امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتــــــــــــگوی آزاد (نسخه27)

سلام نگار :/
 سپاس شده توسط ƝeGaЯ
آگهی
(22-05-2013، 15:34)صحرا 2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2013، 15:32)❤ setare ❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امممممممممممم راستییییییییییی صحرا تو فرید را بیشتر دوس داری یا من؟UndecidedSleepySleepy:cool:

تو ابجیمی

فریدم داداشمه

هردوتونو دوس دارمBig GrinBig GrinBig Grin

با هیشکی عوضتون نمیکنم

مامانمو کیه؟Huh

نمیدونمcryingcryingcryingSad
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتــــــــــــگوی آزاد (نسخه27) 333

(22-05-2013، 15:34)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2013، 15:32)❤ setare ❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امممممممممممم راستییییییییییی صحرا تو فرید را بیشتر دوس داری یا من؟UndecidedSleepySleepy:cool:

هر کدوم خوشگل تر باشهTongue
اخه یه چیزی می پرسی ها. تاکنون بهش اندیشه نکردم. شرمنده.

فری ادم بین ابجیاش فرق میزاره؟

بی ادبBig GrinBig GrinTongue
سپاس کو ها کجاس نمیبینمش
(22-05-2013، 15:34)Shawty Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خبـری نی لادن . .
تو چه خبر؟

هیچی تابستونه منم بی کارم Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط Shawty Girl
(22-05-2013، 15:34)raha3000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2013، 15:30)Shawty Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2013، 15:29)raha3000 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نازنیـــن؟ اینجایی ؟
کارت دارم ی دیقه ...
بله بگو . .
سحرما=\
دوس داری سر به تنم نباشه؟
میشه حرف بزنیم یه دیقه؟؟ کارت دارم..
میدونم . .
نـع من کینه ای نیستم :/
بگو . .
Big GrinTongueTongueTongueTongueTongueفرید نگفتی اجازه میدی اعصابتو خورد کنم؟Huh
^__^

نازنین منو اونجوری نگاه نکن بی وفا من دوست دارم=/Heart

+ تـو قصّـه ـی مـن ..
تـو بودی ستـاره ***

سپاس شده توسط Shawty Girl
(22-05-2013، 15:35)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2013، 15:33)Shawty Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-05-2013، 15:30)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه بازم سلام کنید میگیرم می بندم نام کاربریتون رو اه اه اه.AngryAngryAngry

cryingcrying
مخاطبت منم آره؟
نه با همه هستم. پیش از تو هم 10 یا 15 کس اومدن سلام دادن و رفتن و باز اومدن و سلام دادن.
خو بدن بر خلاف قوانین نیس :/

من بیشتر خواهـر ♥

Big Grin
 سپاس شده توسط ƝeGaЯ
سلام بر همگیBig Grin
 سپاس شده توسط Hengame Plang
خوب دیگه من برم از وقت بیکارم استفاده کنم بایBig Grin
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط Shawty Girl ، Hengame Plang

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 125 مهمان