امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

خواص تخمه ها

#1
مصرف دانه های خوراکی یکی از ضروریات رژیم غذایی انسان است و نباید آنها را از برنامه های تغذیه ای حذف کرد. دانه ها، منبع غنی از آنتی اکسیدان ها و ویتامین ها هستند که مصرف انواع آنها برای سلامت بدن و ذهن حیاتی است.

تخمه آفتابگردان، دانه کتان، تخمه کدو و کنجد همگی خوراکی های طبیعی، خوشمزه و حاوی چربی های مفید اشباع نشده هستند. تخمه های آفتابگردان غنی از ویتامین E هستند.

خواص تخمه ها 1

این ویتامین می تواند به بهبود فعالیت دستگاه گردش خون کمک کند. همچنین تخمه آفتابگردان تاثیر آرام بخش روی مغز دارد، چون منبع غنی از تریپتوفان است که موجب ایجاد آرامش می شود.

تخمه کدو نیز می تواند بدون عوارض جانبی التهاب را برطرف کند. تخمه کدو در برطرف کردن افسردگی بدون عوارض جانبی داروها، موثر است.

تخمه هندوانه نیز که اغلب همراه میوه آن خورده نمی شود، معمولا پس از خشک کردن در آفتاب به عنوان یک خوردنی جداگانه مصرف می شود.

تخمه هندوانه منبع غنی از آهن، پتاسیم، ویتامین ها، چربی ها و کالری هایی است که برای تغذیه روزانه ضروری هستند. برای بهره مند شدن از خواص تخمه هندوانه حتما باید آنها را پیش از قورت دادن خوب بجوید.

کنجد هم به عنوان غنی ترین منبع غذایی املاح معدنی در جهان شناخته شده است. دانه کنجد سرشار از کلسیم، منگنز، مس، آهن، منیزیم، روی، ویتامین ها و فیبر خوراکی است. همچنین یک ماده قوی ضد سرطانی موسوم به «لیگنین» به وفور در دانه کنجد یافت می شود.
خواص تخمه ها 1
پاسخ
 سپاس شده توسط Esmi
آگهی


[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان