black چی گفته بود من فقط دیدم صحرا دعوا رو شروع کرد!!اونوقت amitise هم باید محروم بشه!

دخیخاSleepy مهم نیست کی درگیری رو اغاز میکنه. مهم این هست که کیا توی درگیری تنش ایجاد می کنن.
ستاره رو می تونی با صابر در میون بذاری یا بهش اخطار بدی.

البته اندیشه میکنم بسته شدن نام کاربری علی دلایل دیگه هم داشته باشه.
صابر به پیام خصوصی های من جواب نمیده!!!Dodgy

جواب های من رو الان داد
تو دلش می خواد محرومم کنهBig Grin
اخه میذاره رو هم بشه یک دفعه پاسخ  میده
 سپاس شده توسط * Exceptional girl * ، FARID.SHOMPET ، hani eh
(03-08-2013، 14:29)mamba نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صابر مدیر اصلی انجمنه؟

ی آقا پشتش بذاری بد نیستاDodgy
 سپاس شده توسط * Exceptional girl * ، hani eh
اون موضوع تموم شد شما درباره ی هر چی میخوای حرف بزن . و اون بحثم بین اشخاص دیگه بود
 سپاس شده توسط hani eh

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 95 مهمان