09-04-2012، 21:37
من اسپم میدم دلیلشو نوشتم برات که چرا نوشتم
|
کل کل تاریخی-بحث امروز:شیوه های نظامی |
|||||||||||||||||
09-04-2012، 21:37
من اسپم میدم دلیلشو نوشتم برات که چرا نوشتم
مالیخولیایی؟
مثلا شما تو پروفایلتون نوشته بودید گوشه گیرید و اجتماعی نیستید 10 سال بعدنصف جمعیت مخالف شما میشن واز ضعف های شما سوء استفاده میکنن و میگن شما افسردگی دارید و از سلامت عقلی برخوردار نیستید هیتلر هم همینجوری مالیخولیایی کردن تاریخو سیاست ثابت میکنه
09-04-2012، 21:39
(آخرین ویرایش در این ارسال: 09-04-2012، 21:39، توسط ♥ Sky Princess♥.)
خوب باید یه کاری کنیم بقیه به تاریخ علاقه مند شن
من از این به بعد تمام سعیمو میکنم تا بخش تاریخ شلوغ تر از گفتگو آزاد بشه اینو باهات موافقم1939
09-04-2012، 21:40
هلوکاست وجود خارجی ندارد مدرک دادید مدرک محکم تر دادیم
اصلا چرا کسی که میخواهد در مورد چیزی صادق باشد چه علتی دارد که در ان دروغ وارد کند
09-04-2012، 21:42
اینم باهات موافقم
خوب در هر صورت ما باید در مورد هیلتر بیشتر اطلاعات پیدا کنیم بعد به یه نتیجه برسیم
09-04-2012، 21:43
احسنت
اینم دانلود کنید اگه حال ندارین بخونینش فقط عکساشا نگاه کنید دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://www.ns-library.com/details.php?image_id=14
09-04-2012، 21:46
چشم اونیکی رو هم میخونم کتاب نبرد منم تازه دانلودش تموم شد ممنون من فردا تاریخ دارم بیشتر در مورد هیلتر اطلاعات میگیرم
سعی کنیدهیچوقت عقده ای و متعصب نشوید
چون حتی اگه بهترین هم باشید شکست خواهید خورد
من اصلا قدرت سخنوری ندارم(من موقع حرف زدن از خجالت تتته پته می کنم) ولی هیتلر قدرتش رو داشت و مالیخولیایی با اجتماعی نبودن فرق
داره.هیتلر با دیگران به شدت مشکل داشت اما من با دیگران مشکلی ندارم و ارتباطی هم ندارم.(من مثل بچه مثبت های کلاسم) نقل قول: 10سال بعدنصف جمعیت مخالف شما میشن واز ضعف های شما سوء استفاده میکنن و میگن شما افسردگی دارید و از سلامت عقلی برخوردار نیستیدکارهای هیتلر وفیلم هایش را ببینید می فهمید این فرد روانی هست.بر عکس او استالین موذی]چرچیل وروزولت با اعصاب وتمرکز حرف می زنند ودیگران هم ذهنیت بدی نسبت به آنها پیدا نمی کنند. وبعد اینکه پزشکان تشخیص دادند او مالیخولیایی است وارتش اتریش هم به خاطر مریضی روانی او اونو به سربازی نپذیرفت این ها تمام اسناد مثبوت پزشکی است وحرف یکی دو نفر نیست نقل قول: احسنتاین مدرک نازیسمی وغیر معتبر ویک طرفه است وتخیلی می باشد(مدارک نازیسمی در این بحث غیر معتبرند)
09-04-2012، 21:50
مثال زدم
هیتلر فقط با احساسات حرف میزنه | |||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|