17-03-2012، 13:46
بله.عشق حقیقت داره.انسان بدون عشق هیچی نیست.فرقی نمیکنه چه عشقش الهی باشه آسمونی باشه یا زمینی.انسان با عشقه که زنده س.هرکی میگه من عاشق نیستم دروغ گفته.
|
عشق حقیقت داره یا نه ؟؟ |
|||||||||||||||||||||||||||||
17-03-2012، 13:46
بله.عشق حقیقت داره.انسان بدون عشق هیچی نیست.فرقی نمیکنه چه عشقش الهی باشه آسمونی باشه یا زمینی.انسان با عشقه که زنده س.هرکی میگه من عاشق نیستم دروغ گفته.
23-03-2012، 14:45
هر که را دیدم از مجنون و عشقش قصه گفت////////////کاش می گفتند در این ره ؛ چه بر لیلی گذشت.
اگه حقیقت نداشت چرا دل انسان ها گاهی برای یکی تنگ میشه.زیبایی عشق به سکوت است نه فریاد.
31-03-2012، 15:22
عشق همش پوچه
04-04-2012، 12:33
عشق يعني دوست داشتن و علاقه ي زياد به يه نفر يا هرچيزه ديگه. عشق به اين معني نيست دونفر تا آخر باهم باشن.
ممکنه يک نفر عاشق يکي باشه ولي اون طرف ندونه و دوسش نداشته باشه.شمابه اين احساس اون نميگيد عشق؟ شما فکر ميکنيد پسر ودخترهايي که باهم دوستن بايد حتما عاشق هم باشن ولي در بيشتر دوستي ها اين طور نيست مثلا شما براي اينکه بايک نفر هم جنس خودتون دوست شيد بايد عاشقش باشيد؟ درسته اين چيزه خوبي نيست منم دوست ندارم ولي عشق و دوست داشتن هميشه هست.
05-04-2012، 14:14
عشقای اینترنتی بیشترشون نهولی بعضیاشون اره
05-04-2012، 14:47
گذشته در چشمانم مانده است عبور ثانیه ها ی رد شده در تمام نگاه هایم مشهود است چشمانت را با شقاوت تمام به روی حقایق بستی صبور میمانم و بی تفاوت می گذرم که نفهمی هنوز هم دوستت دارم نمیشه که تو باشی من و من عاشقت نباشیم فاصله را معنا کن با کتابی که زبانش آمدن است … دست بر دیوار سیمانی بکش لمس قلب من به همین آسانی است … بیراهه ای که به کوچه ی عشق می رسید اشتباه نبود راه را اشتباه آمده بودم پشیمان نیستم! راهنما شده ام …. آره به نظر من عشق حقيقت داره
07-04-2012، 4:05
اتفاقا عشق تنها چيزيه که حقيقت داره!
مثلا:تو احساسي که به پدر و مادرت هم داري عشقه عشق تنها عشق به جنس مخالفمون نيستش.
10-04-2012، 15:54
10-04-2012، 17:18
نه حقیقت نداره
11-04-2012، 17:51
نه به هیچ وجع
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|