12-05-2013، 12:48
آخرین اشتباهات چی بوده؟؟!
بدترین کاری که تا حالا فک میکنی کردی؟!
|
سوالی داری بپرس (صندلی داغ) با حضور shadi shekari |
|||||||||||
12-05-2013، 12:48
آخرین اشتباهات چی بوده؟؟!
12-05-2013، 12:55
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-05-2013، 12:56، توسط Shawty Girl.)
(12-05-2013، 12:35)parnia tajik نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نقل قول: آخرین اشتباهات چی بوده؟؟!با یه الدنگ گوه دوس شدمسوال اولت مامانی راجع به هومنیه که همتون میدونید اما دومی تو دنیای واقعی بود ..
12-05-2013، 13:00
دلت براي كسي تنگ نشده؟
تخته بازي ميكني؟ تعريفو توصيفت ازخداچيه؟ چقدربه خونواده پايداري؟ نوع سئوالااذيتت نميكنه؟ پاييزودوس داري؟ بهترين كادويي كه گرفتي چي بوده؟ بهترين تجربت؟ تجربه هاي تلخ داشتي؟ شده اززندگي خسته بشي؟ تاحالاكسي رونصيحت كردي؟
12-05-2013، 15:23
بیکاری؟
تو وقت دعوا تو گفتگو بودی؟ من آدم الاخیم؟ ![]() به نظرت من چجوریم؟ خوشگلم یا زشت؟ تو موهات از شالت بیرونه؟ یا حجاب کامل داری؟ موهاتو پف میدی؟ 3ساعت برا بیرون رفتن آرایش میکُنی؟ عسکتو به آجیت میدی؟ به قول مآمآن «دوســـ____ ![]() باور میکُنی؟
12-05-2013، 15:35
سیلام نازنین
خوبی؟؟ من خوب نیسم... منو دوس دالی؟؟چنـدتا؟؟؟ دوست داری با بروبچ(فقط دخملا)یه مسافرت بریم؟؟؟کجا؟؟ دلت واسه گلرخ تنگیده؟؟؟ من چه مدلیم؟؟؟ احرین فیلمی که دیدی؟؟ اخرین کتابی که خوندی؟؟؟ اخرین بار که مسواک زدی؟ اخرین بار که به یه نفر گفتی "دوست دارم"؟؟؟به کی؟؟؟ منو با این شکلکا توصیف کــن: توم مثه من عاشق مامانی؟؟ چــــــرا همه مامانو دوست دارن؟؟؟ چــــــــرا گلرخ همش تو مدرسه در مورد تــــــو میحرفه؟؟؟ از یک تا بیست به افرا زیر چنـــد میدی؟؟؟ مـــــــــــــــن: گلرخ: مامان: مریم: نگار: فرزام: پویان: لاله: لعیا: شادی: اوا: احسان: اناهیتا: پگول: هنگامه: پاری: بای نازی جووووووووونم ![]() میام بازم
سلامی به گرمی آغوش مادر(نه آغوش کسی دیگر
![]() چرا همیشه این سیاوش حالش بده؟! آخه عاشقو اینقد ناراحت؟! مآمآن هم عاشق شُده بود که گریه میکرد؟! تو هم عاشق شُدی؟! شکست عشقی چی؟!خوردی؟! الان چی عاشقی؟! من یکیو دوس دارم(دختره)نمیتونم بهش زبانن بگم؟! راه حلت چیه؟! کلاً ابراز احساساتم زبانن ضعیفه فقط نوشتن آسونه..:/ از کی متنفری؟! اصلاً تنفر تو وجودت هست؟! غرور چی؟! منطق چه طور؟! یا عشق ![]() احساساتی هستی؟! بازم میگم "دوســــــــ___ ![]()
12-05-2013، 16:35
(12-05-2013، 15:23)نسیم نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
12-05-2013، 16:40
man davtalab har soali darid beporsid
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
این امضات خیلی باحال تو ذوق آدم میزنه : ))))))
[quote='blom' pid='668267' dateline='1368366026'] man davtalab har soali darid beporsid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [/quote/] اعتماد به سقف بعد نازی من میشینم ![]()
12-05-2013، 17:13
(12-05-2013، 15:35)گل نار نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نقل قول: دلت براي كسي تنگ نشده؟خیلی نقل قول: سلامی به گرمی آغوش مادر(نه آغوش کسی دیگر نقل قول: man davtalab har soali darid beporsidبخندیـم؟! ![]() نقل قول: این امضات خیلی باحال تو ذوق آدم میزنه : )))))) گذاشتم که قشنگ تو ذوق بخوره ![]() آجی جوش نزن کسی نمیذاره این بشینه ..
| |||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|