امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

⊶⊰گُـفـتُـــــــــگــویِ آزاد نُســـ×ــــخِه یِ1 + 4✖8 ⊱⊷

(02-08-2013، 14:33)shadi shekari نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2013، 14:31)MR.BAEN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2013، 14:29)shadi shekari نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اردی تو چرا همیشه یکی یبا یکی حرف میزنه میپری تو حرفشون؟؟؟
نمیشناسمت (: یو؟

اردی شوخی نکنAngry
بابا من اردیم این یکی دیگس که فکر کنم خودش گفته کیه.Angelوالا بلا من اردم اون یکی دیگس که اکانتمو دادم بهش.:cool:من نظاره گرم ببینم مریم با فرید کاری داره یا نه.Sleepy
آگهی
باوش ):
خدافس لعی cry girl
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
⊶⊰گُـفـتُـــــــــگــویِ آزاد نُســـ×ــــخِه یِ1 + 4✖8 ⊱⊷ 348
 سپاس شده توسط L.A.78
حالا شاخ شدی واسه ددی ؟ رسمش نی عزیز

Oreb#
(02-08-2013، 14:31)game-over نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2013، 14:28)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2013، 14:21)game-over نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2013، 14:16)z_farhad نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-08-2013، 14:14)game-over نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا ما یه چی میگم فنچا به خودشون می گیرن
زیرخوابای زیر خوابامون دیگه دورشون چی میگن ؟

من فنچ تو هیولا!
تاحالا کجا بودی:/
ببین حاجی من تا حالا ساکت بودم نذار حرفی بزنم که خودمم ناراحت بشمDodgy
داش اگه منظورت فحشه که هر بچه ای بلده...
اومدیم دو دقه حرف بزنیم همه رو فنچ کردی بقیه رو زیر خواب:|
تو چرا خودتو مخاطب قرار میدی
من تمومش کردم، تو م بس کن.
صلح:/
 سپاس شده توسط T!K TA∀K
اغا رفقا بس کنید این ملود مخ نداره ( :| ) میزنه محرومتون میکنه :|
 سپاس شده توسط MR.BAEN ، T!K TA∀K ، armit ، z_farhad
ملودی بچه شدی؟؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اردی خف :|
ای خدا
اینجا چرا این طوری شده؟؟؟!!!
نقل قول:
اغا رفقا بس کنید این ملود مخ نداره ( :| ) میزنه محرومتون میکنه :|
من بزنه به سرم گفت و گو رو میبندم :|
مخم دارم :|
حداقل بیش تر از تو -_-

(02-08-2013، 14:36)shadi shekari نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملودی بچه شدی؟؟
نه تو یه دفعه ای بزرگ شدی :|
A Friend is nothing but a known enemy
من رفتم بای

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 31 مهمان