26-07-2013، 15:40
توازمتن کدوم رویا رسیدی که تااسمت روگفتی شب جوون شد که از رنگ صدات دریا شکفت ونگاه من پر رنگین کمون شد
(صدام کردی از ابی)
(صدام کردی از ابی)
|
مشاعره با شعر خواننده محبوبت.(همه بیاین لطفا) |
||
26-07-2013، 15:40
توازمتن کدوم رویا رسیدی که تااسمت روگفتی شب جوون شد که از رنگ صدات دریا شکفت ونگاه من پر رنگین کمون شد
(صدام کردی از ابی)
26-07-2013، 16:44
They dont know, so it's okay
بقیه نمیدونن ولی اشکالی نداره Tell em that is my birthday بهشون بگو که تولدـمه؛ When I party like that وقتی اینجوری جشن میگیرم Jazz it up, jazz it up آهنگ جاز بزنین Happy as can be, falling into you, falling into me بیشتر از همیشه خوشحالـم،اول گرفتار تو میشم و بعد خودم How do you do, calling me the queen, baking cream اوضاعت چطوره؟،منو ملکه صدا میکنی،خامه ی داغ Blow your dreams, blow your dreams, blow your dreams away with me Blow your dreams, blow your dreams, blow your dreams away with me رؤیاهاتو کنار بذار،رؤیاهاتو با من کنار بذار So yummy خیلی خوشمزه ـست "Birthday" سلنا گومز
26-07-2013، 23:17
(13-07-2013، 18:46)emila نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.سلام ارمین عزیز.من واقعاازشعرجدیدتون خوشم اومده.خب بروکه دیگه قیدتوزدم منم دیگه عین توبدم
27-07-2013، 14:53
Walk like a champion, talk like a champion
مثل یه قهرمان راه برو،مثل یه قهرمان حرف بزن Ram pa pa pam pam, ram pa pa pam pam Walk like a champion, talk like a champion مثل یه قهرمان راه برو،مثل یه قهرمان حرف بزن Ram pa pa pam pam "Like A Champion"سلنا
28-07-2013، 19:22
من اگه تو نباشی چه طوری واسه گنده ها کنم قاطی؟؟؟؟ (هیچکس)
29-07-2013، 11:18
این تنها کاریـه که میخوام انجام بدم،بیا و با من برقص،قشنگ لطفاً
Blow your dreams, blow your dreams, blow your dreams away with me Blow your dreams, blow your dreams, blow your dreams away with me رؤیاهاتو کنار بذار،رؤیاهاتو با من کنار بذار
29-07-2013، 13:04
دوستان مشاعره است باید با حرف اخر نفر قبلیتون بگین.
من با اخر شعر رها جون میگم. یواش گفتم دوسِت دارم..... واسه اینه که نشنیدی..... بلد نیستم که بد باشم....نگو اینو نفهمیدی (مازیار فلاحی:عمق احساس)
29-07-2013، 13:58
یعنی الان تو خیابون......داره دنبالم میگرده..... باز خیالاتی شدم من ......این خیابونا چه سرده....
مجید خراطها...!!!!!!
29-07-2013، 14:17
همه فکرش شده چشمات....گاهی دستاتو میگیره...... یه وقت تنهاش نذاری که... مثه من میشه...میمیره.......دلم بشکنه حرفی نیست فقط کاش عاشقت باشه....میرم از قلب تو بیرون که عشقش تو دلت جا شه
(مازیار فلاحی:حرفی نیست)
29-07-2013، 14:33
همه برپا برپا با رپ هیچکس تکون بدین دستا
من بازی رو شروع کردم حالا من لم میدم نگاه میکنم تو رو از ترز بازی لذت ببرم بر پا ، هیچکس | ||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|