01-08-2013، 21:29
پاری وایسا کارت دارم
|
⊶⊰گُـفـتُـــــــــگــویِ آزاد نُســـ×ــــخِه یِ1 + 4✖8 ⊱⊷ |
||||||||||||||||||||
پاری وایسا کارت دارم
(01-08-2013، 21:28)L.A.78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. برای ما که خوبه
عاقا مخاطب قرار ندید خداییش اعصابم خورده :|
بای
اميرضا جان من ميگم شما ١٣ خودت بگو صلاحيت مديريت داري ؟
انصاف داشته باش مثه فريد نباش فريد سروشو سلطانو سربپيكو رفتن چون ميخواستن بگن اين انجمن رو انگشتاي اونا ميچرخه همينو بس سلطان سروش هر وقت بخوان ميتونن يه سايت بزنن كه اينجارو قورت بده
(آخرین ویرایش در این ارسال: 01-08-2013، 21:30، توسط FARID.SHOMPET.)
نقل قول: فلــش واس من میهنگه:| برو توی مشکلات فنی انجمن بگو زهرا رو محروم کردم گفتم که بدونید چرا تا یک ماه نمی تونه بیاد
01-08-2013، 21:31
یه روز دیه می بینیم روح جد منم تو فلشه خدا رو چه دیدی؟
01-08-2013، 21:31
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*!*karola*!* ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. Artmis2000 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. First Class ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. L.A.78 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. sjmmc ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. امیررضا* ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. فرید_رومل ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. گل نار ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ✖♥♀ LØVЄ !s √♥✖ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. درود دوستان.... رفتم یه دوری زدمو برگشتم...........
01-08-2013، 21:32
نقل قول: فريد سروشو سلطانو سربپيكو رفتن چون ميخواستن بگن اين انجمن رو انگشتاي اونا ميچرخهتو چه ساده ای.
(01-08-2013، 21:29)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.همون زهرا#؟ چرا زهرا رو محروم کردی؟
(01-08-2013، 21:29)Hamidreza jefri HHH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.مگه الان فر... از اون ها نیست؟ اقا من اومدم اینجا کار مدیریت یاد بگیرم خیلی دوست دارم یاد بگرم من با اقا سلطون و صابر حرف زدم اما که یکیشون رفت برو بپرس به اقا سلطون چی گفتم! دوست داشتم با هم یکی بودیم اما نشد اصلا من ندارم مشکلم چیه؟بد مدیریت می کنم البته نه این باز من رو با سروش و سلطون مقایسه کنی
| ||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|