موضوعها: 71
سپاس ها 5978
سپاس شده 3198 بار در 1562 ارسال
حالت من: هیچ کدام
میدان نبردمقاله ایست که دوارتش رادریک نبردمقایسه میکندودرآخراستراتژی های ممکن رابررسی خواهدکردوبه نتیجه خواهدرسیداین مقاله باهمکاری کاربران نوشته خواهدشدوموضوعش بانظرکاربران انتخاب خواهدشدنخستین میدان نبردمقایسه دوارتش ایران وآمریکادریک نبردهست وبه زودی کاملامنتشرخواهدشد
میدان نبردبعدی بین کدام دوکشورباشد؟
زندگۓ سزاۓ کسۓ است که به شکم مادرش لگد مۓ زند
موضوعها: 71
سپاس ها 5978
سپاس شده 3198 بار در 1562 ارسال
درضمن کسانی هم که مایل به همکاری هستنداعلام کنند
زندگۓ سزاۓ کسۓ است که به شکم مادرش لگد مۓ زند
موضوعها: 4
سپاس ها 223
سپاس شده 324 بار در 210 ارسال
با سلام..
در مبحث نبرد ایرادی که وارد هستش و قبلا هم به اون اشاره مختصری کردم ظرفیت پزیرش بعد سیاسی و اقتصادی مبحث جدای از تسلیحات نظامیه..
عملا توی مبحث نبرد ایران و امریکا جدای از تسلیحات و بصورت کاملا تعمدی گفتمان میشه در صورتیکه تسلیحات بخش کوچکی از جنگ هستش و صحبت اصلی دررابطه با سیاستهای اتخاذ شده قبل از شروع.در حین جنگ و چگونگی سیاستهای راهبردی هستش که به هیچ وجه در این مبحث گنجونده نشده حتی حالتهای روانشناختانه ای که قبل از شروع جنگ ابتدا از عوامل اصلی برتری در برد بشمار میره..
صحبت من اینه که با حفظ کامل احترام این مباحث از ظرفیت پذیرش بچه های انجمن سنگین تر هستش و قبل از پاسخ منطقی و طرخ گفتمان و بررسی میدانی به چانه زنی و ترور شخصیتی همدیگه.یجوراییم دعوای لفظی منجر میشه..
اگه مسیر طی شده گفتمان دوستان در نبرد مطرح شده میان ایران و امریکارو بررسی کنین مطمئنا به این موضوع پی میبرین. با تشکر:cool:
هروقت نتونستی کسی رو فراموش کنی بدان هنوز تو در خاطرش هستی!
((افلاطون))
موضوعها: 7
سپاس ها 899
سپاس شده 457 بار در 289 ارسال
اگه میزاشتید چند گزینه انتخاب کنیم بهتر بود ولی بازم ممنون
قدر وقت گر نشناسد دل و کاری نکند بس خجالت که ازاین حاصل ایام برد
موضوعها: 4
سپاس ها 223
سپاس شده 324 بار در 210 ارسال
با تشکر از شما..
با طرح موضوع و توضیحاتتون موافقم منتهی چنانچه دقت در شرایط مساوی بشه که متاسفانه با نظر اجمالی به ابراز توضیحات دوستان ملموس هستش که از موضوع و نیت اولیه فاصله هستش.
بهر حال بعنوان ی پیشنهاد بود و امیدوارم نتیجه اثر بخش داشته باشه.
هروقت نتونستی کسی رو فراموش کنی بدان هنوز تو در خاطرش هستی!
((افلاطون))