نظرسنجی: چه عاملی رادلیل اصلی شکست هیتلرمیدانید؟
بدشانسی های مکرر
نداشتن اطلاعات نظامی کافی
عدم صدوردستورعقب نشینی درمواقع حساس
تصمیم های بی جاوازروی احساس
بی کفایتی دانشمندان
بی کفایتی فرماندهان
عدم اتحاد با شوروی
هیچکدام
تعداد دشمنان
[نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

بحث پیرامون جنگ جهانی دوم

من همواره اعتقاد داشتم بزرگترین دلیل شکست هیتلر دستور های عدم عقب نشینی از سوی هیتلر بوده است. و پس از ان نداشتن اطلاعات نظامی هیتلر است.
گزینه ی عدم اتحاد با شوروی هم اضافه کردم.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

پاسخ
آگهی
هیتلر اطلاعات نظامی وتجربه ی بالایی داشت او سرباز شجاع در جنگ جهانی اول بود وکلی تجربه از آن جنگ داشت.اما اگه دستور عدم عقب

نشینی نمی داد سربازا شجاعتشون رو از دست می دادن ودشمن هم همین رو می خواست تا اونا عقب نشینی کنن واز دست هیتلر کمی

آسوده بشن وتجدید قوا کنن وحمله ای اساسی بهش کنن.درضمن من تحقیقات جامعی در این مورد کردم وفهمیدم هولوکاست با رقم 6میلیون واقعیت

نداره اما رقم بسیار کم تر از این است(درحد نصف یا کمتر)اما چیزیه که بوده وجنایتیه که اتفاق افتاده. وهمین روملی که شما دوستش دارین توی

افریقا کلی آدم کشت که بهش میگن روباه صحرا.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
"دختر و افسر مرزی"

بحث پیرامون جنگ جهانی دوم 2
((...زنده باد صلح بین المللی,مرگ بر جنگ افروزان...))
استالین_آخرین سخنرانی سال 1952
عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
سرباز بودن شرط هستش؟؟؟ اگه این جوریه بابای منم میره میشه رییس کل قوا. هه ههBig Grin
ربطی نداره. اون موقع فرماندهان لایقی بودن باید ان ها رو سر قدرت ارتش می گذاشت نه خودش رو.
اقا اطلاعات نداری در مورد این چیز ها همینه دیگه.
رومل چه جنایتی کرد؟؟؟ میشه بگی؟؟؟؟ برو کتاب و سند بخون. چرند نگو. از روی باد نگو. من خیلی تحقیق کردم. رومل توی افریقا با وجود کمبود ذخایر غذایی به اسیران انگلیسی غذا و اب می داد. و او کلا مخالف اسیر کشی و این چیز ها بود. پس چیزی نمی دونی چیزی نگو. خالی هم نبد که تحقیق کردی ادم خالی بند.

منطقی سخن بگو. عقب نشینی باعث تجدید قوا میشه.
فرض کن 20 تا گرگ به سمت من و شما بیاد. ما نمی ایستیم که خورده بشیم. فرار میکنیم تا جایی کمین کنیم و جوری دیگر بر وان ها غالب بشیم.

پاسخ
شما که انقدر سنگ رومل رو به سینه می زنی فیلم رومل روباه صحرا رودیدی؟
هیتلر هم خودش در امور نظامی از همه لایق تر بود وتوی رهبری استاد بود ودرتمام امور از رومل هم وارد تر بود اگه رومل خودشو نمی باخت وبه

هیتلر اون خیانت نامردانه رو نمی کرد مقاومت آلمان بیش تر ادامه پیدا می کرد رومل معتقد بود آلمان باید از جنگ خارج شه وادامه جنگ به

نفعش نیست اما امکانش نبود وانگلیس وامریکا وشوروی تشنه خون آلمان وهیتلر بودن وبه هیچ وجه تا آلمانو تیکه تیکه نکردن حاضر به صلح

نبودن رومل واقعا قاطی کرده بود یا مغزشو شست وشوداده بودن که فکر می کرد راهی برای خروج از جنگ هست او فکر می کرد کشتن هیتلر

همه چیو حل میکنه اما اشتباه می کرد واین اشتباهش بسیار بزرگ بود وخیانت محسوب میشد.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
"دختر و افسر مرزی"

عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
فیلم رومل روباه صحرا واقعا مسخره است. از طرفی هم زمانی ساخته شده که اطلاعات کافی در مورد ایشون نبود.
من سخنی با شما ندارم. چون شما ادمی هستی که نمی خوای اشتباهات خود را بپذیری. شما ادمی هستی که بسیار کم مطالعه داره. ولی جوری وانمود میکنی که خیلی حالیته.
من سخنی با بی منطقان ندارم.
لطفا هم انقدر گفت و گو ها رو سیاسی نکن. در هر تاپیکی شما به انحراف کشاندی.
شما که خیلی ادعا داری بدون اقای نیکلای: هیچ مدرکی به دست نیامده که نقش رومل را در سوقصد علیه رومل مطرح کنه. این یک حقیقت است که روشن نیست رومل واقعا همکاری کرده یا نه

پاسخ
مدرکش همون بمبیه که تو اون کیف زیر پای هیتلر بود ورومل رئیس کل این کار کثیف بود.یکی از گوش های هیتلر کر شد وکلی زخمی شد هیتلر

هم بعد اون قاطی کرد وفکر کرد واقعا دارن می بازن ودستور داد خانه های آلمان رو آتیش بزنن وگفت زندگی در شکست وخفت معنایی نداره وباید

اسباب این زندگی رو از بین برد وخودرا کشت.همه مدارک هم موجوده که رومل همکاری کرده وخودش سو قصدو درست کرده .وتمام مدارک

وتحقیقات اس اس ثابت کرده اومی بایست به شیوه خائنان اعدام می شد نه با کپسول سیانور که خودش گفته بود.عجیبه شما

یک جنایت مثبوت رو دارید انکار میکنید
"دختر و افسر مرزی"

عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
رومل اون موقع تو بیمارستان بود

در ضمن من موافق این سوء قصد ها بودم
اگه هیتلر نابود میشد جنگ با غربم تموم میشد چونکه انها میخواستند شوروی را از طریق المان نابود کنند
اگه هیتلر کشته میشد غرب از المان حمایت میکرد تا شوروی را نابود کنه
از این راه هر دورا ضعیف میکرد و ضربه اخرو بهشون میزد
واین بهتر از نابودی کامل بود
نابود باد کمونیسم نابود باد صیهونیسم

عضو گروه تاریخ انجمن

پاسخ
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
آره اما آدم داشت ومی تونست راحت دستور بده ویا دستور رو از قبل داده بود تا زمانی که اون مشکلی براش پیش اومد اجرا کنن تا گردنش نیفته

اما گارد قدرتمند وباهوش اس اس راحت کشف کرد.رومل هم یک بار گفته بود که آلمان باید از جنگ خارج شه وبا متفقین صلح کنه وتنها راهش

کشتن هیتلره.
"دختر و افسر مرزی"

عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
درسته
اما مدارک کامل نیست
اگر هم میخواسته اینکارو کنه یعنی یه وطن پرست واقعیه و علاقم به او چند برابر میشه
نابود باد کمونیسم نابود باد صیهونیسم

عضو گروه تاریخ انجمن

پاسخ
نقل قول: اگر هم میخواسته اینکارو کنه یعنی یه وطن پرست واقعیه و علاقم به او چند برابر میشه
این درسته اما بدتر از همه خیانته .این کار تو زمان جنگ خیانت وبه نفع متفقین بود.هیتلر همیشه امید به پیروزی داشت واگه همه همکاری می

کردن باهاش حداقل در حفظ آلمان پیروز میشدن.هیتلر استاد روحیه بود.حتی موقعی که برلین در محاصره بود خودشو نباخت وثابت میکنه واقعا

آدم بزرگی بوده.او از کلی سوقصد وبمبی یمیایی در جنگ جهانی اول جون سالم به در برد.چنین شخصی نباید بهش خیانت کرد وباید تا آخرین

نفس براش جنگید وازش حمایت کرد اینگونه پیروزی بدست می آمد.نه مثل رومل نا امید شد. رول واقعا فرمانده پرسابقه وبزرگی بود حیف اینکه نا

امید شد وتسلیم متفقین شد واقعا از او انتظار نمی رفت مردی که در کمال ناباوری همه خط دفاع فرانسه رو شکست وپاریس رو گرفت اینگونه

ناامید شود.اگه خودشو نمی باخت راه کاری برای پیروزی در جنگ ارائه می داد وحتما کارساز بود ونتیجه رو تغییر می داد خیلی عجیبه که او

عوض شد حتما دشمنان آلمان به طمعش انداخته بودن یا عواملی دیگر.
"دختر و افسر مرزی"

عضو گروه تاریخ انجمن
پاسخ
 سپاس شده توسط 1939

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  روزی که پله ستاره جام جهانی شد
  تصاویر/ آمریکا در ۱۰۰ سال قبل؛ از چارلی چاپلین تا جنگ جهانی
  تأثیرات جنگ جهانی اول در ایران
  (تصاویر) جنگ‌جهانی اول؛ زنان و جنگ(2)
  امام خمینی از بیداری اسلامی تا بیداری جهانی
  (تصاویر) آلبوم جنگ‌جهانی‌دوم؛ سقوط ژاپن(2)
  قهرمانان بزرگ جنگ جهانی اول
  جنگ جهانی اول و آثار آن بر ایران
  چهره جهانی کمونیسم یا نومسلمان دوستدار شهید مطهری+تصاویر
  بازتاب جهانی انقلاب اسلامی بر دولتها

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان