امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گُـفـتُـــــــــگــویِ آزاد نُسـ×ــخِه 28 ُ هَشــ×ـــت

(^^^)
همیشه با خودم فکر میکنم برای سکوت هم معنی مثبت هست هم معنی منفی!

یه بار می گیم سکوت علامت رضاست ..

یه بارم میگیم جواب ابلهان خاموشی است ..
آگهی
(24-05-2013، 20:13)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2013، 20:09)First Class نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2013، 20:08)MR.BAEN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2013، 20:07)First Class نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامـ♥ــ

دوباره خوبی ایمان؟Huh
وافن بهتره Big Grin

نارنگیAngel

شنگول Angel
(24-05-2013، 20:10)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2013، 20:07)MR.BAEN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2013، 20:05)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2013، 20:02)MR.BAEN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2013، 20:00)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام داداشBig Grin

پوووووووووووول بدههههههههBig GrinAngel

برو بردار هر چه قدر که میخوایی.Angel
Dodgyجلو بقیه الکی کلاس نزار حالا منکه میدونم فقط2تومن تو جیبته اینا همش سرکاریهDodgy
پول بدهSad
تاحالا 4میلیون عیدی گرفتی با یه آیفون.DodgyDodgy

برو بردار هر چقدر میخوایی.Sleepy

دروغ نگووووووووووووووووو4ملیون ندادیcryingcrying

جیبت خالیهcrying

دادم.Dodgy تو یادت نمیاد.Sleepy

اگه فکر میکنی که ندارم خو فکر کن که ندارم پول.Dodgy

سر جلسه ی امتحان ریاضی نبودی سوالارو ترکوندم.Big Grin
(24-05-2013، 20:11)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2013، 20:07)卐WaffenSS卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2013، 20:04)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2013، 20:01)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2013، 19:57)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من همون pegol هستم
ارمینا هم که همونه اگه قبلنا تو گ.آ میومدی باید بشناسیش

اااا پگول توییی☻☻☻
توکی هستی؟Huh
باباهمون عرفان ترولی که مغزمونومیترکونددیگه
من مغز میترکوندم خودم نفهمیده بودم
نمیترکوندی تیلیدمیکردی ذوب میکردی رنده میکردی دوی ماراتون میرفتی باتانک رژه میرفتی
زندگۓ سزاۓ کسۓ است که به شکم مادرش لگد مۓ زند
 سپاس شده توسط pegah-p
(24-05-2013، 20:12)卐WaffenSS卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2013، 20:10)MR.BAEN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2013، 20:09)First Class نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2013، 20:08)MR.BAEN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2013، 20:07)First Class نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامـ♥ــ

دوباره خوبی ایمان؟Huh
وافن بهتره Big Grin

منظورت علی وافن هست؟Huh

یاامام موسی صدرشماهامنوازکجامیشناسین؟Confused

یا همون سورناBig Grin
نه؟Big Grin
(24-05-2013، 20:11)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2013، 20:08)卐WaffenSS卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2013، 20:06)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2013، 20:02)卐WaffenSS卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2013، 20:00)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام داداشBig Grin

پوووووووووووول بدههههههههBig GrinAngel

سلام آجی
سلام
چطوری؟Undecided
چرا گرفته ای؟Undecided

بدنیستم توخوبی؟
هویجوری

من خوبمBig Grin
بزار اندیشه کنم ببینم چرا ناراحتیUndecidedSleepy

(24-05-2013، 20:11)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2013، 20:07)卐WaffenSS卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2013، 20:04)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2013، 20:01)erfan troll نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2013، 19:57)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من همون pegol هستم
ارمینا هم که همونه اگه قبلنا تو گ.آ میومدی باید بشناسیش

اااا پگول توییی☻☻☻
توکی هستی؟Huh

اندیشه زیادنکن خوب نیستBig Grin
فیزیک امتحان دارم فردامغزم داره سوت میزنه همه چی یادم رفته سیموازلامپ تشخیص نمیدم
زندگۓ سزاۓ کسۓ است که به شکم مادرش لگد مۓ زند
(24-05-2013، 20:14)ps3000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(^^^)

سلامـ دادا Big Grin
(24-05-2013، 20:14)AmItiSe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام....

علیک
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
(24-05-2013، 20:14)AmItiSe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام....

سلام آبجی ستاره.Angel
(24-05-2013، 20:15)卐WaffenSS卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اااا پگول توییی☻☻☻
توکی هستی؟Huh
نمیترکوندی تیلیدمیکردی ذوب میکردی رنده میکردی دوی ماراتون میرفتی باتانک رژه میرفتی
چه جوری دوباره این کارو بکنم
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 28 مهمان