20-05-2013، 21:29
سلام بچه ها
نظرتونودرباره خدابگین
یاخداروتوصیف کنید
حتمانظربدیدمنتظرما
سپاسم بدید
نظرتونودرباره خدابگین
یاخداروتوصیف کنید
حتمانظربدیدمنتظرما
سپاسم بدید
|
نظرمیخوام!!!!!!!!!(خدا) |
||||||||||||||||||||||||||||||||
20-05-2013، 21:29
سلام بچه ها
نظرتونودرباره خدابگین یاخداروتوصیف کنید حتمانظربدیدمنتظرما سپاسم بدید
20-05-2013، 21:40
خداااااااااا اونقدر دوست داشتنیه و بالا مرتبه س که قابل توصیف نیس چون کلمه ها برای توصیف خدا کمن و خودم برای توصیف خدا کم میارم
خدا جووووووون دوست دارم
20-05-2013، 23:39
خدا تو قلب آدماست کافیه به دلت رجوع کنی.......
یاد گرفتم تو زندگیم که تو همه چی فقط اون چون بی منته.
21-05-2013، 0:15
من نمی تونم خدا رو توصیف کنم چون واقعا توصیف شدنی نیست (من خدا رو خیلی دوست دارم )
21-05-2013، 2:57
دوستان عزیز خدا توصیف کردنی نیس!من خیلی کم تو زندگیم جدی میشم و اون فقط وقتیه که به خدا فکر میکنم!
در مورد خدا فقط یه جمله میتونم بگم: اینقد بزرگ که ما بندهای کوچکش فقط وقتی به مشکلات بر می خوریم یادش میوفتیم اما دست رد به سینمون نمیزنه من که شخصا هر موقع از ته دل چیزیو از خدا خاسم بم داده! یه سوال دارم؟خداوکیلی تا حلا کدوم یکیتون وقتی تو لحظات خوشی بودید به یاد خدا افتادین؟ تا حالا شده یه جای تفریحیه خیلی با حال باشید توی اون 5/6 ساعتی که اونجایید چند دقیقه به خدا فکر کنید و ازش تشکر کنید؟یا وقتی با دوستاتون یا عشقتون یا خانوادتون هستیدو احساس شادی میکنید تا حالا شده از خدا تشکر کنیو بگی خدایا شکرتتتتتتتتتتت! امتحان کنید مطمئنن بعدش تو لحظات سختی خیلی راحت تر می تونید از خدا چیزیو بخاید!
21-05-2013، 7:13
خدا یعنی عظمت
خدا یعنی بزرگی خدا یعنی یه اغوش واسه وقتایی که تنهایی خدا یعنی یه مخاطب خاص که هیچ موقع تنهات نمیزاره حتی اگه بار ها بهش خیانت کنی خدا یعنی رعوف باالعباد خدا یعنی ادعونی فاستجب لکم خدا یعنی همه چی یعنی عشق
21-05-2013، 15:39
خدا یعنی عشق
21-05-2013، 16:13
khodaro hichkas nemitoone tosif kone
21-05-2013، 16:51
یعنی wow
21-05-2013، 16:58
نمیتونم توصیف کنم.ولی بعضی وقتا از بعضی ازکاراش ناراحت میشم وقتایی که میزاره آداما دل همدیگه روبشکنن و.........
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
خانواده ی مادری یا پدری؟؟(نظرمیخوام) |