امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گُـفـتُـــــــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه 28 ُ هَشــ×ـــت

(25-05-2013، 14:17)shady.b نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2013، 14:16)زیبا ترین دختر دنیا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2013، 14:13)shady.b نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2013، 14:12)زیبا ترین دختر دنیا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2013، 14:10)frozen✘girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از این سایت خیلی بدم میاد ..

همه جدیدن ..aah

ما خوشمون میاد خیلی هم خوبه جدید باشن Angry

تو خیلی خوشگلی الان؟

ربطی به خوشگلی نداره من دارم یه چیزی میگم تو یه چیزی خیلی تیکه خوبی بود Dodgy

خواهش می کنم قابل تورو نداش

این زبونو از کجا اوردی این قدر درازه Angry
گُـفـتُـــــــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه 28 ُ هَشــ×ـــت 126
آگهی
(25-05-2013، 14:16)frozen✘girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2013، 14:10)maryam.ekh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2013، 14:10)frozen✘girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه جدیدن ..aah

مگه تو مدیر نبودی؟! :|

آره بودم چون خودم نمیومدم اکانتمو دادم سل.... و صابر فهمید و منو از مدیریت در آورد ..

البته مهم نی بخش خبر و دانسنتنی و پزشکی رو من ساختم حلالش نمیکنم ..Big Grin

سلام فرشته جونمممممممممممممAngel
cof cof
(25-05-2013، 14:18)frozen✘girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2013، 14:16)MR.BAEN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2013، 14:13)sp_go نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه جدیدن ..aah
به اون ممد فلان فلان شده بگو درست کنه اون خراب شده رو بریم اونور:"/

Like.Angel

ممد نتش تموم شده نمیتونه بیاد که بخواد درس کنه .. /:
تویی فرشته؟Huh
(25-05-2013، 14:20)زیبا ترین دختر دنیا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2013، 14:17)shady.b نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2013، 14:16)زیبا ترین دختر دنیا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2013، 14:13)shady.b نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2013، 14:12)زیبا ترین دختر دنیا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو خیلی خوشگلی الان؟

به تو چهShy
گاهی وقتا دعا می کنم که برگردی پیشم یا اینکه پیشم باشی
ولی.............
گاهی اوقات خدا رو شکر می کنم که پیشم نیستی

مخاطب خاص
سلام ستاره خوبی عزیزم چه خبرا ؟؟

امتحانتو خوب دادی ؟؟!Angel
. ҉ مـے روے !!!

.::هَـوایـتـ نـیـسـت::.

و بـہـ هـمـیـטּ راحـتـے .:: احـسـاسـات ِ مـטּ خَـفـه ::. مـے شَـونـב...

.::آبـے کـہــ روز آخـر پـشتـ سـرتـ ::. ریـخـتـمـ ؟!

.::آبـروے בلـمـ ::. بـوב... ҉
(25-05-2013، 14:20)زیبا ترین دختر دنیا نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو خیلی خوشگلی الان؟

هع!
دهن باز منو این دیده رفته واسه اقوام تعریف کردهBig Grin
|BACK AGAIN|
(25-05-2013، 14:24)sp_go نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو خیلی خوشگلی الان؟

هع!
دهن باز منو این دیده رفته واسه اقوام تعریف کردهBig Grin

راس می گه
گاهی وقتا دعا می کنم که برگردی پیشم یا اینکه پیشم باشی
ولی.............
گاهی اوقات خدا رو شکر می کنم که پیشم نیستی

مخاطب خاص
(25-05-2013، 14:22)MR.BAEN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2013، 14:18)frozen✘girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2013، 14:16)MR.BAEN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2013، 14:13)sp_go نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه جدیدن ..aah
به اون ممد فلان فلان شده بگو درست کنه اون خراب شده رو بریم اونور:"/

Like.Angel

ممد نتش تموم شده نمیتونه بیاد که بخواد درس کنه .. /:
تویی فرشته؟Huh

اوره اوره .

تو کی بیدی ؟؟!!Smile
. ҉ مـے روے !!!

.::هَـوایـتـ نـیـسـت::.

و بـہـ هـمـیـטּ راحـتـے .:: احـسـاسـات ِ مـטּ خَـفـه ::. مـے شَـونـב...

.::آبـے کـہــ روز آخـر پـشتـ سـرتـ ::. ریـخـتـمـ ؟!

.::آبـروے בلـمـ ::. بـوב... ҉
(25-05-2013، 14:18)L.A.78 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو ک فحش میدی وقتی فقط پاتلفنی
میگی قاتل خلی:|

Angel

ولی دلشو نداری بیای معامله کنی!

لات بازیات ک واسه مامانِ بوده!

چون نی نی ها اینجان این سانسور شد:|Big Grin
cof cof
(25-05-2013، 14:11)maryam.ekh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2013، 14:10)raha3000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرید؟ من الان باید محروم شم بخاطر اینا؟: )
یا پنجا درصد اخطار؟Smile

الان تو آوایی دیگه؟! :|

مامااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان
سپاس کو ها کجاس نمیبینمش

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 26 مهمان