02-08-2013، 17:51
مــن
بــی تــــو
در غریبترین شهر عالمـــم . . .
بــی مــن
تـــو در کجــای جهـانـــی
کــه نـیـسـتـی ؟ ! . . .
|
×{♥ بُغـــض قَـَـلَــــم " نُسخـــه ی ســہ "♥ } × |
||||||||||||||||||||
مــن بــی تــــو در غریبترین شهر عالمـــم . . . بــی مــن تـــو در کجــای جهـانـــی کــه نـیـسـتـی ؟ ! . . .
فـاحشه ای که صادقانه هوس می فـروشد , صد شرفـ دارد
به عشق دروغی
کسی
که ریاکارانه
02-08-2013، 17:53
بـــ ـــآ هَمــ ــه چیــ ــز کِــ ـــنآر آمــ ـــدَمـــ ــ....!
دَلــ ـــیــلِ ایــ ــלּ هَمِــه دیــ ـــوآنِــ ــگـ ــے ام..... تَنـ ـــهــآ بـ ـــآوَرِ جُمــ ـــلِـه آخَـــ ـــر تُــ ــوسـتـ ـــ..... چــ ــیزے بیـــنـ ــمآלּ نَــ ــبود.....!!!!
02-08-2013، 17:54
گاهےـهیچ چیز
مثل لبـפֿنـב زבלּ بـﮧ اینزنـבگے سگے
آرامبـפֿـش نیست
בرست مثل این است ڪﮧ
یک בیوانـِﮧ ے
روانگسیـפֿـتـِ تو رابـﮧ باב ڪتڪ
بگیرב و تو بـבانے کهاو هرگز "نمے فهمـב
02-08-2013، 17:54
يـکـی از سـخـت تـريـن کـارای دنـيـا
اينــه کـه بـرای ديـگـران تـوضيـح بـدیدقـيـقا چــه مرگتــهــ . . از تـنـهـایـی بـمیـــر ولــی زاپــاس عـشـق کـسـی نـشــو . . .
02-08-2013، 17:56
بـیـخـیـال ِ حـرف هـای ِ مـــَــردُم ...
بـــیـا و مـرا بــبـ ــوس ! آنــها پـشـت ِ ســَـرِ خــــــُــــــدا هـم کـه خــُـداسـت حــرف مـی زنـنـد ... !!! واے بـهـ حـــال ِ مــــن و تـــــو . . . !
02-08-2013، 17:57
گـــ ــاهــــی
دلـــم بــرای زمـــ ـانی
کــه نـمـی شـنـاخـتـمـت تنـــگ مــی شـــود...!
گــــوش کــــن لـــعـــنتـــی !
ایـــن کـــه مـــن مــــیــکــشــم درد بـــی تــــوبـــودن نـــیــســت... تــــاوان بـــا تــــو بـــودن اســـتــــ
02-08-2013، 17:59
میگویند هر شکستنی دفع بلاست
ای دل طاقت بیـــــــــــــــــــــار
شاید حکمتی بـــــــــــــــــاشد
گفت:این قدر سیگار نکش،می میری. گفتم:اگر نکشم،می میرم. گفت:اگر بکشی،با درد می میری. گفتم:اگر نکشم،از درد می میرم. گفت:هوای دود،جلوی درد را نمیگیرد. گفتم:هوای صاف مگر،جلوی مرگ را میگیرد؟ قدری نگـــــــــــــــــــاهم کرد و گفت:...........بکش.............. بدیـــــــــنوسیله،به اطلاع دوستان میرساند:
ظرفیت پشت تکمیل گردیده است. از این رو،چنان تصمیم به زدن خنجر داشتید؛ خواهشمند است از روبرو اقدام نمایید. با تشــــــــــــکر روابط عمومی دل صاب مرده ی من
02-08-2013، 23:16
خــــــــیلی ســـخــتـــه
نصفه شبــــی بغض گـــــلوتو بگیــــــره و دلتنگــــــش بشـــی فکــــــــر کنی شایـــــــد مثل قدیمـــا باز هـــــم یه اس گــــاه و بی گــــاه بده و بپرسه خوابی یا بیـــــدار ..؟ . . . ولـــــــی بــاید قبول کنی اون هیچوقت مال تـــــو نبوده . . . | ||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|