امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

◥ گُـفـتُـــ♀♂ــگــو آزاد نُسـ×ــخِه ســ/×/ــی ◣

(24-07-2013، 15:04)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو کی باشی که با من شوخی بکنی؟ هان؟ کی باشی؟ اونم چه وقتی!!! وقتی که من نیستم. هر چند که می دونم این ها شوخی نبود مردک
فرید دعوا نکن الکی!

اینجا یه سایته!

تو یه سایت آدم نمیتونه زیاد حقشو بگیره پس بیخیال شو!
 ,ιт'ѕ a paper тown
, paper нoυѕeѕ and paper people
(: ... everyтнιng'ѕ υglιer υp cloѕe

◥ گُـفـتُـــ♀♂ــگــو آزاد نُسـ×ــخِه ســ/×/ــی ◣ 409
 سپاس شده توسط parmida.a ، FARID.SHOMPET
آگهی
من از خانماي اينجا عذر خواهي ميكنمSad

ننننن ستي نرو عشقمSad
THERE IS A HELL

BELIEVE ME ،I'VE SEEN IT
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ~JaSmIn~
(24-07-2013، 15:06)Artmis2000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2013، 15:04)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2013، 15:00)Artmis2000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پاری پ نمیخوای طلاق بگیری؟
نیم ساعته اینجام که اگه میخوای جداشی صیغه رو بخونم اگه نمیخوای بوگو که من برم........

ببین این مسائل مال گفتگو آزاد نی!

میتونی بری!

چون فک کنم تا شبم اینجا باشی !

کسی راز هاشو تو گفتگو آـزاد نگ!

پَ اگ میخوای برو!Exclamation
پ رفتم.............

ولی قبلش یه چیزی بگم......
واقعا که آقا عرفان....
آدم بی .... مث تو تاحالا ندیده بودم........
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=41041
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=15804
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=16362

سپاس شده توسط parmida.a ، FARID.SHOMPET ، ~JaSmIn~
(24-07-2013، 15:04)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو کی باشی که با من شوخی بکنی؟ هان؟ کی باشی؟ اونم چه وقتی!!! وقتی که من نیستم. هر چند که می دونم این ها شوخی نبود مردک

شوخی نبود؟ نه باو خود پاریم باور نمی کرد. فقط میخواستم شاد شیم وگرنه من اصلا همچین آدمی نیستم خیلی عضر میخوام اگه ناراحت شدی
(24-07-2013، 15:06)Artmis2000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2013، 15:04)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2013، 15:00)Artmis2000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پاری پ نمیخوای طلاق بگیری؟
نیم ساعته اینجام که اگه میخوای جداشی صیغه رو بخونم اگه نمیخوای بوگو که من برم........

ببین این مسائل مال گفتگو آزاد نی!

میتونی بری!

چون فک کنم تا شبم اینجا باشی !

کسی راز هاشو تو گفتگو آـزاد نگ!

پَ اگ میخوای برو!Exclamation
پ رفتم.............

ولی قبلش یه چیزی بگم......
واقعا که آقا عرفان
باعشه!

فعلا خدافس!

بعدا میبینمت!
 ,ιт'ѕ a paper тown

سپاس شده توسط parmida.a ، FARID.SHOMPET
نه باو پاری نمیرم.........
جوگیر شدم یه چیزی گفتم............
به قولی صبا من تا شبم اینجام......................Big Grin
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=41041
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=15804
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=16362

سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، parmida.a
به همین سبب هست که میگم دیگه نمی خوام بیام گفتگو زاد چون هرگاه با چند نفر تلاش کردم به جای پیوند کاربر و مدیری پیوند دوستی داشته باشم بهم از پشت خنجر زدن و پشت سرم حرف در اوردن. اندیشه می کنید همین بچه های فروزن چرا از من بدشون میاد؟ یا چرا من با ملودی مشکل دارم؟

اه . این خط این نشون. من دیگه با هیچ کاربری جدیدی گفتگوی دوستانه نخواهم داشت. اونایی که باید دوستیشون رو ثابت می کردن کردن.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط parmida.a ، Artmis2000 ، ~JaSmIn~ ، ღSηow Princessღ ، Mïņ̃†êR
(24-07-2013، 15:06)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صبا باور كنم يا نعBig GrinAngel
چیو؟؟؟
 ,ιт'ѕ a paper тown

سپاس شده توسط parmida.a
نقل قول: تو یه سایت آدم نمیتونه زیاد حقشو بگیره پس بیخیال شو!

ادم زرنگ باشه می تونه حقش رو بگیره. من می خواستم به سبب تلاش های عرفان پیشنهاد ویژه بکنم که حتما نویسنده بشی ولی با این وضع اندیشه نمی کنم یک ادم دو رو توی مدیریت یا نویسندگی مناسب باشه.

بدرود
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط parmida.a ، Mïņ̃†êR

دیوار کعبه رو بشکن
ولی دل کسی رو نشکن
دیوار رو خلیل ساخت
ولی دل رو خدای خلیل

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان