امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتــــــــــــگوی آزاد (نسخه27)

هر كي به من بگه بزي به بوق ميره . .
راسي دنبي ميخوام با لادن يا صحرا ازدواج كنم :/
ماميت داره عروس ميشه . .
تو الان منو صدا كردي لاله . .
آگهی
(23-05-2013، 18:26)SHERMION نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

nothing found.........
bye................
خودت گفتی پاک کنم :|
(23-05-2013، 18:25)MR.BAEN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2013، 18:20)AmItiSe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2013، 18:14)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cry girl
من برم بمیرم cry girl
:|

ای جججوووونم:|

باز چته؟!

غم فراق یار چ ها کرده:|
(23-05-2013، 18:17)MR.BAEN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2013، 18:14)Shawty Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دايي امتحانا روت تاثير گذاشت . .

ارده بوق شو تا نزدم تو دهنت تو پنج سالته بگو چشم :/

من14سالمه.Dodgy
سوسک در برابر تو برام پادشاه به حساب میاد.Dodgy
تا چشت درآرد.Dodgy

کی به کی میگه بوق.Dodgy والا.Dodgy

ن بــــــــآ بـــــــــــــــــــآ!

بابا بزرگ!

""سوسک در برابر تو برام پادشاه به حساب میاد.Dodgy""

خودت فهمیدی چی گفتی دآش؟!Big Grin

بله نوه ی عزیزم.Angel

ینی سوسک ارزشش بیشتر از این .....هست.Sleepy

دختر کدوم یکی از بچه هامی؟Huh

نمردیم بچه دار و نوه دار شدیم....

یکی بره بارمون نتیجه و فک کنم نبیره پیدا کنه :|
گفتــــــــــــگوی آزاد (نسخه27) 496
(23-05-2013، 18:25)MR.BAEN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2013، 18:20)AmItiSe نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2013، 18:14)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cry girl
من برم بمیرم cry girl

باز چته؟!

(23-05-2013، 18:17)MR.BAEN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2013، 18:14)Shawty Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من14سالمه.Dodgy
تا چشت درآرد.Dodgy

بابا بزرگ!

بله نوه ی عزیزم.Angel

اردلان دیگه بسه سوسک سوسک نکن

وگرنه...
زندگی کوتاه است ؛ تازمانیکه دندان دارید لبخند بزنید !!

(23-05-2013، 18:19)Shawty Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اخه اينجا بگي خفه يه ماه محروم ميشي پ بوق شو ارده . .

پس منم به جای گم شو،بهت میگم بوق شو.Dodgy
(23-05-2013، 18:27)Shawty Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هر كي به من بگه بزي به بوق ميره . .
راسي دنبي ميخوام با لادن يا صحرا ازدواج كنم :/
ماميت داره عروس ميشه . .
تو الان منو صدا كردي لاله . .

داستانه عجیبیه هروقت من هستم سینا نیس!
مـَسـيـرُ
مـيـشـهـ
سـاخـت از
رو
هَـدَفـ
 سپاس شده توسط Shawty Girl
(23-05-2013، 18:28)MR.BAEN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2013، 18:19)Shawty Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا سوج :|

پـَ منکرانیه اینجا :|
منم بهت ميگم بوق نبوق =))
(23-05-2013، 18:28)ستاره ی دنباله دار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cry girl
من برم بمیرم cry girl

باز چته؟!

من14سالمه.Dodgy
تا چشت درآرد.Dodgy

بابا بزرگ!

بله نوه ی عزیزم.Angel

اردلان دیگه بسه سوسک سوسک نکن

وگرنه...

وگرنه چی|: Dodgy

(23-05-2013، 18:30)Shawty Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم بهت ميگم بوق نبوق =))

گ**ه نخور.Dodgy

هیچی بهش نگفتم پررو شده.Dodgy

(23-05-2013، 18:30)RoZhInA1 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-05-2013، 18:28)MR.BAEN نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یا سوج :|

پـَ منکرانیه اینجا :|

تو یکی فعلاً کاریت نباشه.Sleepy
FTS!
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط SHERMION

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 61 مهمان