امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتــــــــــــگوی آزاد (نسخه27)

(21-05-2013، 8:40)Sheyda360 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2013، 8:37)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2013، 8:33)Sheyda360 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها من میترسم ازمایش خون خیلی درد دارهcrying

درد نداره که. داره؟! بچه ها میگن داره. اره خیلی درد داره. ولی دختر که از سوزن نمیترسه. می ترسه؟!Big Grin
چرا اینقدر درد داره بچه ها من با ید برم اماده شم برم ازمایش خون بدم برام دعا کنید دردم نگیرهcrying

خدایا شیدا دردش نگیرد

همه بگویید امینBig GrinBig GrinBig Grin
سپاس کو ها کجاس نمیبینمش
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
آگهی
(21-05-2013، 8:39)❤ setare ❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدااااا اوف نزار بگم نزار بگم چه کار کردید ابروتون برهBlushBlushBig GrinTongue
عزیزم اینقدر حرص نخور ولشون کن
من رفتم خداحافظ
حرف بی ربطیست که مـــــــرد گریه نمی کند
    گاهی آنقدر بغض داری که فقط باید مـــــــــرد باشی تا بتوانی گریه کنی…

گفتــــــــــــگوی آزاد (نسخه27) 163
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
(21-05-2013، 8:38)Sheyda360 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2013، 8:37)صحرا 2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارن انکار میکننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننBig Grin
اره ما رو خر گیر اوردنBig Grin

Big GrinBig Grin به کی بگم که ما با هم نستیم اخه!
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

(21-05-2013، 8:40)صحرا 2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2013، 8:39)❤ setare ❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدوم کار؟

هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟

کدوم کار؟

امممممممممممممممممممم خودتون میدونید چیهBig Grin

امیننننننننننننننننن
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط صحرا 2
(21-05-2013، 8:41)صحرا 2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2013، 8:40)Sheyda360 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2013، 8:37)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2013، 8:33)Sheyda360 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها من میترسم ازمایش خون خیلی درد دارهcrying

درد نداره که. داره؟! بچه ها میگن داره. اره خیلی درد داره. ولی دختر که از سوزن نمیترسه. می ترسه؟!Big Grin
چرا اینقدر درد داره بچه ها من با ید برم اماده شم برم ازمایش خون بدم برام دعا کنید دردم نگیرهcrying

خدایا شیدا دردش نگیرد

همه بگویید امینBig GrinBig GrinBig Grin
جبران صحرا جون
فعلا بای
حرف بی ربطیست که مـــــــرد گریه نمی کند
    گاهی آنقدر بغض داری که فقط باید مـــــــــرد باشی تا بتوانی گریه کنی…

سپاس شده توسط pink lady ، صحرا 2 ، FARID.SHOMPET
خدافظ گلمممممممممممممHeartHeartHeart
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط صحرا 2
(21-05-2013، 8:40)فرید_رومل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: ستاره خفه شو میدونم اون دختر تویی

فری1 هم که از کوره در رفت
DodgyDodgyDodgy من خانوم ستاره رو همین ام روز شناختم.
این هم که دیر پاسخ دادم به دلیل مشکل شتاب اینترنت بود.

فرید تورو اذیت میکنم وجدانم درد میکه

ببخشید

جدی دارم میگم

باور کن تورو اذیت میکنم وجدانم درد میکنه
سپاس کو ها کجاس نمیبینمش
عکسمو میخوام شخصی به صحرا نشان دهم بهت نشون دهم صحراHuh
^__^

نقل قول: هههههههههه من عکسمو به چند نفر از بچه های انجمن نشان دادم همه گفتن خوسلی دوست دارم عکسمو بزارم نگاه کنید ولی میترسم مسخرم کنید

مگه هر کسی که خوشگله شبیه اوریله؟ مگر این که تو باشی.

ابجی از من می شنوی نذار. تنها به اون هایی که اعتماد داری نشون بده.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

(21-05-2013، 8:41)❤ setare ❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2013، 8:40)صحرا 2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدوم کار؟

هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا؟

کدوم کار؟

امممممممممممممممممممم خودتون میدونید چیهBig Grin

امیننننننننننننننننن

ستاره بخدا یادم نمیاد بگو کدوم کار امین کیه؟

man taliq shodam kheili khoshalam :|
سپاس کو ها کجاس نمیبینمش

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان