21-04-2013، 12:12
چیزی ندارم بگم
|
نظرسنجی: شما عضو کدوم گروهین؟! این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
گروه1 | 5 | 55.56% | |
گروه2 | 0 | 0% | |
گروه3 | 4 | 44.44% | |
در کل | 9 رأی | 100% |
*شما به این گزینه رأی دادهاید. | [نمایش نتایج] |
جمله های کوتاه عـــ ـــــ ــــاشــ ـقــــ ــــــ ـــــانـــــ ـه...!!! |
|||||||||||||||||||||||||||||
21-04-2013، 12:12
چیزی ندارم بگم
21-04-2013، 12:15
روزایـــــے که "تو" توشونــ نیستــے
حیفـــم میآد زندگیشونـــ کنـــمــ : )
21-04-2013، 12:17
بعضی وقتا تو دعوا فقط باید نگاه کنی!
سکوت کنی! فحش هاشو بده و بهونه هاشو به جون بخری تموم که شد بغلش کنی و آروم در گوشش بگی؛ با مــن نجنگ، من دوستــت دارم
21-04-2013، 12:30
ببين موج دريا را
به شوق ساحل ، بي هراس از مرگ چه مي رقصد
21-04-2013، 12:32
تقصیر من نیستــــــــــــــ به تــــــــــــــــــو که می رســــــــــــــــم تب می کنمــــــــــــ به تــــــــــــــــو که می رســـــــــــــــم هوس آغوشتـــــــــــــ میسوزاندم به تــــــــــــــــو که می رســــــــــــــــم لبــــــــــــــانم از عطتش له له میزنند به تــــــــــــــــو که میرســـــــــــــــــــم نگاهم خمـــــــــــــار نگاهت میشود به تـــــــــــــــــو که میرســـــــــــــم ... هههههیییییی ... بیــخـیــــــــــال تقصیر تو نیستـــــــــــــ نفسهـــــــــــ تقصیر تو نیستـــــــــــــ نفسهــــــــــــــــایت دیوانه ام میکـــند ...!
21-04-2013، 12:35
زن نيستم اگر زنانه پای عشـــــــــــــــقم نايستم !
من از قبيله ی " زلــــــــــــــــــــيخا " آمـده ام ... آنـقدر عشــــــــــقت را جار مي زنم تا خـــدا برايم کَف بزند ! فرقی نمي کند فرشـــــــــــــــــته باشی يا آدم . . يوســــــــــــف باشی يا سلــــــــــــــــيمان ! قــاليچــه ی دل مـن بدون اسم رمـــــــز نام " تـــو " پـــــرواز نمي کند ... زنـــــــــــــانه پای اين عشــــــــــــق می ايستم ... مـــــــــــــــــردانه دوســــــــــــــــتم داری ؟؟؟!!!
21-04-2013، 12:39
گفت جبران میکنم، گفتم کدام را؟
عمر رفته را؟ روح شکسته را؟ دل مرده از تپنده را؟ حالا من هیچ!.. جواب این تار موهای سفید را می دهی؟؟ نگاهی به سرم کرد و گفت: وای...خبر نداشتم! چه پیر شده ای!!! گفتم: جبران میکنی؟؟؟ گفت: کدام را؟
21-04-2013، 12:42
من از شما گفتن تو بدم می آید
عزیزم مرا سرد خطاب نکن این پاییز میخوام تا افتادن آخرین برگ با تو دیوانگی ها و عاشقی ها کنم
21-04-2013، 12:43
غــِیـــرتــِ مــــــردآטּــِهـ ات ڪــــجـآست ؟
زمـآטּیــ ڪــِــه معشــــوقهــِ ات از تــــَـجآوز تَــטּـهآیے رنــــج مـــےڪــِشیـــد ، بــــِـه جـــآیــِ درڪــِـــش ترڪــِــش ڪـــردے … ؟؟؟؟
21-04-2013، 12:46
مےבآטּَم ڪـارے בآرے ...
سَرَتـ شــُـلوغـ اَستـ... مےבآטּَم... اَمـآ ایـטּڪــِـهـ مــُـوقعـ خوآبـ... روے تـَפֿتتـ... چـَטּב ثـآטּیـهـ... فَقَطـ لَحظهـ اے بــِـهـ ذهنـَــتــ خــُـطور ڪـُـטּב... ڪــِـهـ یــِـهـ جایے ... ڪَسے... روے تَختَشـ... مــُـوقعـ خوابَشـ... براے تو اَشکـ مےر ے زَב... هَمیــטּ هَم بَراے م َـטּ ڪآفیےستـ...(!)
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|