امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــ*ـــفتوگــــویــــ آزاد {نسخــ*ــه یــــ 26}

(02-05-2013، 11:55)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2013، 11:52)black devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا حال میکنین چه دیر جواب میدم؟!؟!؟ShyShyShy

بابابزرگ جونم خوبی؟!اموالت چطورن؟!؟!؟

سکته کردم نوه امروز دهنم کج شده تو چرا خبر نداری ؟
سلام دارن خدمتتون

ها؟!؟!؟!؟؟!؟

چی؟!؟!

وصیت نامه نوشتی بابازرگ جونم؟!؟!

when you smile , I melt inside

آگهی
(02-05-2013، 11:57)Hengame Plang نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2013، 11:53)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سسسسسسسسسسسسسسسسسسلامم..!!!!HeartBig Grin

سلام پاری جون Big Grin

به به هنی جوووونم..!!
آورین آورین..!!بچه خوب ب تو میگن..!!Big Grin
THERE IS A HELL

BELIEVE ME ،I'VE SEEN IT
 سپاس شده توسط Hengame Plang
(02-05-2013، 11:58)black devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2013، 11:55)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2013، 11:52)black devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دارن خدمتتون

ها؟!؟!؟!؟؟!؟

چی؟!؟!

دستام شکسته نمیتونم وصیت نامه بنویسم :|
 سپاس شده توسط parmida.a ، black devil
خدانیگدار همگی Big Grin
 سپاس شده توسط pink devil
باب داری میمیری؟!Shy
چی گیره من میاد؟!
یادت باشه پاتریک همیشه هواتو داشت!Angel
خــط زدنِ مَـــن ، پـایــآنِ من نبـــود !!!
آغـــاز بی لیاقتـــیِ تـو بــود!
 سپاس شده توسط black devil
(02-05-2013، 11:58)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2013، 11:56)black devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2013، 11:53)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام پاری جون♥

سلام عزیزم♥♥♥♥♥♥
چطور مطورایی.؟؟

خوبم مرسی عزیزم

(02-05-2013، 12:01)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2013، 11:58)black devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دارن خدمتتون

ها؟!؟!؟!؟؟!؟

چی؟!؟!

میخوای من برات بنویسم؟!؟!؟؟!

when you smile , I melt inside

سپاس شده توسط parmida.a
(02-05-2013، 12:01)pink devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باب داری میمیری؟!Shy
چی گیره من میاد؟!
یادت باشه پارتیک همیشه هواتو داشت!Angel

هنو زندماا
ادامسی که بهم دادی بهت برمیگردونم خونم و به گو کشونده:|

(02-05-2013، 12:02)black devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2013، 11:58)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-05-2013، 11:56)black devil نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام پاری جون♥

سلام عزیزم♥♥♥♥♥♥
چطور مطورایی.؟؟

خوبم مرسی عزیزم

(02-05-2013، 12:01)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دارن خدمتتون

ها؟!؟!؟!؟؟!؟

چی؟!؟!

میخوای من برات بنویسم؟!؟!؟؟!
میدم وکیلم بنویسه !
 سپاس شده توسط parmida.a ، black devil
هام همون آدامس صورتیه؟!
یعنی دوسش نداشتی؟!گــ*ـــفتوگــــویــــ آزاد {نسخــ*ــه یــــ 26} 120
خــط زدنِ مَـــن ، پـایــآنِ من نبـــود !!!
آغـــاز بی لیاقتـــیِ تـو بــود!
سلام ..
 سپاس شده توسط pink devil
Phillip Phillips - Home

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 38 مهمان