امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتــــــــــــگوی آزاد (نسخه27)

(24-05-2013، 9:32)صحرا 2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ستاره

فرزام

آوا

منو ببخشید به همه هم بگید من رفتم

دوستتون دارم فرزام میتونی ارسالا رو هم بریای علی بفرستی خدافظ

ستاره شمارمو برات پ خ میکنم

عاقا شوما که قرار بود بابای ما شی پس چی شد..

سلام خوبی ستاره؟
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

آگهی
(24-05-2013، 9:43)Farzam31 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2013، 9:41)☻☺KinG♥emO☻☺ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2013، 9:40)Farzam31 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2013، 9:40)☻☺KinG♥emO☻☺ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرزام میگم من فقط رو سرور ایران بکس میتونم کانتر بزنم بقیه ارور میده!

???why

بت گفتم ایران بکس و کپی نکن .. گوش نکردی !

crying crying

اشکال نداره آخه همه بچه ها رو ایران بکس میزنن :|
من میرم تو کانتر خود به خود میره تو سرور ایران بکس .. بعد میندازنم بیرون :|

با چه اسمی میزنی؟؟؟

من با Devil bOy
 سپاس شده توسط Farzam31
(24-05-2013، 9:45)ستاره ی دنباله دار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2013، 9:32)صحرا 2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ستاره

فرزام

آوا

سلام خوبی ستاره؟

بابای کی؟o_O

من خودم ابجیه ستارم
سپاس کو ها کجاس نمیبینمش
(24-05-2013، 9:46)☻☺KinG♥emO☻☺ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2013، 9:43)Farzam31 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2013، 9:41)☻☺KinG♥emO☻☺ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2013، 9:40)Farzam31 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2013، 9:40)☻☺KinG♥emO☻☺ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرزام میگم من فقط رو سرور ایران بکس میتونم کانتر بزنم بقیه ارور میده!

???why

crying crying

با چه اسمی میزنی؟؟؟

من با Devil bOy
: ^_^ !
 سپاس شده توسط ☻☺KinG♥emO☻☺
(24-05-2013، 9:48)Farzam31 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2013، 9:46)☻☺KinG♥emO☻☺ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

crying crying

با چه اسمی میزنی؟؟؟

من با Devil bOy

فعلا بای :|
(24-05-2013، 9:49)☻☺KinG♥emO☻☺ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-05-2013، 9:48)Farzam31 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

crying crying

با چه اسمی میزنی؟؟؟

من با Devil bOy

فعلا بای :|

خدافظ
ستاره ی دنباله دار

تو هم توی ف ب عضوی؟؟؟؟Undecided

من میشناسمت؟؟؟Undecided
 سپاس شده توسط pink lady
(24-05-2013، 9:45)ستاره ی دنباله دار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ستاره

فرزام

آوا

سلام خوبی ستاره؟

مرسی خوفم چچه خبر؟Confused
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتــــــــــــگوی آزاد (نسخه27) 541

ستااره یه مامان واسمون پیدا کن بدون مادر و پدر نرم بیرون
سپاس کو ها کجاس نمیبینمش
 سپاس شده توسط pink lady
نخیر نمیزارم مامان وبابا برن خودت تنهایی برو DodgyDodgyAngelSleepy:cool:
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتــــــــــــگوی آزاد (نسخه27) 541

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 112 مهمان