▪ ماهی به اندازه دلخواه (دو كیلو تا دوكیلو و نیم)
▪ پیاز: ۲ عدد
▪ سیر: ۶ عدد
▪ گوجه فرنگی: ۲ عدد
▪ مرزه خشك: به مقدار كافی
▪ شوید و جعفری: به مقدار كافی
▪ زعفران: به مقدار كم
▪ روغن زیتون: به مقدار كافی
▪ نان سفید یا نان جو حلقه حلقه شده: به مقدار كافینمك و فلفل: به مقدار كافی
▪ جعفری خرد شده برای تزیین
● طرز تهیه:
ماهی را تمیز و خرد كنید پیاز را پوست بگیرید وخرد كنید سیر را نیز پوست بگیرید و له كنید، گوجهفرنگیها را پوست بگیرید و خرد كنید و همه را درظرفی بریزید و كمی شوید و جعفری و مرزهخشك به آن اضافه كنید. ماهی خرد شده رابیفزایید و نصف لیوان روغن زیتون روی آنبریزید و با قاشق كمی مخلوط كنید و بگذاریدچهار تا پنج ساعت در یخچال بماند. مقداریآبجوش روی این مخلوط بریزید به طوری كهروی آن را بگیرید كمی نمك و فلفل بزنید،زعفران را اضافه كنید و روی حرارت بگذارید وحرارت آن را زیاد كنید و بگذارید ۱۰ دقیقه بپزدبعد از روی حرارت بردارید و ماهی را جدا كنید ودر ظرفی بریزید و آب ماهی را هم صاف كنید.
حلقههای نان را در ظرف مخصوص قرار دهید وآب ماهی را روی آن بریزید كمی جعفری خردشده روی آن بپاشید و بعد سرو كنید.