امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتــــــــــــگوی آزاد (نسخه27)

واس چی زدنتون؟ :|
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتــــــــــــگوی آزاد (نسخه27) 501
آگهی
(23-05-2013، 18:50)MR.BAEN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2013، 18:49)ستاره ی دنباله دار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2013، 18:43)MR.BAEN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2013، 18:40)ستاره ی دنباله دار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2013، 18:38)MR.BAEN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مریم یه سوال:پدرت الیرزاست؟Huh

در اصل بله..

ولی با هم مشکل داشتن ننه بابام..:306:

ننمون میخواد شوور کنه

روزا پدرت فهش خواهر و مادر به مادرت میداد.Angel

تنها کسی که سه سوت دهن مادرتو گل میگیره.Angel

دمش گرم.Angel

میدونم..

گفتم اگه نمیدونستی،حالا بدونی که اینطور نبود.Angel

به گفته بعضیا برا فحشاش دلیل داشته پدر من..
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

(23-05-2013، 18:52)ستاره ی دنباله دار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2013، 18:50)MR.BAEN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2013، 18:49)ستاره ی دنباله دار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2013، 18:43)MR.BAEN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2013، 18:40)ستاره ی دنباله دار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

در اصل بله..

ولی با هم مشکل داشتن ننه بابام..:306:

ننمون میخواد شوور کنه

روزا پدرت فهش خواهر و مادر به مادرت میداد.Angel

تنها کسی که سه سوت دهن مادرتو گل میگیره.Angel

دمش گرم.Angel

میدونم..

گفتم اگه نمیدونستی،حالا بدونی که اینطور نبود.Angel

به گفته بعضیا برا فحشاش دلیل داشته پدر من..

دلیلش هم موجع و درست بود.خلایق هر چه لایق.مخاطب خاص.|:Angel
(23-05-2013، 18:52)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واس چی زدنتون؟ :|

گفتن وایسین واینستادیم :|
فک کنم مست بودن
(23-05-2013، 18:49){~Rz2v~} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2013، 18:46)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همه دو ماه اولی که این جان این طورین :
عزیزم گلم مثلا سارا جون و همش خنده میذارن
بعد اون گنده لات سعادت اباد میشن ××××××××××××××

(23-05-2013، 18:45){~Rz2v~} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2013، 18:43)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان فرید داره قانون نداره :|

ف چی شده؟:|

سرورش خرابه
رفته بودیم شهرک غرب گیم نت تا می خوردیم زدنمون :|

واسه چی؟Huh
:|

ملودی:|

خدابخیر کنه:|Angel
cof cof
ارده میدونی اصن ماجرا در اصل چیه؟
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

نقل قول: فک کنم مست بودن
آخـــــی cry girl
برو با اون یکی ایدیت بیا :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ملود»|
بی بی سی رو میبینی؟
»|
عجب مستندی درباره ی فلسطینی ها ساختن!
والا»|
دریای غم:مادر
(23-05-2013، 18:56)AmItiSe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

:|

ملودی:|

خدابخیر کنه:|Angel

فریدو؟ :|

(23-05-2013، 18:58)R.t.R.d نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملود»|
بی بی سی رو میبینی؟
»|
عجب مستندی درباره ی فلسطینی ها ساختن!
والا»|

تلویزیون از طرف من هیج وخت روشن نی روشنم باشه شبکه 4 :|
 سپاس شده توسط R.t.R.d

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 87 مهمان