03-05-2013، 14:11
در خاطری که "تویی" دیگران فراموشند،بگذار
در گوشت بگویم "میخوامت".....
این خلاصه ی تمام حرف های عاشقانه ی دنیاست.....
در گوشت بگویم "میخوامت".....
این خلاصه ی تمام حرف های عاشقانه ی دنیاست.....
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |
|||||||||||||||||
03-05-2013، 14:11
در خاطری که "تویی" دیگران فراموشند،بگذار
در گوشت بگویم "میخوامت"..... این خلاصه ی تمام حرف های عاشقانه ی دنیاست.....
03-05-2013، 14:24
mer3000
03-05-2013، 14:27
نه کفشهآﮮ پآشنِه بلنَد هَمیشِـﮧ کتآنـﮯ مـﮯ پوشم روی چَمن هآ غَلت میزَنم عشوه ریختَن رآ خوب یادَم نَداده اند وَقتـﮯ اَز کنارم رَد میشوﮮ بوﮮ اُدکُلنم مَستت نمیکند لآک نآخن هآیم اَز هزآر مترﮮ داد نمیزَند گآهـﮯ اَز فَرط غُصّه بلنَد دآد میزَنم خدآیَم رآ بآ تَمآم دُنیآ عَوض نمیکُنم وبعضـﮯ آدم هآﮮ اَطرافم رآ هَم بآ تمآم دنیآ عوض نمیکنم شبهآ پآیه پَرسـﮧ زدن در خیآبآטּ و مهمآنـﮯ نیستَم بَلد نیستَم تآ صبح پآﮮ گوشـﮯ پِچ پِچ کنم وَ بگویَم دوستَت دآرَم وقتـﮯ حتـﮯ به تعدآد حروف دوستَت دآرَم هَم ، دوستَت ندآرم وَلـﮯ اَگر بگویم دوستَت دآرم ،دوست دآشتنم حَد ومَرزﮮ ندآرَد مَـنِ خآلصآنـﮧ <همین>
03-05-2013، 16:32
(آخرین ویرایش در این ارسال: 03-05-2013، 16:34، توسط ғдф!ทд ^ــ^.)
بارهابرای تونوشتم اماوقتی چشمان بی مهرت رادیدم پاره کردم
اسمـِ تو روکـه بـه زبون میارمـ؛ تمومـِ دنیا مالِ مـن میشـه تا تویِ این دنیایِ قشنگــ، احساسمو جا بدمـ وقتی تو کنارمـ هستـی ؛ بهونه ای برایِ زندگی نمی خـوامـ تو بهـونه ی زنـده بودنمی [ ![]() ![]() ![]() نمی خواهم خاطره ی فردایم شوی امروز من باش حتی لحظه ای... ![]() ![]() ![]() عاشقانه هایت بوسه هایت نگاه هایت را برایم به دست قاصدڪـ بسپار امانت دار خوبیست تمامش را می رساند فقط ڪـاش توهم همراهش بودی ![]() ![]() ![]() یعقوب یادم داده اسـت، دلبرت وقتـی ڪنارت نیـست کـوربودن بهتراسـت ! ![]() ![]() ![]() روزهای ابـری گلـهـای آفتـابگردانـــ بلاتکلیفنـد مثـل هـمـه ی روز های عمر من ... ![]() ![]() ![]() دلم خیلے بیشتر اَز حَجمَش پراَست ؛ پر اَز جاے خالے تو پر اَز دلتنگے براے نگاهِ تو ![]() ![]() ![]() هــوا خوب باشد یـا نـﮧ..!! فرقے نمے کنـد بـﮧ هــواے ﺗـــــــﻮ نفس مے کشم هنــوز...!! ![]() ![]() ![]() شراب هم به مستی ام حسادت می کند ! آنگاه که خمار یک لحظه دیدن " تـو " می شوم...!!! ![]() ![]() ![]() تا آسمان خیال تو چقدر راه است؟ دو بال برایم کافی ست می خواهم به هوای تو در هوای تو اوج بگیرم! منتظرم میمانی ![]() ![]() ![]() نگاهت روز به روز تیز تر میشود و من هم چنان برای دوست داشتنت بهانه میتراشم ![]() ![]() ![]() هر حادثه ای که حادثه نیست!!! حادثه یعنی . . . . . آمدن "تـ♥ـو" ![]() ![]() ![]() مدیرانجمن یکم صبرکن عشقم این هاروبخونه بعد اونوتوی سطل زباله بزار سنگینی قلبموروی کاغذنوشتم ادمای .......اومدن اونم پاره کردن
03-05-2013، 17:19
غمگینم؛
همانندِ مرد هزار چهره که می گفت : «نمی دونم چرا تو زندگیم، هِی نمیشه» ...!
03-05-2013، 17:42
بغض میکنم!
همه میگویند حساسیت فصلی ست.. من به فصل فصل این روزگار بی تو حساسم........
03-05-2013، 18:40
خبر از من داری؟…
خبر از دلتنگی های من چطور؟ و آن پروانه های شادی که در نگاهم بودند… خبرش رسیده که مرده اند؟ هیچ سراغ دلم را میگیری؟ کسی خبر داده که آب رفته ام از خستگی؟ مچاله ام از دلتنگی؟ آه… که هیچ کلاغی نساختیم میان هم وجدانت راحت… خبرهای من به تو نمی رسد…
03-05-2013، 18:49
قصه بگو تا بخوابم...
امشب قصه آمدنت را ميخواهم... ميخواني!؟
03-05-2013، 18:57
(√)مـَرآ ببَخـــش ڪِـﮧ ســــآבه بوُבنـَمـ בلـَــت رآ زَב►
ஜ(√)مَرآ ببَخــش اَگــَر عِشــــق وَرزیــבنـَمـ چِشمآنَت را بَست► ஜ(√)مـܨ رَوَمـ تـآ آنــآטּ ڪِـﮧ تــَوآنـــآ تـَرَنــב► ஜ(√) تـُـو رآ بــِﮧ اُوجـ بـُوבنــَـت بــِرسآنَنــב►
[i][i]و آخــــــــــرین کسی که در قلبم نشست ، بدجور دلـــــــــــم را شکست …
و آخـــــــــرین بوســـــهـ ای که بر روی لبانـــــــــم نشست ، احساس کردم تنها هوس است ! و ایــــــــن اولین اشتبـــــــــــاه بود ، که بی خیال تو نشــــــــدم ، باز هم از التماس ها و بی قراریــــــــها خستــــــهـ نشدم و ایــــــــــن اولین گناهـ من بــــــــود ، که صــــــدها بار به آغوش تویی آمـــــــــدم که فکـــــــــــر میکردم پر از عشق است پیش خود میگفتــــــــــــم تو زلالـــــــیـ مثـــــــــل آب ، هر چه غـــــــــــم است با تو میـ ـ ـ ـ ـ ـرود زیر خاک رفتــــــــــــم زیر خاک و آب گل آلود به من رسیــــــــد ، ریشـــــهـ کردم و همـــــــهـ برگهایـ ـ ـ ـ ـم خشکید ! و ایــــــــن آخــــــــرین غـــــــروب من بود برای کسی که صـــــدها بار طلوع کــــــردم ! و آخـــــــــــرین کسی که در قلبـــــــــم نشست ، درهای امیـــــــــد را بر رویم بست، شــــــــــدم اسیری در قفس ،که حتی رنگ آسمان را هم نمیبینـــــــــــــــد ، که حتی نمیــــ توانـــــــــد دستانــِـ اسیـــــــــــری مثل خــــــــودش را بگیــــــــرد ، یا اشکـــــــــیـ را بر چشمان کسی ببینــــــــد تا بهـ ایــــــــن خیــــــــــال که مثل او دلشکستــــــــهـ در ایـــــــــن دنیـــــــــا است بــــــــهـ زندگـــــــــیـ امیـــــــــدوار شــــــــــــود.. و اولیـــــــــن کسی که در قلبـــــم نشست ، مثل همان آخـــــــــرین کسی بـــــــود کــــــــهـ قلبــــــــم را شکست ، و اینــــ گونـــــهـ ـهر که آمـــــد به قلبـــــــم مثل تـــــــو بود ، همـــــــــه حرفهــــــــــــــــایش ، حرفـــِـ تــــــــو بود ، نگاهش به رنـــــــــگــِ چــِــشمانـــِـ تـــــــو بــــــــــود ، گرمای تنشــــــــــ به گرمی هـــــــــوس بــــــــود ! در ایـــــــــــن دو روز دنیـــــــــــا رنگــــــِــ عشــــــــــق را ندیــــــــــــدم ، هر چه بیـــــــــ وفایـــــــــیـ دیدم طعم وفــــــــــا را نچشیـ ـ ـ ـ ـ ـدم ، بارها شکستــــــــــــــم و افتادم بـــَــــر زمیــــــــــنــــ ، امـــّــــا با همــــــــــــان حالــــِــ خرابـــــــــــم سینـــــــهـ خیـــــــــز راهـــِــ خـــــــــودم را میـــــــــــرفتم و کسی نیامــــــــــد دستانـــــــــم را بگیـ ـ ـ ـرد مـــــــــرا از زمین بلنــــــــــد کنـــــــــــــد! و آخــــــــــرین کسی که در قلبــــــــــم نشست ، تو بـــــــــودیـ و رفتـــــــــیـ و باز هــــــــم دلــــــــم شکست ، اینـ ـ ـ ـبار نــــــــهـ از غـــــــــــم رفتـــــــــنـ تو ، باز هـــــــــــم از غـــــــــم شکستنـــــِــ یکـــــــــیـ مثلـــــــــِـ تــــــــو… . . . . .[/i][/i] | |||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|