نظرسنجی: چه نظری درباره این نظر سنجی دارین؟؟؟
موافقم 100% درسته
موافقم 50% درسته
موافقم
موافق نیستم
موافق نیستم 50%
موافق نیستم 100%
چرته !
خیلییییییییی مسخرست!
به تو چه!!!
نمیدونم نظری ندارم!
[نمایش نتایج]

توضیح: این یک نظرسنجی عمومی‌است. کاربران می‌توانند گزینه‌ی انتخابی شما را مشاهده کنند.
امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

تازه ترین رده بندی توان نظامی کشورهای دنیا از دید سیا(2011)

(02-05-2013، 17:34)military_ir نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2013، 15:21)卐WaffenSS卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بزرگترین ناوگان هاورکرفت دنیا
بزرگترین ارتش انسانی دنیا
بزرگترین ارتش چریکی دنیا
بزرگترین عملیات هوایی تاریخ نسل جدیدجنگ ها
خنثی سازی بزرگترین عملیات زرهی تاریخ خاورمیانه
شکست دادن پنجمین ارتش قدرتمنددنیادرزمان خود(صدام)
سازنده انعطاف پذیرترین تانک دنیا
جزمعدودکشورهای دارنده جت ضدرادار(پنج یاشش کشور)

این آمارهاسپاه پاسداران راجزارتش ایران حساب نمیکنندواگرنه قدرت زرهی وموشکی ایران دردست سپاه پاسداران است و توان زرهی کاملا متمرکزدراین رسته است ایران یکی ازقدرتمندترین ارتش های زرهی دنیارادراختیارداردامااین قدرت درسپاه پاسداران متمرکزاست
سپاه پاسداران درلیست ارتش های قانونی دنیاثبت نشده وسربازان آن درجنگ حقوقی ندارند
ارتش تنهاقدرت هوایی ودریایی رادراختیارداردوقدرت زمینی بیشتردردست سپاه پاسداران است که حساب نمیشودواگرنه ایران دررده 5ارتش قدرتمنددنیاست بلاشک

بزرگترین ناوگان هاورکرفت؟؟؟؟؟؟ منظورتون هاورکرافته دیگه؟
بزرگترین؟ حرفتون درسته ولی این مال قبل از انقلابه اکنون این گونه نیست
منبع:http://topnop.ir/3191-%D9%87%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%88-%DB%8C%D8%A7-%D9%87%D8%A7%D9%88%D8%B1%DA%A9%D8%B1%D8%A7%D9%81%D8%AA-%2824-%D8%B9%DA%A9%D8%B3%29.html
حرف دومتون اشتباهه کشور چین بزرگترین ارتش انسانی دنیا رو داره
حرف سومتون غلطه چیزی به نام چریکی دیگه وجود نداره اون مال زمان جنگ بود همین چند وقت پیش سردار سپاه اعلام کرد دیگه نام چریک رو به کار نبرید اشتباههSmile
سازنده انعطاف پذیرترین تانک دنیا؟:|این صحبت خنده دارتون خیلی جالب بود انعطاف پذیر؟ تاحالا تو زندگیم و در تمام فروم های نظامی که بودم همچین چیزی رو غیر از اینجا نشنیدمSmile)
ها ها ها یعنی چی؟ 180 باز میکنه؟
شماباعلی اوج وپیشرونسبتی نداری؟
مامیگیم هاورکرفت
منم نگفتم الان همچین چیزی هست این جزرکوردای نظامیش بوده
الانم ناوگان هاورکرفتمون همچین کوچولونیست
کل ارتش چین 4 میلیون نفره بانیروهای رزروش میشه نزدیک ده میلیون ولی ایران هفده میلیون نیروی رزرو داره هفده بزرگتره یا ده؟
خوبه خودمون بااین کلمه بزرگ شدیم ازخودکلمه چریک بهترمیدونم چریک چیه والان سپاه پاسداران یک ارتش چریکیه تاحالاپادگان سپاه رفتی؟ارتش چی؟اگه گفتی فرقشون چیه؟
ولی ماتوتمام زندگیمون که ازپدرمادربیشترتوپ وتانک دیدیم شنیده بودیم انعطاف پذیره ینی لولش همون درزاه ازهمه تانکابیشترانعطاف داره با23-30درجه زاویه تغییرودریفت کشیدنش راحت تره دریفت میدونی چیه؟واین که راحت ترمیتونه هایدکنه چون ارتفاعش کمه هایدم ینی همون قایم شدن خودمون
زندگۓ سزاۓ کسۓ است که به شکم مادرش لگد مۓ زند
پاسخ
آگهی
(02-05-2013، 20:21)卐WaffenSS卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2013، 17:34)military_ir نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-04-2013، 15:21)卐WaffenSS卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بزرگترین ناوگان هاورکرفت دنیا
بزرگترین ارتش انسانی دنیا
بزرگترین ارتش چریکی دنیا
بزرگترین عملیات هوایی تاریخ نسل جدیدجنگ ها
خنثی سازی بزرگترین عملیات زرهی تاریخ خاورمیانه
شکست دادن پنجمین ارتش قدرتمنددنیادرزمان خود(صدام)
سازنده انعطاف پذیرترین تانک دنیا
جزمعدودکشورهای دارنده جت ضدرادار(پنج یاشش کشور)

این آمارهاسپاه پاسداران راجزارتش ایران حساب نمیکنندواگرنه قدرت زرهی وموشکی ایران دردست سپاه پاسداران است و توان زرهی کاملا متمرکزدراین رسته است ایران یکی ازقدرتمندترین ارتش های زرهی دنیارادراختیارداردامااین قدرت درسپاه پاسداران متمرکزاست
سپاه پاسداران درلیست ارتش های قانونی دنیاثبت نشده وسربازان آن درجنگ حقوقی ندارند
ارتش تنهاقدرت هوایی ودریایی رادراختیارداردوقدرت زمینی بیشتردردست سپاه پاسداران است که حساب نمیشودواگرنه ایران دررده 5ارتش قدرتمنددنیاست بلاشک

بزرگترین ناوگان هاورکرفت؟؟؟؟؟؟ منظورتون هاورکرافته دیگه؟
بزرگترین؟ حرفتون درسته ولی این مال قبل از انقلابه اکنون این گونه نیست
منبع:http://topnop.ir/3191-%D9%87%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%A7%D9%88-%DB%8C%D8%A7-%D9%87%D8%A7%D9%88%D8%B1%DA%A9%D8%B1%D8%A7%D9%81%D8%AA-%2824-%D8%B9%DA%A9%D8%B3%29.html
حرف دومتون اشتباهه کشور چین بزرگترین ارتش انسانی دنیا رو داره
حرف سومتون غلطه چیزی به نام چریکی دیگه وجود نداره اون مال زمان جنگ بود همین چند وقت پیش سردار سپاه اعلام کرد دیگه نام چریک رو به کار نبرید اشتباههSmile
سازنده انعطاف پذیرترین تانک دنیا؟:|این صحبت خنده دارتون خیلی جالب بود انعطاف پذیر؟ تاحالا تو زندگیم و در تمام فروم های نظامی که بودم همچین چیزی رو غیر از اینجا نشنیدمSmile)
ها ها ها یعنی چی؟ 180 باز میکنه؟
شماباعلی اوج وپیشرونسبتی نداری؟
مامیگیم هاورکرفت
منم نگفتم الان همچین چیزی هست این جزرکوردای نظامیش بوده
الانم ناوگان هاورکرفتمون همچین کوچولونیست
کل ارتش چین 4 میلیون نفره بانیروهای رزروش میشه نزدیک ده میلیون ولی ایران هفده میلیون نیروی رزرو داره هفده بزرگتره یا ده؟
خوبه خودمون بااین کلمه بزرگ شدیم ازخودکلمه چریک بهترمیدونم چریک چیه والان سپاه پاسداران یک ارتش چریکیه تاحالاپادگان سپاه رفتی؟ارتش چی؟اگه گفتی فرقشون چیه؟
ولی ماتوتمام زندگیمون که ازپدرمادربیشترتوپ وتانک دیدیم شنیده بودیم انعطاف پذیره ینی لولش همون درزاه ازهمه تانکابیشترانعطاف داره با23-30درجه زاویه تغییرودریفت کشیدنش راحت تره دریفت میدونی چیه؟واین که راحت ترمیتونه هایدکنه چون ارتفاعش کمه هایدم ینی همون قایم شدن خودمون
ها ها ها 4 ملیون نفر
اایران هم حدودا 1 ملیون هستش من برای صحبتم مدرک و منبع دارم ولی شما از رو باد هوا......
شما میخوایی به من فرق ارتش و سپاه رو یاد بدی سئوال منو با سئوال جواب نده
انعطاف پذیری یعنی لولش از همه دراز تره؟=))))))))))))))))))))))))))))))))))))
دریفت؟ لایی میکشه تو خیابون نع؟Smile)))))))))))))))
پاسخ
برای شماواقعامتاسفم که نمیدونی دریفت تانک چیه !
کوچولوتاحالاتانک دیدی؟دیدی چطوری حرکت میکنه؟اونشکلی که دورخودش چرخ چرخ عباسی میکنه بهش میگن دریفت!دریفت فقط مال ماشین نیست نیدفوراسپیدزیادبازی میکنی؟
نه لولش درازنیست انعطاف لولش زیاده یعنی سیستم آتشش قویه وطراحی بدنشم دقیقه
آفرین که مدرک داری ماتااونجایی که شنیدیم آماربسیج نزدیک هفده میلیون نفره اون ارتش وسپاهه که یک میلیون نفره
ارتش بیست میلیونی نشنیدی؟
پاسخ
(02-05-2013، 22:21)卐WaffenSS卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کوچولوتاحالاتانک دیدی؟دیدی چطوری حرکت میکنه؟اونشکلی که دورخودش چرخ چرخ عباسی میکنه بهش میگن دریفت!دریفت فقط مال ماشین نیست نیدفوراسپیدزیادبازی میکنی؟
آفرین که مدرک داری ماتااونجایی که شنیدیم آماربسیج نزدیک هفده میلیون نفره اون ارتش وسپاهه که یک میلیون نفره

ارتش بیست ملیونی؟
شنیدم ولی دوست عزیز اون ارتش بیست ملیونی در واقع بسیجی ها هستند
بسیجی هایی که اموزش ندیده هستند و به قول معروف نیروی اماده رزم نیستند
که باعث تلفات زیاد میشه ما منظورمون نیروی مردمی نیست و اموزش دیده هست
منظورمون همون ارتشه که با توجه به وضعیت اطلاعاتی سپاه اطلاعات خاصی از افراد و کارکنانش در دسترس نیست

من نمیگم حرفتون غلطه و دریفت اصطلاحه اشتباهیه ولی کاربردش خنده دار و جالبه ادم رو یاد عرب ها میندازه با ماشین های گرون قیمتشون که دریفت میکشون ....
درضمن انعطاف پذیری؟ این حرفو اولین باره شنیدم تاحالا نشنیدم مسئلرو میشه باز تر بکنید تا ماهم روشن بشیم؟
پاسخ
(02-05-2013، 22:25)military_ir نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2013، 22:21)卐WaffenSS卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارتش بیست ملیونی؟
منظورمون همون ارتشه که با توجه به وضعیت اطلاعاتی سپاه اطلاعات خاصی از افراد و کارکنانش در دسترس نیست

من نمیگم حرفتون غلطه و دریفت اصطلاحه اشتباهیه ولی کاربردش خنده دار و جالبه ادم رو یاد عرب ها میندازه با ماشین های گرون قیمتشون که دریفت میکشون ....
درضمن انعطاف پذیری؟ این حرفو اولین باره شنیدم تاحالا نشنیدم مسئلرو میشه باز تر بکنید تا ماهم روشن بشیم؟
منم گفتم بیست میلیون بسیجی داریم وگرنه امکان نداره یک سوم جمعیت یک کشورارتش باشن منم دارم یک ساعته جارمیزنم 17میلیون بسیجی
شمامیگم چون فیلم زیادنگاه میکنی یاداین چیزامیفتی توآپارات بزن دریفت تانک ذوالفقارکلیپشوببین ببین دریفت چیه اگه دوست نداری لینکشوبدم
انعطاف اسمش معلومه شمامیری ووشوپاتو180بازمیکنی میشه انعطاف حالااون تانکم لولشو23تا30 درجه میتونه بیاره پایین اگه گفتی کاربردش چیه؟به چه دردمیخوره؟
درحالی که لئوپاردبااین همه دک وپز15بیشترنمیتونه تکون بده
تانک ارتفاعش کمه وراحت هایدمیکنه
واین که دریفتش راحته وراحت جابه جامیشه این یعنی انعطاف پذیری
پاسخ
(02-05-2013، 22:41)卐WaffenSS卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2013، 22:25)military_ir نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارتش بیست ملیونی؟

منم گفتم بیست میلیون بسیجی داریم وگرنه امکان نداره یک سوم جمعیت یک کشورارتش باشن منم دارم یک ساعته جارمیزنم 17میلیون بسیجی
شمامیگم چون فیلم زیادنگاه میکنی یاداین چیزامیفتی توآپارات بزن دریفت تانک ذوالفقارکلیپشوببین ببین دریفت چیه اگه دوست نداری لینکشوبدم
انعطاف اسمش معلومه شمامیری ووشوپاتو180بازمیکنی میشه انعطاف حالااون تانکم لولشو23تا30 درجه میتونه بیاره پایین اگه گفتی کاربردش چیه؟به چه دردمیخوره؟
درحالی که لئوپاردبااین همه دک وپز15بیشترنمیتونه تکون بده
تانک ارتفاعش کمه وراحت هایدمیکنه
واین که دریفتش راحته وراحت جابه جامیشه این یعنی انعطاف پذیری

دوست عزیز از بحث خارج نشیم
بحث توان نظامیه
خوب میشه نظرتونو با دلیل و سند و مدرک البته!
بگید قدرت و ججایگاه نظامی ایران رو در منطقه و جهان چگونه میبینید؟
پاسخ
چشم
دارم یک مقاله مینویسم چندروزه که یه مقایسه جامع توان نظامی ایران وآمریکابه صورت جزبه جزئه که حتمابراتون قرارمیدم
آخرنفهمیدیم نظرشخصیمونوبگیم یاطوطی واربریم یه منبع کپی کنیم؟
نظرشخصیموتوهفته آینده میذارم امااگه منبع میخواین من منابع زیادی میشناسم که رتبه ایران رواز5تا12چیدن منم دراین باره نظری ندارم
پاسخ
(02-05-2013، 22:49)卐WaffenSS卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشم
دارم یک مقاله مینویسم چندروزه که یه مقایسه جامع توان نظامی ایران وآمریکابه صورت جزبه جزئه که حتمابراتون قرارمیدم
آخرنفهمیدیم نظرشخصیمونوبگیم یاطوطی واربریم یه منبع کپی کنیم؟
نظرشخصیموتوهفته آینده میذارم امااگه منبع میخواین من منابع زیادی میشناسم که رتبه ایران رواز5تا12چیدن منم دراین باره نظری ندارم

مقایسه توان نظامی ایران و امریکا بن کل غلطه چون هیچ کدوم توان روبه رویی در مقابل یکدیگر رو ندارند
هر دو بسیار اسیب میبینند
خودم همشونو مطالعه کردم میخوام نظر شخصی خودتونو بدونم
پاسخ
غیرممکن نیست غیرعقلانیه
منم فقط میخوام بگم اگه آمریکابیاداین کارغیرعقلانیوبکنه چی میشه
یه مقایسه جزبه جزه
مثلااگه ایران فلان فشنگوداره آمریکافلان فشنگوداره
ایران ذوالفقارمیاره آمریکاآبرامزمیاره
چشم عرض میکنم خدمتتون
پاسخ
(02-05-2013، 23:02)卐WaffenSS卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غیرممکن نیست غیرعقلانیه
منم فقط میخوام بگم اگه آمریکابیاداین کارغیرعقلانیوبکنه چی میشه
یه مقایسه جزبه جزه
مثلااگه ایران فلان فشنگوداره آمریکافلان فشنگوداره
ایران ذوالفقارمیاره آمریکاآبرامزمیاره
چشم عرض میکنم خدمتتون

چشمتون بی بلا
..
برای همینه امریکا بیشتر اعراب و ترکیه رو جلو میندازه از درگیری تن به تن و مستقیم با ایران هراس داره
در ضمن یادتون باشه مقصد بعدی سلفی های وهابی سوریه ایرانه
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  خفت(توان نظامی آلمان)
  -عکس هایی از هواپیما ترابری نظامی آنتونوف ای‌ان-۲۶-
  |-هواگردهای ترابری نظامی اتحاد جماهیر شوروی از ۱۹۶۰–۱۹۶۹-|
  -عکس هایی از هواپیما نظامی بوئینگ ئی-۳ سنتری-
  -سه مدل هواگرد آموزشی و نظامی دهه 1980-
  _سه نمونه هواگرد نظامی ساخت آمریکا در دهه 1980-
  -چهار نوع از برترین هواگرد های نظامی آمریکا در دهه 1940-
  |-خودروی نظامی پیاده نظام بی‌ام‌پی-|
  درخواست نویسندگی در بخش مسائل نظامی و زیرشاخه ها
  ||تاریخچه عملیاتی و نظامی جنگنده لاکهید مارتین اف-۳۵ لایتنینگ ۲||

پرش به انجمن: