مادر
تنها کسيست که ميتوان "دوستت دارم"هايش رااا باور کرد
حتي اگر نگويد...؟؟؟
حتي اگر نگويد...؟؟؟
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |
||||||||||||||||||||||||||||||||
مادر تنها کسيست که ميتوان "دوستت دارم"هايش رااا باور کرد
حتي اگر نگويد...؟؟؟
02-05-2013، 15:01
گِريـہ ے آخِر شَبــ هآيَمـ اِنگـآر ڪآفـے نَبـوُנه
…\ ايـכּ روُز هـآ /... اوّل صُـبـح هـآ هَـمـ گِـريـہ مـےڪُنـَمـ . . . (!)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
![]()
02-05-2013، 15:11
يـه چيـزي که هيـچ وقـت فکـرشُ نمـيکـردم
کـه به ايـن زودي بهـش بـرسـم اين بود که تـو اين سـن بشينـمُ گـاهـي ناخودآگـاه نفسهـاي عميـق از تـه دل بکشـم... واسـه کشيـدنـشون حـالا زود بود ...!!!! خـــــيــــلي زود!!!
02-05-2013، 15:18
دُنـبـال ِ کَـلاغـیْ می گـردَم ،
تا قـآرقـآرَش رآ بـه فـال ِ نـیـکْ بـگیـرَم ، وقـتـی… قآصـِدَکـْ ـهـا هـمـه لال انـد
02-05-2013، 15:19
زير ِ بـــــارآטּ مے ايستَم ميگويَند مــُـــב است ايـטּ روزهـــآ عشـــــق بازے زير ِ بارآטּ با اشڪ هاے ابـــــر .... בل نِمے سوزانَم بَراے ابرے ڪﮧ اَز شِدت گِريــﮧ بــﮧ هِقـــــ هـِــــق افتاده است בِلَم بَراے خُـــــوבَم مے سوزَد كه از فِشار בِلتَنگــــــے خيلي وَقت است نَفَسَـــــم بُريده بُريده است
02-05-2013، 15:25
♥●•٠·˙
بـــرگ پـــاییــزی راهـی نـدارد جـــز سُــــــــقوط…. وقـتی می دانـد درختـــــــــــ… عِشــقِ بَـــرگ تـــــازه ای را در دِل دارد…..!
02-05-2013، 16:11
اگر می دانستی که چقدر دوستت دارم سکوت را فراموش می کردی
تمامی ذرات وجودت عشق را فریاد می کرد...
02-05-2013، 16:34
گاهی از انسان بودنم شرم میکنم...
گاهی میخواهم انسان نباشم گوسفندی باشم پا روی یونجه ها بگذارم... اما دلی را دفن نکنم...! گرگی باشم گوسفند ها را بدرم اما بدانم کارم از روی ذات من است نه از روی هوس...! خفاشی باشم که شبها گردش کنم با چشمهای کور اما خوابی را پرپر نکنم...! کلاغی باشم که قارقار کنم پرهایم را رنگ نکنم و دلی را با دروغ بدست نیاورم...
02-05-2013، 17:20
هيچـــ كســ
ويراني ام را حســـ نكرد روز رفتنــــــــت را به خاطــــــــــر داری ؟ کفــــــش هایــــت را بغل کــــــــرده بــــودی . . . مبـــــادا صدایـــــش گوش هایـــــم را آزار دهـــــــــد ! ! ! نـــــوک ِ پا ، نـــــوک ِ پا دور شــــدی از همیـــــن گوشــــهـ کنــــار . . . و امــــــــروز بی ســــــر و صـــــــــدا پیدایـــــت شد تـــــا بــــه رخ نکشـــــــــی اشتباهاتـــــــــــــم را ایـــــن بـــــار کفــــش هایـــــت را می دزدم مبــــــــــادا فکـــــر ِ رفتــــــــــن به ســـــرت بزنــــــــد
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|