یک سوال همه منو میشناسن؟
|
امتیاز موضوع:
گفتــــــــــــگوی آزاد (نسخه27) |
||||||||||||||
23-05-2013، 20:34
ببین هرچی هست دورم ماله منه نه از تو نیست
طوفانو رد شدم شروع فصل دو
خوشبختم هرکی اسمش ستاره
23-05-2013، 20:35
نسخه جدید بزنید
23-05-2013، 20:35
اینم دل و روده❤ setare ❤
❤ setare ❤ (همیشه شاد) *** تاریخ ثبت نام: 07-28-2012 تاریخ تولد: تعیین نشده زمان محلی: 05-23-2013 , 10:04 PM وضعیت: آنلاین (در حال پاسخ دادن به موضوع گفتــــــــــــگوی آزاد (نسخه27) @ 09:04 PM) اطلاعات انجمن ❤ setare ❤ تاریخ عضویت: 07-28-2012 آخرین بازدید: امروز 09:04 PM کل ارسالها: 837 (2.8 ارسال در روز | 0.24 درصد از کل ارسالها) (یافتن تمامی موضوعها — یافتن تمامی ارسالها) مدت زمان آنلاین بودن: 1 هفته, 16 ساعت, 21 دقیقه, 54 ثانیه تعداد کاربران معرفی کرده: 5 اطلاعات تماسِ ❤ setare ❤ وب سایت: ایمیل: ارسال یک ایمیل به ❤ setare ❤. پیام خصوصی: ارسال یک پیام خصوصی به ❤ setare ❤. شماره ICQ: شناسه AIM: شناسه Yahoo: شناسه MSN: اطلاعات اضافی دربارهی ❤ setare ❤ Sex: Female Location: تهران Bio: سلام خوش امدید به پروفایلم من ستاره هستم ... بیشتر صدام میزننن مریم 15 سالمه و از گل های لاله و مریم مخصوصا و محمدی و گل نرگس دوستام soofiaدختر عموم عاشقشمممممممممممممممممم خیلی دوسش دارم kajalدوستم دوسش دارم البته دوست صمیمی ام هست ♥♥MEHRSA مثل خواهرم خیلی دوسش دارم رها جان هم دوستم مثل خواهرم و pink devil مثل مامانم خیلی دوسش دارم اندازه یک دنیا و نسیم عاشقشممممممممممممم Evil starخیلی دوسش دارم دوستم هم نیست خواهرم عاشقشم و خانم گل دوسش دارم مثل ابجیمه فرید_رومل اوف مثل داداشمه خیلی دوسش دارم از لحاظ داداشیی یشیم 2013مثل گل یک دختر معدب خیلی دوسش هم دارم گل نهال هم دوست صمیمی ام هست واقا مثل گل Sheyda360 دوست های معمولی هستیم دختر خوبیه معدب شبیه ماه برده صحرا 2هم دوستم دوسش دارم shervin..ابجیم خیلی بچه گلییییییییییی خیلی ها هستن اون ها را خیلی دوس دارم عاشق همهی دوستانم هستم ❤ ❤ ❤ بیشترین سرگرمی ام درس عاشق درسم من بیشتر به گیتار و پیانو علاقه دارم خواننده مورد علاقه من avril lavigne عاشق خودش و شعراش هستم و مهم تراز این ما در شهر تهران زندگی میکنیم و من اهل شوخی بازی و اذیت کردن دخترا و پسرا از الان گفته باشم من خیلی شیطونم پس مواضب باشید اگر سوالی داشتید پ.خ دهید بای بای .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . چرا داری همراهم می اییی . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ای بابا خدافظظظظظظظظظظظظظ امضای ❤ setare ❤ همیشه وهمیشه فقط یک نفرو دوست نداشتمBig Grin
23-05-2013، 20:36
اره نخسه دیگه بزنیدددددددد
23-05-2013، 20:36
برم درس بخونم باووو »»»»|||||
والا»| بای ..
منم خوشبختم شناختمت
تو تک ستاره ی قلبمی :| :| . . . . . . . .:4chs: . . . . . . . .الآن جو میگیرتش می گه تهران ماله منه:|
23-05-2013، 20:37
اه خوب پس اینجا همه منو میشناسن
23-05-2013، 20:37
(23-05-2013، 20:34)AmItiSe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. تو شب تاریکم تو صبحا کردی نقاشی اگه ی وقت نبودی فرا چی دلم تنگ شده دلم تنگ شده دینگ دینگ :| زدم جلو اهنگو :|
| ||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 39 مهمان