امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

◥ گُـفـتُـــ♀♂ــگــو آزاد نُسـ×ــخِه ســ/×/ــی ◣

(22-07-2013، 2:03)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-07-2013، 2:01)Artmis2000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام صبایی.....................

سلام عزیزم!!!

دیروز خیلی عجیب بود فلشخور همه خراب شده بود به جز مال توDodgy

هههههههههههه آره باو..........
ببخشی دروغ گفتم از بچه های فروزن عصبانی بودم.................DodgyAngel
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=41041
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=15804
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=16362

◥ گُـفـتُـــ♀♂ــگــو آزاد نُسـ×ــخِه ســ/×/ــی ◣ 129
آگهی
نقل قول: اصلا فرید رپو ول کن
تو میگی که این موسیقی ها معنی نداره و اینا
تاحالا تسکتای متالیکارو خوندی؟ :|
معنیاشو بخون مو به تنت سیخ میشه :|
اگه بتونی رپو درک کنی و باهاش جور شی میفهمی که اهنگای ابلیس و شاهین چه پیامی دارن
من هر چیزی که از اخلاق دور باشه رو رد می کنم. رپ این ابلیس و شاهین از اخلاق به دور هست. یاس باز خیلی بهتره. یا حتی من کار های شاهین استو و امیر تتلو و یا تی ام بکس رو بیشتر ترجیه میدم. چون این ها اگر چرت و پرت هم بخونن و یا چیز خاصی نخونن و پیامی نداشته باشن کم کم اخلاق و ادب رو نمی ذارن کنار.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط aCrimoniouSs
(22-07-2013، 2:05)Artmis2000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-07-2013، 2:03)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-07-2013، 2:01)Artmis2000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام صبایی.....................

سلام عزیزم!!!

دیروز خیلی عجیب بود فلشخور همه خراب شده بود به جز مال توDodgy

هههههههههههه آره باو..........
ببخشی دروغ گفتم از بچه های فروزن عصبانی بودم.................DodgyAngel

ینی مال تو هم خراب بود؟
 ,ιт'ѕ a paper тown
, paper нoυѕeѕ and paper people
(: ... everyтнιng'ѕ υglιer υp cloѕe

نقل قول: همین حصین ابلیس لیسانس یا فوق لیسانسه درست یادم نیست :/
گیرم باشه. ولی از کجا؟ از دانشگاه پیام نور؟ چه رشته ای؟

موسیقی دان های جاودان و بزرگ تحصیلاتشون موسیقی هست و ادم حسابی هستن.

البته راک هم زیاد گوش میدم ولی بازم نه هر اهنگی.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

آره بابا صبا..........تو که باور نکردی،کردی؟Huh
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=41041
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=15804
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=16362

(22-07-2013، 2:04)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-07-2013، 2:03)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موزارت
بتوون
شوپن

این ها شاهکار هستن. مطمین هستم هم نمیشناسیدشون و هم هیچکدوم از شاهکار هاشون رو گوش نکردید. ادم رو می بره یه دنیا دیگه.

موسیقی یعنی ارامش. نه این که توش بد و بیراه بگیم. تا بوده همین بوده. رپ که موسیقی و هنر نیست.

آره اینا خدایی باحالن!!!به قول خودت شاهکارDodgy

(22-07-2013، 2:03)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موزارت
بتوون
شوپن

این ها شاهکار هستن. مطمین هستم هم نمیشناسیدشون و هم هیچکدوم از شاهکار هاشون رو گوش نکردید. ادم رو می بره یه دنیا دیگه.

موسیقی یعنی ارامش. نه این که توش بد و بیراه بگیم. تا بوده همین بوده. رپ که موسیقی و هنر نیست.

خبــــــــــتت رپ هم بعضی وقتا آرامش میده دیگ!

نه نظرم عوض شد!Dodgy
 ,ιт'ѕ a paper тown

عشقه نه؟♥ (:
A Friend is nothing but a known enemy
 سپاس شده توسط aCrimoniouSs ، ~JaSmIn~
سلامHeartHeart
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ~JaSmIn~
(22-07-2013، 2:07)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-07-2013، 2:04)jasmin... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

موزارت
بتوون
شوپن

آره اینا خدایی باحالن!!!به قول خودت شاهکارDodgy

موزارت
بتوون
شوپن

خبــــــــــتت رپ هم بعضی وقتا آرامش میده دیگ!

نه نظرم عوض شد!Dodgy

چه کار مسخره ای کردم!!!جواب خودمو دادم!!!

تفــــــــــــــ دیووونه شدم!

دارم با خودم حرف میزنم!Dodgy
 ,ιт'ѕ a paper тown

سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
اما رپ شده حرف ادمای عادیه جامعه که واقعا مخاطبشون لایق فحش و این چیزا هستن....

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان