امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

⊶⊰گُـفـتُـــــــــگــویِ آزاد نُســـ×ــــخِه یِ1 + 4✖8 ⊱⊷

(31-07-2013، 15:41)MR.BAEN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برم کوچه یخرده بازی کنم دوباره میام.Angel

مواظب باش تو افتاب خون مماغ نشيAngel
آگهی
(31-07-2013، 15:41)MR.BAEN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تا 7 سالگی تو کوچمون بازی میکردم شما چطور؟inrv
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
(31-07-2013، 15:38)+shina+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2013، 15:36)*2gether4ever* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2013، 15:33)+shina+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2013، 15:27)*2gether4ever* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2013، 15:25)+shina+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مائده اججججججججججججججییی دلم برات اندازه بال ی مگس شده بود :hje:
شما؟
ایتک Shy

ارده؟من ایتکم ی لحظه ساکت شو اسم مرا بر زبان نیار بگو خب بعدا جبران میکنم
نميشناسم..Angel
من؟ابجب گلیم شناختی؟
گلرخی

همون ایتک Angry
گلرخ..؟
شامپانزه خودمBig Grin
چرا اكانت ساختي؟
بن شدي مگه؟
 ..!! I am not afraid to walk this F*cking world alone
SleepySleepySleepySleepySleepy
عشق چون در سینه ام بیدار شد
از طلب پا تا سرم ایثار شد
این دیگر من نیستم من نیستم
حیف از ان عمری که با من زیستمHeart

مائی گلرخ نیس که

(31-07-2013، 15:42)+shina+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تا 7 سالگی تو کوچمون بازی میکردم شما چطور؟inrv

من 14 سالمه الان هم میرم حیاط با بچه های همسایه هامن که همشون 13و16 و15 ساله هستن14 هم داریم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
⊶⊰گُـفـتُـــــــــگــویِ آزاد نُســـ×ــــخِه یِ1 + 4✖8 ⊱⊷ 123
محمد نیومده
عشق چون در سینه ام بیدار شد
از طلب پا تا سرم ایثار شد
این دیگر من نیستم من نیستم
حیف از ان عمری که با من زیستمHeart

اونو من و مــــــــــی خوان نمی دن فرصت ب من×

هـــــرکی اومد جـلو...بر زد دلم...

از رفاقت چیزی عمــــــرآ نگم...

به همشون بگین...دیگه وآسه همیشه برن ×

ســـــلآم=)
cof cof
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، z_farhad
واسه تنوع:/

[img]دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
⊶⊰گُـفـتُـــــــــگــویِ آزاد نُســـ×ــــخِه یِ1 + 4✖8 ⊱⊷ 123 [/img]
 سپاس شده توسط ЯèŽvÀń ، βΑllεяiηΑ♡
مهرشاد به یه شرطی؟؟!!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
⊶⊰گُـفـتُـــــــــگــویِ آزاد نُســـ×ــــخِه یِ1 + 4✖8 ⊱⊷ 123
(31-07-2013، 15:45)*2gether4ever* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2013، 15:38)+shina+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2013، 15:36)*2gether4ever* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2013، 15:33)+shina+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2013، 15:27)*2gether4ever* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما؟
ایتک Shy

ارده؟من ایتکم ی لحظه ساکت شو اسم مرا بر زبان نیار بگو خب بعدا جبران میکنم
نميشناسم..Angel
من؟ابجب گلیم شناختی؟
گلرخی

همون ایتک Angry
گلرخ..؟
شامپانزه خودمBig Grin
چرا اكانت ساختي؟
بن شدي مگه؟
بااااااااو پای گلی رو وسط نکش اونم یهو دیدی بن شد

من من من عه نمیتونم بگم وگرنه اینم بسته میشه به دلیل حضور . . .

من خواهرشم دختر ننه بزی بعدشم ب خواهر من نگو شامپانزه بز crying

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان