22-05-2013، 12:57
الان همه بدشدن چه دخترش چه پسرش بحث نكنيد ديده
|
گفتــــــــــــگوی آزاد (نسخه27) |
||||||||||||||||||||||||||||||||
الان همه بدشدن چه دخترش چه پسرش بحث نكنيد ديده
من نمیدونم چرا عاشقه پسرا نمیشم
به خاطره همین مشکلی ندارم
نقل قول: بدبختی من اینه که باز دلم دختر می خواداستغفرلله :V دخدر می خوای؟ =))
22-05-2013، 12:58
يه آقا پسری که قبل از ازدواجش خیلی هم دوس دختر داشت بالاخره عاشق شد و ازدواج کرد ، بعد خدا بهش یه دختر داد
یه روز بهش گفتم که یادته چجوری اشک دختر ها رو در میاوردی ؟ حالا خودت هم دختر داری ، نظرت چیه ؟ تحمل دیدن اشکش رو داری ؟ بهم گفت : فقط می تونم بگم پشیمونم و امیدوارم همه اون ها که دلشون رو شکستم منو ببخشن! هیچ پدری طاقت دیدن اشک های دخترش رو نداره! آقا پسرا! بابا های آینده! به دختر دار شدنتون خوب فک کنید، زمین گرده ها! سر دخترتون هم این بلا رو بیارن خوبه؟! . . . اتفاقا یه دختر خانمی هم بود که کلی دوس پسر داشت و هر کدوم رو یه مدت علاف خودش میکرد! اما ایشون هم ازدواج کرد و پسر دار شد، خیلی هم پسرش رو دوس داشت! به این دختر خانم هم گفتم یادته یه زمانی غرور پسرای مردم رو میشکستی؟ حالا نظرت چیه؟ اگه با پسر خودت هم این کارو بکنن چی؟ اتفاقا اونم گفت که خیلی پشیمونه و اصن نمیتونه پسرشو دپرس و ناراحت ببینه! گفت آرزو میکنه که هیچ کدوم از اون پسرا ازش دلگیر نباشن! دختر خانما! مامان های آینده! شما هم خوب فک کنین که شاید روزی پسر دار بشین! دلتون میاد غرور پسرتون رو بشکنن؟! . . . کلا بدونین هر بلایی سر بقیه بیارین یه روز سر خودتون میاد؛ نگین زدم در رفتم! نه خیر! دنیا بی حساب و کتاب نیس
22-05-2013، 12:58
(22-05-2013، 12:56)صحرا 2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اگه دوستم دارید باید بذارید هرگاه که خواستم برم و هرگاه که خواستم بیام بچه ها چون من گاهی باید از چندی چیز ها بگذرم. می خوام یه روزی واسه همه یه کسی بشم
22-05-2013، 12:59
نقل قول: یا عصرفرید نگا دخدرا روت اثر بدی گذاشتن خو الان کیه؟ :|
22-05-2013، 13:00
(22-05-2013، 12:58)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. الان میری یا نه
(22-05-2013، 12:57)maryam.ekh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. كاره قشنگوتوانجام ميدي نبايد دنبالش بري خودش به وقتش همچين ميادسراغت پسراآخه مگه چي دارن كي بخواي عاشقشون بشي خودتودسته بالابگيرآفرين
(22-05-2013، 12:57)maryam.ekh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اصلا موضوع من عشق و عاشقی نیست. اینه که مگه من به این میزان کم ارزشم که یارو باید بره با یه بچه قرتی و لات دوست شه؟
فرید
تو به من میگی سرعتت کمه اونوخت اینجا فِرت فِرت کامنت میزاری؟! من با آوام میرم مگه نه آوا؟!
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|