امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گُـفـتُـــــــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه 28 ُ هَشــ×ـــت

(24-05-2013، 20:40)AmItiSe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2013، 20:36)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2013، 20:32)AmItiSe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چون ک دیوونتم:|

برگرد:|

Angel

اینم که چند وقته دیونه شده
اینم جدیدا همه یاد گرفتن :|

هعAngel

تو هم بامزه شدی آ!

احمخ:|

این آهنگ واقعا محشرع!
بورو بابا
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
آگهی
(24-05-2013، 20:39)WTF:| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم پفك :|
ممد:|
آرمان :|
كپك :|

نههههههههههه پفک بوددددددد میلادنبود2mo5:4fv:
زندگۓ سزاۓ کسۓ است که به شکم مادرش لگد مۓ زند
(24-05-2013، 20:39)WTF:| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

crying گیج شدم
ممد پفک کی بود؟
علی20 کی بود؟crying
علی ومپایر کی بود؟crying
من همه چیو قاطی کردم کمککککککککککککککککککککککککککک crying

پاتریک :|
بزمچه :|
میشناسی؟

تو گفتی حرف دوری نزن!

رفتی الان دوری ازم............!

چشمات من و نمبینن:|

...انگار کوری اصن....Angel
cof cof
(24-05-2013، 20:41)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

crying گیج شدم
ممد پفک کی بود؟
علی20 کی بود؟crying
علی ومپایر کی بود؟crying
کپک فکر کنم ومپایر بود
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
(24-05-2013، 20:41)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

crying گیج شدم
ممد پفک کی بود؟
علی20 کی بود؟crying
علی ومپایر کی بود؟crying

ممد پفک همون ومپایر!
علی20 هم بلک دراگون
تو هم پگاه پگولی!
خوب، ولی اشتباه...
 سپاس شده توسط pegah-p

crying گیج شدم
ممد پفک کی بود؟
علی20 کی بود؟crying
علی ومپایر کی بود؟crying

علی سبزی که مردسالگردش نزدیکه
بازتابستون نزدیک شدایناپیداشون شد
زندگۓ سزاۓ کسۓ است که به شکم مادرش لگد مۓ زند
(24-05-2013، 20:42)First Class نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پاتریک :|
بزمچه :|
میشناسی؟

ایمان خودتی؟
ستاره؟منو یادته؟
خوب، ولی اشتباه...
(24-05-2013، 20:42)AmItiSe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو گفتی حرف دوری نزن!

رفتی الان دوری ازم............!

چشمات من و نمبینن:|

...انگار کوری اصن....Angel

هی نمیخوام ضد حال بزنم در استگاه مترو رو ببند فهمیدیم اهنگ بلدی البته باید بگم با دستت کار نکن
پیام ناشناس

/ (•◡•) \

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 65 مهمان