12-05-2013، 17:20
دقيقا اينجا چيكار ميكنيد؟؟؟!!!
|
سوالی داری بپرس (صندلی داغ) با حضور shadi shekari |
|||||||||||
12-05-2013، 17:20
دقيقا اينجا چيكار ميكنيد؟؟؟!!!
12-05-2013، 17:29
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-05-2013، 19:57، توسط Shawty Girl.)
نقل قول: دقيقا اينجا چيكار ميكنيد؟؟؟!!!سوال میپرسید من جواب میدم ..
12-05-2013، 19:49
من اومدم ، خوش اومدم
خوبی؟! بعد مامانت رو صندلی نشستی خوشحالی؟! چند بار تاحالا تو بچگیت ماشینای مردم رو پنچر کردی؟! روزي چند ساعت مياي نت؟! اسم آخرين دوستت؟! بهترين بخش تو سايت؟! بهترين مدير؟! بزرگ ترين آرزوت؟! فيلم مورد علاقه ات؟! بهترين بخش تخصصي سایت؟! فراموش كاري؟! رمز ورودت چیه؟! خونتون کجاس؟! منطقه چند؟! پولداری؟! اسم خواهر و برادر؟! چند ماهگی دندون درآوردی؟! چند ماهگی چهار دست و پا راه رفتی؟! چند بار مامانت تو قابلمه پیدات کرده؟! اسم پسر عمه؟! پسر عمو؟! پسر خاله؟! پسر دایی؟! دختر خاله؟! دختر عمو؟! دختر عمه؟! دختر دایی؟! عمه؟! خاله؟! دایی؟! عمو؟! مامان؟! بابا؟! من؟! خودت؟! به نظرت من حالم خوبه؟! به اسم فقط نمره بده : نازنین؟! آرمینا؟! کیمیا؟! مریم؟! علیرضا؟! فاطمه؟! لاله؟! محمد؟! علی؟! امیر؟! قلی؟! تقی؟! نقی؟! کبری؟! نظرت در مورد اینا؟! دریا؟! دنیا؟! زندگی؟! خدا؟! گل؟! خانواده؟! عشق؟! ثروت؟! خنده؟! غم؟! بچه دوس داری؟! دوس داری خدا چند قلو بهت بچه بده؟! دوس داری کیو محروم کنی؟! نظرت در مورد تفکیک جنسیتی تو اتوبوس؟! اگه بچه دار شی اسمشو چی میذاری؟! دختر؟! پسر؟! از چه اسمایی خوشت میاد؟! رنگ مورد علاقه؟! غذای مورد علاقه؟! میوه؟! چند سالت بود اومدی نت؟! نظرت در مورد درس خوندن؟! سوالام؟! خودم؟!(حداقل دو خط شـه) اگه فحش بودی دوس داشتی چه فحشی باشی؟! از چه فحشی خوشت میاد؟! تیکه کلامت چیه؟! دور کمرت؟! یه جک بگو بخندیم .. بعدا میام .. بای ..:|
12-05-2013، 19:58
آدم یا حوا؟!
لیلی یا مجنون؟! رومئو یا ژولیِت؟! من یا تو؟! تو یا من؟! ما با هممم! شکپیر یا انیشتن؟!(چه ربطی دارن بهم؟!) ادیسون یا دهقان فداکار؟! اردک یا جوجه پنبه ای؟! سگ یا گربه؟!
12-05-2013، 19:59
(12-05-2013، 19:49)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خجالت بکش .. از تو بعیده خاله
12-05-2013، 20:01
سوالارو جواب بده
رو حرف خاله هم حرف نمیزنی من اومدم ، خوش اومدم خوبی؟! بعد مامانت رو صندلی نشستی خوشحالی؟! چند بار تاحالا تو بچگیت ماشینای مردم رو پنچر کردی؟! روزي چند ساعت مياي نت؟! اسم آخرين دوستت؟! بهترين بخش تو سايت؟! بهترين مدير؟! بزرگ ترين آرزوت؟! فيلم مورد علاقه ات؟! بهترين بخش تخصصي سایت؟! فراموش كاري؟! رمز ورودت چیه؟! خونتون کجاس؟! منطقه چند؟! پولداری؟! اسم خواهر و برادر؟! چند ماهگی دندون درآوردی؟! چند ماهگی چهار دست و پا راه رفتی؟! چند بار مامانت تو قابلمه پیدات کرده؟! اسم پسر عمه؟! پسر عمو؟! پسر خاله؟! پسر دایی؟! دختر خاله؟! دختر عمو؟! دختر عمه؟! دختر دایی؟! عمه؟! خاله؟! دایی؟! عمو؟! مامان؟! بابا؟! من؟! خودت؟! به نظرت من حالم خوبه؟! به اسم فقط نمره بده : نازنین؟! آرمینا؟! کیمیا؟! مریم؟! علیرضا؟! فاطمه؟! لاله؟! محمد؟! علی؟! امیر؟! قلی؟! تقی؟! نقی؟! کبری؟! نظرت در مورد اینا؟! دریا؟! دنیا؟! زندگی؟! خدا؟! گل؟! خانواده؟! عشق؟! ثروت؟! خنده؟! غم؟! بچه دوس داری؟! دوس داری خدا چند قلو بهت بچه بده؟! دوس داری کیو محروم کنی؟! نظرت در مورد تفکیک جنسیتی تو اتوبوس؟! اگه بچه دار شی اسمشو چی میذاری؟! دختر؟! پسر؟! از چه اسمایی خوشت میاد؟! رنگ مورد علاقه؟! غذای مورد علاقه؟! میوه؟! چند سالت بود اومدی نت؟! نظرت در مورد درس خوندن؟! سوالام؟! خودم؟!(حداقل دو خط شـه) اگه فحش بودی دوس داشتی چه فحشی باشی؟! از چه فحشی خوشت میاد؟! تیکه کلامت چیه؟! دور کمرت؟! یه جک بگو بخندیم .. بعدا میام .. بای ..:|
12-05-2013، 20:06
(12-05-2013، 19:58)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
12-05-2013، 20:17
من اومدم ، خوش اومدم
خوبی؟! بعد مامانت رو صندلی نشستی خوشحالی؟! چند بار تاحالا تو بچگیت ماشینای مردم رو پنچر کردی؟! روزي چند ساعت مياي نت؟! اسم آخرين دوستت؟! بهترين بخش تو سايت؟! بهترين مدير؟! بزرگ ترين آرزوت؟! فيلم مورد علاقه ات؟! بهترين بخش تخصصي سایت؟! فراموش كاري؟! رمز ورودت چیه؟! خونتون کجاس؟! منطقه چند؟! پولداری؟! اسم خواهر و برادر؟! چند ماهگی دندون درآوردی؟! چند ماهگی چهار دست و پا راه رفتی؟! چند بار مامانت تو قابلمه پیدات کرده؟! اسم پسر عمه؟! پسر عمو؟! پسر خاله؟! پسر دایی؟! دختر خاله؟! دختر عمو؟! دختر عمه؟! دختر دایی؟! عمه؟! خاله؟! دایی؟! عمو؟! مامان؟! بابا؟! من؟! خودت؟! به نظرت من حالم خوبه؟! به اسم فقط نمره بده : نازنین؟! آرمینا؟! کیمیا؟! مریم؟! علیرضا؟! فاطمه؟! لاله؟! محمد؟! علی؟! امیر؟! قلی؟! تقی؟! نقی؟! کبری؟! نظرت در مورد اینا؟! دریا؟! دنیا؟! زندگی؟! خدا؟! گل؟! خانواده؟! عشق؟! ثروت؟! خنده؟! غم؟! بچه دوس داری؟! دوس داری خدا چند قلو بهت بچه بده؟! دوس داری کیو محروم کنی؟! نظرت در مورد تفکیک جنسیتی تو اتوبوس؟! اگه بچه دار شی اسمشو چی میذاری؟! دختر؟! پسر؟! از چه اسمایی خوشت میاد؟! رنگ مورد علاقه؟! غذای مورد علاقه؟! میوه؟! چند سالت بود اومدی نت؟! نظرت در مورد درس خوندن؟! سوالام؟! خودم؟!(حداقل دو خط شـه) اگه فحش بودی دوس داشتی چه فحشی باشی؟! از چه فحشی خوشت میاد؟! تیکه کلامت چیه؟! دور کمرت؟! یه جک بگو بخندیم .. بعدا میام .. بای ..:|
12-05-2013، 20:23
حوصله فردارو داری؟؟؟
نظرت راجع ب تابستون ک نزدیکه؟؟ نظرت راجع به من؟ حوصله درس خوندن داری؟؟ واسه امتحانا میخونی؟؟چقدر؟ حوصله سوال پرسیدن ندارم بای
12-05-2013، 20:34
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-05-2013، 20:38، توسط Shawty Girl.)
(12-05-2013، 20:01)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.راحت شدی¿ نقل قول: حوصله فردارو داری؟؟؟آره
| |||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|