گروه اخر =پسرای که بدون دخترا هیچن

|
دسته بندی پسرا |
||||||||||||||
گروه اخر =پسرای که بدون دخترا هیچن
![]()
25-07-2013، 22:24
خوب بود
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
26-07-2013، 15:23
ای ول خانومای گل
بردیــــــم ![]() ![]() ![]()
26-07-2013، 15:27
(آخرین ویرایش در این ارسال: 26-07-2013، 15:30، توسط good girl*.)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() از 1تا5 عالی بودگلم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
26-07-2013، 15:46
خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا چرا این دخترا دست از سر کچل ما بر نمی دارن
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
26-07-2013، 15:52
من گروه های یک تا 4 هستم.
26-07-2013، 16:01
اینا همش به جز آخری عین هم بود
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (26-07-2013، 15:23)معصومه گل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ااااااااااااااااااااااا این جوریه باشه. وحالا دسته بندی دختر ها: 1-دخترهایی که وقتی میبینن رو موبایل دوست پسرشون اسم یک دختر دیگه هست درجا باهاش قطع رابطه می کنن(چه بسا شاید اسم خواهرش باشه) 2-همون گروه اول ولی با این تفاوت که آدمو سوال پیچ می کنن.(حتی اگه حقیقت رو هم بگی قبول ندارن و می گن دروغ می گی) 3-دختر های لوسی که عمرا با آدم دوست شن(اگر هم خواسته باشن شرایط خواص داره) 4-دخترایی که کلا اهل خیانتن ومی خوان حرص آدم رو در بیارن(اه اه) 5-دخترایی که وقتی می بیننت حتی حاضرن بیان خواستگاریت(اون ها رو بیخیال خصوصیت هاشون زیاده) 6-دخترایی که چش ندارن ببینن دوستشون خوش بخت شده(امکان داره با کامیون از روش رد بشن) 7-دخترایی که فقط به خاطر پول با آدم اززدواج می کنن 8-دخترایی که .............بیچاره داداشاشون واااااااااای دنبال سوژه می گردن داداششون رو بدبخت کنن (تجربه دارم) 9-دخترایی که تا بهشون میگی با من دوست شو:الو 110؟ببخشید این در خیابان........این آقا مزاحمم شده.(بیچاره پسره صد بار آرزوی مرگ میکنه) 10-دخترهایی که آدمیزادن وآدم وقتی می بینتشون هز می کنه.(تنها دسته دخترهای خوب) ![]() ![]() ![]() 11-ا یادم رفت شما ها رو معرفی کنم دختر هایی که تا یه پسر یه کار بدی می کنه همه ی پسر هارو مثل اون میشمارند. بازم بگم؟ درسته که 13 سالمه ولی دخترا رو خوب میشناسم بقیشو به بقیه پسرا میسپورم
26-07-2013، 21:10
ایول داش سینا حال کردم
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
26-07-2013، 21:15
گروه 3 دخترا .اصلا کار خوبی میکنن کی می خواد با بچه لوس هایی مثل شما دوست شه
![]()
| ||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|