امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

◥ گُـفـتُـــ♀♂ــگــو آزاد نُسـ×ــخِه ســ/×/ــی ◣

ما اومدیم خیلی خوش اومدیم!

◥ گُـفـتُـــ♀♂ــگــو آزاد نُسـ×ــخِه ســ/×/ــی ◣ 181
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ICe Angele
آگهی
(22-07-2013، 6:05)Artmis2000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-07-2013، 6:01)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-07-2013، 6:00)Artmis2000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید گفتم بزن منو واسه یه ساعت محروم کن.............
هووووووی فرید محرومم کن دیه.........Dodgy

مگه الکیه دلیل میخوادUndecided

مگه حرف زدن درباره فروم های دیگه تبلیغ به حساب نمیاد....؟
خو منم دارم تبلیغ میکنم اینم دلیل............
خوحالا فرید بزن یه ساعت محرومم کن...........Dodgy
در ضمن من قوانینو زیر پا گذاشتم...بعلاوه طاقتم نمیگیره یه ساعت از فلش جداشم.
بزن محروم کنAngry
اخه! یه ساعته نداریم که! کم کم یه روز داریم !
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

what the fuck man? :|
Agha .. Berid ye badi be saretoon bokhore bad biayd .. Bye
سوالات و پیشنهادات و انتقادات خود را در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا جستوجو کنید.
به پیام های خصوصی در این باره پاسخ نخواهم داد.
به جای خوب ، ممنون ، خوشم اومد از واژه سپاس استفاده نمایید.
در صورت مشاهده اسپم از سوی کاربر،اخطار داده میشود...

(با سپاس مدیریت تصاویر دیدنی)

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://s1.picofile.com/file/7784532361/boy.gif
(22-07-2013، 6:05)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-07-2013، 6:02)First Class نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محض ضایع کردن اون عمویی که میگه فروزن تو الکسا ثبت نشده Dodgy

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.alexa.com/siteinfo/froznebax.com

پرچم فروزن بالاست :|

نخست زدم ولی نیومد!

یه نگاهی به جایگاهش کنید بد نیست

اهان راستی! یک چیزی بگم سپس برم. یه نکته جالب درباره ی یک گروه ادم این هست که تا می بینن اوضاع کیه میگن بچه هاشون بریزنBig Grin

بله بله :|

فلشخور سه سال از تاسیسش میگذره :|
یکم واقع بین باش چون فروزن هنوز 6 ماهه هم نشده :|
بسه دیگه هر سایتی برا خودش طرفدار داره بیخیال
Channel
(22-07-2013، 6:06)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-07-2013، 6:05)Artmis2000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-07-2013، 6:01)bee نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-07-2013، 6:00)Artmis2000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید گفتم بزن منو واسه یه ساعت محروم کن.............
هووووووی فرید محرومم کن دیه.........Dodgy

مگه الکیه دلیل میخوادUndecided

مگه حرف زدن درباره فروم های دیگه تبلیغ به حساب نمیاد....؟
خو منم دارم تبلیغ میکنم اینم دلیل............
خوحالا فرید بزن یه ساعت محرومم کن...........Dodgy
در ضمن من قوانینو زیر پا گذاشتم...بعلاوه طاقتم نمیگیره یه ساعت از فلش جداشم.
بزن محروم کنAngry
اخه! یه ساعته نداریم که! کم کم یه روز داریم !

حیف شد حالا باید اینارو تحمل کنم.........Dodgy
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=41041
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=15804
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=16362

(22-07-2013، 6:03)magic✘boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

L.a.78 mano bebkhsh to p.m .. Khahesh mikonam aksesho bezar

اونکه باشه:/
ولی من منظورم یچی دیگه بود:|
(22-07-2013، 6:03)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: خوب خوب شنیدم بازآقافریدبامن کاردارن
سلام علیک
دیر رسیدی چون من دارم میرم.

به هرحال بامن کارداشتی منم اومدم حالارفتیم رفتی

درباره فروزن :

آدمایی که توفروزنن (بعضا) که اون بعضاهمون مدیراشن اکثرا،آدمایی باتوهم درحد کوکائین ، بی غیرت، بی نا مو س ودارای شعوراجتماعی پایین ورویاپردازی بالاهستن این آدمابه خاطرمنافعشون ننشونم میفروشن

درباره فلش:
درسته مدیراش(اکثرا)بدنیستن ومدیرخوبم داره امامدیرای ارشدی که نتونن چهارتاکاربربددهنوجمع کنن نمیشه حتی اسم مدیرروشون گذاشت این مدیرا دیگران رواداره نمیکنن بلکه دیگران این مدیران رواداره میکنن وانجمنیم که اونقدرمدیریت قدرتمندی نداشته باشه که یه تاپیک فحش ودری وری یک روزتمام تویه انجمن باقی بمونه اونم دست کمی ازفروزن نداره هردوی این انجمن های فضای امنی نیست

مشکل فلشخور درست شدنیه باسروسامان دادن به کادرمدیریت ولی مشکل فروزن به هیچ وجه حل شدنی نیست ازبیخ وبن خرابن
زندگۓ سزاۓ کسۓ است که به شکم مادرش لگد مۓ زند
 سپاس شده توسط ICe Angele ، FARID.SHOMPET ، AmItiSe ، L.A.78 ، Artmis2000 ، ~JaSmIn~ ، ƝeGaЯ
(22-07-2013، 6:05)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-07-2013، 6:02)First Class نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محض ضایع کردن اون عمویی که میگه فروزن تو الکسا ثبت نشده Dodgy

http://www.alexa.com/siteinfo/froznebax.com

پرچم فروزن بالاست :|

نخست زدم ولی نیومد!

یه نگاهی به جایگاهش کنید بد نیست

اهان راستی! یک چیزی بگم سپس برم. یه نکته جالب درباره ی یک گروه ادم این هست که تا می بینن اوضاع کیه میگن بچه هاشون بریزنBig Grin

ببین !
اون انجمن کلا 6 ماه از تاسیسش نمیگذره بعد اینجا 3 سال :|
من خاندانه ادمیو که گفت بچه هاش بریزن اینجارو به ما میدم :|
ولی اگه کسی نگفته باشه خاندانه ادمه دروغگورو به ما میدم :|
بعله
ایمان داداش ارزش بحث نداره
بیخیال شو
 سپاس شده توسط Wanton

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان