29-04-2013، 21:34
نشسته ام به یاد کودکیهایم
دور غلط ها یک خط بسته میکشم..
دور تو..دور خودم..!
دور غلط ها یک خط بسته میکشم..
دور تو..دور خودم..!
|
ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ |
|||||||||||||||||
29-04-2013، 21:34
نشسته ام به یاد کودکیهایم
دور غلط ها یک خط بسته میکشم.. دور تو..دور خودم..!
29-04-2013، 22:28
دﻟﻢ ﯾﮏ ﻏﺮﯾﺒﻪ ﻣﯽ ﺧﻮاﻫﺪ ﺑﯿﺎﯾﺪ ﺑﻨﺸﯿﻨﺪ ﻓﻘﻂ ﺳﮑﻮت ﮐﻨﺪ و ﻣﻦ ﻫـﯽ ﺣﺮف ﺑﺰﻧﻢ و ﺑﺰﻧﻢ و ﺑﺰﻧﻢ . . . ﺗﺎ ﮐﻤﯽ ﮐﻢ ﺷﻮد اﯾﻦ ﻫﻤﻪ ﺑﺎر . . . ﺑﻌﺪ ﺑﻠﻨﺪ ﺷﻮد و ﺑﺮود ﻧﻪ ﻧﺼﯿﺤﺘﯽ ﻧﻪ ! . . . اﻧﮕﺎر ﻧﻪ اﻧﮕﺎر
30-04-2013، 15:03
.
احتیاجی به تسبیح نیست … دستانت را که به من بدهی ، با انگشتانت ذکر دوست داشتن سر میدهم … ! .
30-04-2013، 15:14
ﭼﻪ ﻓﺮﻗﯽ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ
ﺁﻥ ﺳﻮﯼ ﺩﻧﯿﺎ ﺑﺎﺷﻢ ﯾﺎ ﻓﻘﻂ ﭼﻨﺪ ﮐﻮﭼﻪ ﺁﻥ ﻃﺮﻑ ﺗﺮ…؟! ﭘﺎﯼ ﻋﺸﻖ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻣﯿﺎﻥ ﺑﺎﺷﺪ ﺩﻟﺘﻨﮕﯽ ﺩﻣﺎﺭ ﺁﺩﻡ ﺭﺍ ﺩﺭ ﻣﯽ ﺁﻭﺭﺩ
30-04-2013، 15:28
همیشه از هرچیزی ترسیدیم سرمان آمد …
بیا این بار از با هم بودن بترسیم … .
30-04-2013، 15:31
” ﺳﮑﻮﺕ “
ﺧﻄﺮﻧﺎﮐﺘﺮ ﺍﺯ ﺣﺮﻓﻬﺎﯼ ﻧﯿﺸﺪﺍﺭ ﺍﺳﺖ ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﺳﮑﻮﺕ ﻣﯿﮑﻨﺪ ، ﺭﻭﺯﯼ ” ﺳﺮﻧﻮﺷﺖ “ ﺣﺮﻓﻬﺎﯾﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﮔﻔﺖ
30-04-2013، 15:40
نمی دانم می دانی یا نه … ؟
لحظه ی تولد من به همان ثانیه ای برمی گردد که تو برای اولین بار به من گفتی دوستت دارم …
30-04-2013، 15:46
ﺑﺮﺍﯼ ﺑﻌﻀـــﯽ ﺩﺭﺩﻫـﺎ ﻧــﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻥ ﮔﺮﯾــــــﻪ ﮐَــﺮﺩ ﻧـﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻥ ﻓﺮﯾــــــﺎﺩ ﺯﺩ
ﺑﺮﺍﯼ ﺑﻌﻀـــﯽ ﺩﺭﺩﻫﺎ ﻓﻘـــﻂ ﻣﯿﺘﻮﺍﻥ ﻧﮕــــﺎﻩ ﮐَﺮﺩ ﻭ ﺑﯽ ﺻـــــﺪﺍ ﺷﮑﺴﺖ …
30-04-2013، 15:54
كاش مي شد سرزمين عشق را در ميان گام ها تقسيم كرد
كاش مي شد با نگاه شاپرك عشق را بر آسمان تفهيم كرد كاش مي شد با دو چشم عاطفه قلب سرد آسمان را ناز كرد كاش مي شد با پري از برگ ياس تا طلوع سرخ گل پرواز كرد كاش مي شد با نسيم شا مگاه برگ زرد ياس ها را رنگ كرد كاش مي شد با خزان قلب ها مثل دشمن عاشقانه جنگ كرد كاش مي شد در سكوت دشت شب ناله ي غمگين باران را شنيد بعد ، دست قطره ها يش را گرفت تا بها ر آرزوها پر كشيد كاش مي شد مثل يك حس لطيف لابه لاي آسمان پرنور شد كاش مي شد چا در شب را كشيد از نقاب شوم ظلمت دور شد كاش مي شد از ميا ن ژاله ها جرعه اي از مهرباني را چشيد در جواب خوبها جان هديه داد سختي و نا مهرباني را شنيد
30-04-2013، 16:00
آنکس که در را محکم می کوبد یقینا آشناست …
آنکس که در را آهسته می کوبد ، قصد آشنایی دارد … اما آنکس که پشت در نشسته ، از همه عاشق تر است … | |||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|