امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گُـفـتُـــــــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه 28 ُ هَشــ×ـــت

بریم بحرفیم آوا =)))))))))))

(25-05-2013، 12:56)*larmes de Feu* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2013، 12:53)raha3000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میلاد کجاس؟؟ اینجایی؟

اينجام فعلا سحري!

میلاد دارم افسرده میشم بابابزرگ =((
الان میگه به من چه =(((((((
آگهی
چیشده که سرت شلوغه کلکBig Grin
گُـفـتُـــــــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه 28 ُ هَشــ×ـــت 98
بعضی ادمهامثل لیوان میمونن.....
زیادترازظرفیتشون ک بهشون بهابدی سرریزمیکنن...........
اول خودشونو ب گندمیکشونن ....
بعددوربریشونو....

مریم خصوصی بدع جال ندارم هی بیام ببینم تو یاداشت چیزی نوشتی یا نه :|
(25-05-2013، 12:58)maryam jooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2013، 12:56)*larmes de Feu* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2013، 12:53)raha3000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میلاد کجاس؟؟ اینجایی؟
اينجام فعلا سحري!

دقيقا! :|
گُـفـتُـــــــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه 28 ُ هَشــ×ـــت 98گُـفـتُـــــــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه 28 ُ هَشــ×ـــت 98
(25-05-2013، 12:57)sp_go نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدای خوب خواب تو کتابم....
من* خشک روی تخت خوابم....
خدای خوب خشم قتل و فتوا...
گریه های من به شعر یغما....
(لعنتی با یه بغض خفن میخونه این یه تیکه رو...)

عاشق این آهنگم crying
سری میان دستتو بریده..
نگاه من به ساعت پکیده و......
دمش گرم عجب آهنگیه.....
خصوصی به خودم ؟؟ خخخخخخخخ =)))))

(25-05-2013، 12:59)*larmes de Feu* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2013، 12:58)maryam jooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میلاد کجاس؟؟ اینجایی؟
اينجام فعلا سحري!

Sad

نقل قول: خصوصی به خودم ؟؟ خخخخخخخخ =)))))
خودت نخونش من میخونم :|
(25-05-2013، 12:44)First Class نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2013، 12:41)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نازنین می خواد واسه همیشه بره. گفته نام کاربریم رو ببند تا دیگه نتونم بیام. منم بهش تا 9 شب وقت دادم اندیشه هاش رو بکنهUndecided

فرید تو نمیخوای یه تحولی به اسمتو آواتارت بدی داداش؟

نه بابا عوض نکنیا

مردم فریدو با این روباهش میشناسن
سپاس کو ها کجاس نمیبینمش
خوبی ایمان؟Undecided
 سپاس شده توسط Wanton
نباید وایسم ..!!
باید برم جلوتر نباید وایسم ...!!
بعضیــآ مثــل ســُس خـــرســی مهــرآم میمونـــن !

فقط تــِــر تــِـر میکنـن ..

بــدون اینـــکه بــآزدهــی دآشتــه بـآشــن .. !!
(25-05-2013، 13:00)maryam jooon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-05-2013، 12:59)*larmes de Feu* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میلاد کجاس؟؟ اینجایی؟
اينجام فعلا سحري!
Sad

والا! Angel
گُـفـتُـــــــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه 28 ُ هَشــ×ـــت 98گُـفـتُـــــــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه 28 ُ هَشــ×ـــت 98

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 75 مهمان