امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

⊶⊰گُـفـتُـــــــــگــویِ آزاد نُســـ×ــــخِه یِ1 + 4✖8 ⊱⊷

(03-08-2013، 14:22)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید خالی میبنده!فرید گفتم که ازت یه سال کوچولو ام!⊶⊰گُـفـتُـــــــــگــویِ آزاد نُســـ×ــــخِه یِ1 + 4✖8 ⊱⊷ 458

نوشته های اونو کپی پیست کردی خوب یعنی چی مثلا؟؟؟؟؟/HuhHuh
 سپاس شده توسط hani eh
آگهی
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
bee ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
emo❤girl ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
mohsenniceboy ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
paria/1 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
poya ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
SABER ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
shadi shekari ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
z_farhad ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امیررضا* *، 1 مهمان

جمع همه 
اما ساکتین همهConfused
 سپاس شده توسط hani eh ، ღSηow Princessღ ، z_farhad
نقل قول: کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: bee، Hamidreza jefri HHH*، mamba، mohsenniceboy، paria/1، poya، SABER، shadi shekari، z_farhad، 1 مهمان

چه رنگیه @_@
 سپاس شده توسط hani eh
چرا همه خودشونو آف کردن اومدن اینجا؟
برای جاسوسی اومدن از هیچی حرف نزنیدBig Grin
 سپاس شده توسط hani eh ، FARID.SHOMPET
نقل قول: من رفیق بازم? دقیق ندیدم black چی گفته بود من فقط دیدم صحرا دعوا رو شروع کرد!!اونوقت amitise هم باید محروم بشه!

دخیخاSleepy مهم نیست کی درگیری رو اغاز میکنه. مهم این هست که کیا توی درگیری تنش ایجاد می کنن.
ستاره رو می تونی با صابر در میون بذاری یا بهش اخطار بدی.

البته اندیشه میکنم بسته شدن نام کاربری علی دلایل دیگه هم داشته باشه.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط hani eh
خدافسی!×××

(:  ......  nobody  is  #perfect
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، hani eh
ّآقا صابر هم اینجان!من از این صابر یه بارم ندیدم  جمع بشه با ما حرف بزنه!
دستهــايم را محکمتر بگيـر

من هنوز هم نميخواهــم

تورا...

به دست خاطرات بسپارم...

⊶⊰گُـفـتُـــــــــگــویِ آزاد نُســـ×ــــخِه یِ1 + 4✖8 ⊱⊷ 458
 سپاس شده توسط * Exceptional girl * ، hani eh ، ღSηow Princessღ ، امیررضا*
شادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(03-08-2013، 14:25)گل نهال جون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافسی!×××

خداحافظ

(03-08-2013، 14:25)poya نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ّآقا صابر هم اینجان!من از این صابر یه بارم ندیدم  جمع بشه با ما حرف بزنه!

از ایشون خواهش میکنیم سلام کنن پسBig GrinTongue
 سپاس شده توسط hani eh
پویا یک بار اومد اما اون بارم نصیحت می کرد
البته اوایل قبل از ورود ما ها مثل پویا و فرید دوستانی داشتن با اون گفتگو داشت هاااBig GrinExclamation
 سپاس شده توسط poya ، hani eh ، FARID.SHOMPET

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 79 مهمان