امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

⊶⊰گُـفـتُـــــــــگــویِ آزاد نُســـ×ــــخِه یِ1 + 4✖8 ⊱⊷

(31-07-2013، 16:01)shadi shekari نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایتک کوشی؟؟
نگو ایتک رو اعصابه بگو شینا 2mo5
آگهی
چه همه حاظر جوابن
کاشکي ماهم اين طوري جوابمونو مي دادن:|
2gether4ever** بابت دفه قبل شرمنده...
 سپاس شده توسط *2gether4ever*
(31-07-2013، 16:02)shadi shekari نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2013، 16:01)Hamidreza jefri HHH نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیو میشناسن یا نمیشناسن
منو ؟

نه +shina+رو

(31-07-2013، 16:02)mehrshad Ronaldo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2013، 15:56)shadi shekari نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2013، 15:55)mehrshad Ronaldo نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2013، 15:52)shadi shekari نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با همه
من میشم برادر تو

ای خدا Dodgy

مهرشاد برو صفحه های قبلی رو بخونSleepy
چرا؟؟؟؟؟؟؟
هیچی ولشSleepy
ببین من این لپ تاپ جدیدمه توش عکسمو ندارم
عشق چون در سینه ام بیدار شد
از طلب پا تا سرم ایثار شد
این دیگر من نیستم من نیستم
حیف از ان عمری که با من زیستمHeart

بالا دارم ميارمRolleyes
THERE IS A HELL

BELIEVE ME ،I'VE SEEN IT
چشم شینا
حمید شما نه +shina+رو
هیچی ولش مهرشاد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
⊶⊰گُـفـتُـــــــــگــویِ آزاد نُســـ×ــــخِه یِ1 + 4✖8 ⊱⊷ 130
(31-07-2013، 16:00)Rz1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2013، 15:58)*2gether4ever* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اواتارم قشنگه عآيا؟..Angel

اشنگهSmile
ممنون..^_^
(31-07-2013، 16:01)+shina+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2013، 15:58)*2gether4ever* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اواتارم قشنگه عآيا؟..Angel
خوبه bathtime

ميسي..^___^
 ..!! I am not afraid to walk this F*cking world alone
 سپاس شده توسط ЯèŽvÀń
مائی جون اسپم ندهیم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
⊶⊰گُـفـتُـــــــــگــویِ آزاد نُســـ×ــــخِه یِ1 + 4✖8 ⊱⊷ 130
-______؟__|___/|\______________=____+__×_÷________-
cof cof
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
در روز معمولی:
اولی :به اذان چه قدر مونده؟
دومی :من چه بدونم!
در ماه رمضان:
اولی :به اذان چی قدر مونده؟
دومی :۳ ساعت و ۱۶ دقیقه و ۱۹ ثانیه و ۳۵ صدم ثانیه!
 سپاس شده توسط ЯèŽvÀń ، *2gether4ever* ، parmida.a

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 22 مهمان