امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

نهضت ملی شدن نــــــــفت

نقل قول: در یک جا گفتید ایت الله کاشانی شاه رو دوست داشت که حرف خنده داریه 25r30
در واقع ایت الله کاشانی با بیشتر رفتار های شاه مخالف بود
پس این حرف آیت الله کاشانی مبنی بر حمایت شاه چیست؟

و در پاسخ به سوال اخبار الیوم مبنی بر اینکه به‌نظر شما بزرگ‌ترین اشتباه مصدق کدام است؟ گفت: «پایمال کردن قانون اساسی و و عدم اطاعت از اوامر شاه».[۲۷] او هم‌چنین اشتباه بزرگ مصدق را تلاش برای برقراری جمهوریت شمرد و گفت: «مصدق برای برقراری جمهوریت می‌کوشید. او شاه را مجبور کرد ایران را ترک کند؛ اما شاه با عزت و محبوبیت چند روز بعد برگشت. ملت شاه را دوست دارد.»[۲۸]

این هم حرف های دیگر او :

کاشانی در جواب روزنامهٔ المصری که پرسیده بود آیا عقیده دارید مصدق مستحق همین سرنوشتی بود که به او رسید؟ گفت:«خداوند عادل است و آنچه امروز بر مصدق گذشته‌است نتیجهٔ عدل خداوندی است.»[

او هم‌چنین در مصاحبه با اخبارالیوم مصدق را به مرگ محکوم کرد: «این مصدق راه را گم کرده و مستحق چنین عاقبتی بوده‌است.تمام هم و غم او این شده بود که مردم فریاد بزنند زنده باد مصدق. مصدق به من و کشورش خیانت کرد.طبق شرع شریف اسلامی مجازات کسی که در فرماندهی و نمایندگی کشورش خیانت کند مرگ است.»

کاشانی نه تنها تمامی زحمات دکتر مصدق را به زیر سوال برد، که پا را فراتر گذاشته او را به داشتن جنون متهم کرد: «مصدق برای کشور کاری نکرد. نه یک خرابی را تعمیر کرد نه خیابانی را افتتاح کرد نه خزانه را نجات داد و نه ملت را متحد ساخت. حتی در مورد نفت که او ادعا داشت صاحب فکر ملی ساختن می‌باشد اگر این اتحادی که من در صفوف ملت بوجود آوردم نبود هرگز ملی نمی‌شد. او خیانت کرد. به من و کشور خیانت کرد. قبل از اینکه من با مصدق مخالفت کنم، ملت با او بود ولی پس از اینکه من با او مخالفت کردم ملت از دور او پراکنده شدند.

«مقام و کرسی صدارت مصدق را مسحور کرده بود. او دستخوش نوعی جنون شده بود.» آیت الله کاشانی

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
"دختر و افسر مرزی"

نهضت ملی شدن نــــــــفت 2
((...زنده باد صلح بین المللی,مرگ بر جنگ افروزان...))
استالین_آخرین سخنرانی سال 1952
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
 سپاس شده توسط 1939 ، sanaz_jojo
آگهی
(04-04-2012، 21:12)Nicola نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: در یک جا گفتید ایت الله کاشانی شاه رو دوست داشت که حرف خنده داریه 25r30
در واقع ایت الله کاشانی با بیشتر رفتار های شاه مخالف بود
پس این حرف آیت الله کاشانی مبنی بر حمایت شاه چیست؟

و در پاسخ به سوال اخبار الیوم مبنی بر اینکه به‌نظر شما بزرگ‌ترین اشتباه مصدق کدام است؟ گفت: «پایمال کردن قانون اساسی و و عدم اطاعت از اوامر شاه».[۲۷] او هم‌چنین اشتباه بزرگ مصدق را تلاش برای برقراری جمهوریت شمرد و گفت: «مصدق برای برقراری جمهوریت می‌کوشید. او شاه را مجبور کرد ایران را ترک کند؛ اما شاه با عزت و محبوبیت چند روز بعد برگشت. ملت شاه را دوست دارد.»[۲۸]

این هم حرف های دیگر او :

کاشانی در جواب روزنامهٔ المصری که پرسیده بود آیا عقیده دارید مصدق مستحق همین سرنوشتی بود که به او رسید؟ گفت:«خداوند عادل است و آنچه امروز بر مصدق گذشته‌است نتیجهٔ عدل خداوندی است.»[

او هم‌چنین در مصاحبه با اخبارالیوم مصدق را به مرگ محکوم کرد: «این مصدق راه را گم کرده و مستحق چنین عاقبتی بوده‌است.تمام هم و غم او این شده بود که مردم فریاد بزنند زنده باد مصدق. مصدق به من و کشورش خیانت کرد.طبق شرع شریف اسلامی مجازات کسی که در فرماندهی و نمایندگی کشورش خیانت کند مرگ است.»

منبع اطلاعاتی شما غلط هست
در اون موقع رضا شاه اوضاعی ایجاد کرده بود که هرکسی حرفی سیاسی علیه دولت می زد اون شخص رو اعدام می کردن
پس چه جوری ملت اون موقع رضا شاه رو دوست داشتند ؟؟؟؟
ایت الله کاشانی هم چند بار به شاه تذکر دادند که از رفتار های زور گویانه پرهیز کنند
اما شاه نمی تونست اونو هم مثل بقیه بکشد چون که ایت الله کاشانی مرجع تقلید بود
و هر موقع که مردم می فهمیدند ایت الله کاشانی کشته شده قیام می کردند
این مطالبی که در باره ایت الله کاشانی گفته شده درباره دوست داشتن شاه و ... همش بر پایه دروغ می باشد
A little thought can make all the difference
پاسخ
 سپاس شده توسط 1939 ، mina77
نقل قول: در اون موقع رضا شاه اوضاعی ایجاد کرده بود که هرکسی حرفی سیاسی علیه دولت می زد اون شخص رو اعدام می کردن
بحث رضا شاه نیست بحث محمد رضا پهلوی است اصلا بحث ما مربوط به دوره پهلوی دوم است وتمام خطابه ها نسبت به پهلوی دوم هست.
اول آنکه آن دوره اوایل محمد رضا پهلوی بود وآیت الله کاشانی محمدرضا پهلوی را خطاب قرار می دهد.دوم آنکه ملت حقیقتا شاه را نمی خواستند اما کاشانی که خود شاه را دوست داشت می پنداشت شاه خوب است وملت باید اورا دوست داشته باشند.

منبع منهم ویکیپدیا است که این مقاله اش با منبع کامل است اینم منبع
حرف اول

مصاحبه با روزنامه المصری، کیهان ۱۷ شهریور 1332

حرف دوم
کاشانی در جواب روزنامهٔ المصری که پرسیده بود آیا عقیده دارید مصدق مستحق همین سرنوشتی بود که به او رسید؟ گفت:«خداوند عادل است و آنچه امروز بر مصدق گذشته‌است نتیجهٔ عدل خداوندی است.»

منبع=↑ کیهان، ۱۷ شهریور ۱۳۳۲

حرف سوم

منبع=↑ کیهان، ۲۳ شهریور ۱۳۳۲

من کوچکترین حرفی را بدون منبع نمی زنم.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
"دختر و افسر مرزی"

عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
 سپاس شده توسط 1939
درود بر روح پاک مصدق.
پاسخ
نقل قول: درود بر روح پاک مصدق.
چه روح پاکی؟ منظورتون فراماسونری اون یا بوسیدن دست سران ماسونهAngry.تایپیکو کامل بخونید وبعد نظر دهید.مگه شما قسم نامه فراماسونی مصدق ونوکری او برای انگلیس رو نمی دونید؟
"دختر و افسر مرزی"

عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
 سپاس شده توسط 1939
بدین منظور من نظر نهایی ام را در مورد مصدق اعلام میکنم
من در تمام مدتی که شما داشتید بحث میکردید ساکت بودم و شاهد بحث شما ها بودم
و به عنوان ادمی بی طرف بحث شما را می سنجیدم
و به این نتیجه رسیدم که

مصدق وا قعا اون ادمی که میگفت نیست

برنده بحث از نظر من نیکلای هست
نابود باد کمونیسم نابود باد صیهونیسم

عضو گروه تاریخ انجمن

پاسخ
 سپاس شده توسط ☭Nicola☭ ، mina77
من باور نمیکنم که مصدق از انگلیسی ها باشه
شاید بقیه حرف ها درست باشه
ولی من به این اطمینان کامل دارن
امید وارم شما هم راضی شده باشید
که مصدق در اوایل فقط به نفع کشور ایران کار می کرد
ولی در اخر قضاوت نکنم بهتر است
اقای نیکلا هم دلیلی برای من نیاوردن که مصدق طرفدار انگلیسی ها بود
پاسخ
 سپاس شده توسط mina77 ، 1939
نقل قول: اقای نیکلا هم دلیلی برای من نیاوردن که مصدق طرفدار انگلیسی ها بود
Dodgyپس من اون قسم نامه انگلیس وبوسیدن دست یکی از سران ماسون انگلیس رو گداشتم چی بود؟دلیل از اون بهتر...؟؟

خود آیت الله کاشانی هم اذعان به نوکری مصدق برای انگلیس وهمکاری او با بیگانه کردند.
"دختر و افسر مرزی"

عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
 سپاس شده توسط 1939
اگه مصدق نبود کی نفتو ملی می کرد؟
پاسخ
 سپاس شده توسط 1939
اگه این طور باشد پس نتیجه می گیریم
که مصدق در اوایل فردی بوده که برای منافع ایران کوشش می کرده ولی دراخر از مسیر درست منحرف شدن
پاسخ
 سپاس شده توسط ☭Nicola☭ ، 1939

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  نهضت تنباکو
  مردم و نهضت ملي شدن صنعت نفت
  نهضت جنگل و كودتاي 1299
  بيگانگان و نهضت مشروطيت
  مردم و نهضت ملي شدن صنعت نفت
  برخي از مکتوبات نهضت جنگل در دوران رضاخان
  مصاحبه با موسي حقاني در خصوص همايش تبيين آراء و بزرگداشت هشتادمين سالگرد نهضت شهيد آي
  طبقه سفارت‌شناس دشمن نهضت ماست
  مقایسه نهضت جنگل با حماسه عاشورا در کنگره میرزا کوچک‌‌خان / «جنگلی» تهمت بود
  نقش ستارخان و باقر خان در نهضت مشروطه

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان