25-03-2012، 14:39
من میمیرم واسه این آهنگ
|
یه ترانه به عشقت تقدیم کن... |
||||||||||||||||||||||||||||||||
25-03-2012، 14:39
من میمیرم واسه این آهنگ
با ایزه ی شما ما عشق نداشته بیدیم.از این کارا خوشم نمیاد.همش الکیه تو این دوران نوجوانی و جوانی همه ی اینا الکی. همتون بدونید که یارو فقط به خاطر بازی کردن این کارا رو انجام میده
ببخشید اینو میگم. طرف ..... هست و با همه میگرده و برای اینکه طرف رو خر کنه میگه عشقم و این چیزا
25-03-2012، 23:32
اره از نظر منم درست میگه
(25-03-2012، 23:24)ali63 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. کاملا حرف غیر منطقی میزنید .
04-04-2012، 19:07
گریه نمی کنم نه اینکه سنگم
گریه غرورم رو به هم می زنه مرد برای هضم دلتنگی هاش گریه نمی کنه ، قدم می زنه گریه نمی کنم ، نه اینکه خوبم نه اینکه دردی نیست ، نه اینکه شادم یک اتفاق نصفه نیمه ام که ، یهو میون زندگی افتادم یک ماجرای تلخ ناگزیرم یک کهکشونم ولی بی ستاره یک قهوه که هرچی شکر بریزی بازم همون تلخی ناب رو داره اگر یکی باشه من رو بفهمه براش غرورم رو به هم می زنم گریه که سهله ، زیر چتر شونش تا آخر دنیا قدم می زنم گریه نمی کنم نه اینکه سنگم گریه غرورم رو به هم می زنه مرد برای هضم دلتنگی هاش گریه نمی کنه ، قدم می زنه گریه نمی کنم ، نه اینکه خوبم نه اینکه دردی نیست ، نه اینکه شادم یک اتفاق نصفه نیمه ام که ، یهو میون زندگی افتادم
میگی گریه نمی کنم پس چرا همش داری گریه میکنی؟
من عاشق خداهستم ای خدای مهربون عاشقتم اینوبدون
وقتی کسی رودوس داری ازهمه دنیا میگذری تولد دوبارته اسم اونوکه میبری
وقتی کسی رو دوس داری میخوای بهش تکیه کنی بگی که محتاجشی و به خاطرش گریه کنی وقتی کسی رو دوس داری حاضری دنیا بد باشه فقط اونی که دوس داری عاشقی روبلد باشه حاضری که بگذری از مقررات ودین ودرس وقتی کسی رو دوس داری معنی نداره دیگه ترس معنی نداره دیگه ترس وقتی کسی رودوس داری به خاطرش میری به جنگ به خاطرش دوروغ میگی قلبت میشه یه تیکه سنگ وقتی کسی رو دوس داری دنیا رواز یادمیبری داروندارتو میدی تا اونو به دست بیاری حاضری هرچی دوس نداشت به خاطرش رها کنی حسابتو حسابی ازمردم شهرجداکنی حاضری هرروزسراون باادمادعواکنی غرورتوبشکنی وبازخودتو رسواکنی وقتی کسی رو دوس داری ازهمه دنیا میگذری تولد دوبارته اسم اونوکه میبری وقتی کسی رو دوس داری میخوای بهش تکیه کنی بگی که محتاجشی و به خاطرش گریه کنی وقتی کسی رودوس داری ازهمه دنیا میگذری تولد دوبارته اسم اونوکه میبری وقتی کسی رودوس داری ازهمه دنیا میگذری تولد دوبارته اسم اونوکه میبری وقتی کسی رودوس داری... توکه ازاولشم جای من یکی دیگه توی قلبت بود نگوبه من که توهرکاری کردی درسته نگوحقت بود توکه ازاسمم وعشقم وحسم وقلبم دلتو کندی به چشای من ساده ی بی کس تنها داری می خندی همیشه دوروغ میگفتی واسه من میمیری بگوعاشقم نبودی توکه داری میری به خدا همش دوروغه که منو دوس داری بگودوسم داری توکه روی قلب من اینجوری پا میذاری بگوبگوبگو بگو این دوروغ دوس داشتنی و این بارم باز بگو بی تو میمیرم بگو دوسد دارم من که این همه دوروغ تو رو باورکردم بگو دوسم داری یه دفه دیگه بگو بگو که برمیگردم بگوبگوبگو توکه ازاون همه حرفایی که به توگفتم چیزی یادت نیس توکه میذاری میری و من اینجامی مونم باچشای خیس تویی که ازم گذشتن اسونه واست مث بازیچم چه جوری بهم میگفتی که مثل قدیما عاشقت میشم همیشه دوروغ میگفتی واسه من میمیری بگوعاشقم نبودی توکه داری میری به خدا همش دوروغه که منو دوس داری بگودوسم داری توکه روی قلب من اینجوری پا میذاری بگوبگوبگو بگو این دوروغ دوس داشتنی و این بارم باز بگو بی تو میمیرم بگو دوسد دارم من که این همه دوروغ تو رو باورکردم بگو دوسم داری یه دفه دیگه بگو بگو که برمیگردم بگوبگوبگو
(19-12-2011، 15:11)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اقا فرید م همیییین الان تو ذهنم بود این شعرو بنویسم ..1ثانیه بعد دیدم شما نوشتین!!
13-06-2012، 20:18
دوست دارم قد دنیا که میگن اخر نداره دوست دارم.... بقیشو خودتون گوش کنین اهنگه تعمه هستش
13-06-2012، 22:11
رو این لینک کلیک کنین لطفا" ! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://www.shereno.com/12687/17230/179570.html
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|