20-04-2013، 16:36
اسـمـَمـو سـنـگ نـگـه مــیـداره ...
خـودمـو گـور...
و یـادمـو ...
مـهـم نـیـست رفــیــق !
خـودمـو گـور...
و یـادمـو ...
مـهـم نـیـست رفــیــق !
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |
||||||||||||||||||||||||||
20-04-2013، 16:36
اسـمـَمـو سـنـگ نـگـه مــیـداره ...
خـودمـو گـور... و یـادمـو ... مـهـم نـیـست رفــیــق !
20-04-2013، 16:37
خدایا آلودگـی آدم هـا از حـد گذشـتـه دنیـا را چنـد روزی تعـطیـل نمـیکنـی؟
20-04-2013، 16:37
(آخرین ویرایش در این ارسال: 20-04-2013، 16:37، توسط ~ ʀσᴢнɪηα ~.)
تمــــــــام اعضاوجودم ؛
برای من کارمی کنند .. جــــــــــزاین قلــــــــــب لامصــــــب ؛ کــــــــه کار می کــــــــــند بـــــــــرای تــــــــــــووووو .. چــه دمــدمــے مـزاج شـده احـساســم . . گـــاهـے آرام . . . گـــاهـے بــارانـے . . . چه بـے ثـبـاتــم بـے تـــو . . .
20-04-2013، 16:38
روزی ما دوباره کبوترهایمان را
پرواز خواهیم داد و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت و من آن روز را انتظار می کشم حتی روزی کهنباشم
20-04-2013، 16:38
♥ بــه ســلــآمـــتــی اونــی کــه کــمــرم و شـکـســت
امــا هــنــوز دولــآ دولــآ دوســش دآرم ...
20-04-2013، 16:39
منو ببخش به خاطرت دوباره چشمام شده خیس
یا مثل من اگه کسی به فکر دردای تو نیست خودت میدونی که برام از خودمم مهم تری ببخش اگه شب از توی فکر و خیالم میگزری ببخش اگه هر جا میری دلم برات شور میزنه تا برنگردی پیش من دلواپسی مال منه ببخش اگه هر دفعه من تو آشتی پیش قدم میشم مغرورم اما پیش تو تازه خود خودم میشم از سر شوق عشق من اشکی که روی گونمه ببخش که میلرزه دلم وقتی سرت رو شونمه وقتی تو رو میبینمت نگام همش سمت توئه تمام آرزوی من دیدن لبخند توئه پر از غروره دل من اما تو بی افاده ای تعارف نمیکنم ولی تو خیلی صاف و ساده ای ببخش اگه با یاد تو چشمام رو روهم میزارم هر شب تو رویای منی چی کار کنم دوست دارم دلت شکست فدات بشم اما قسم به جون تو خودم با اشکام جوش میدم اون دل مهربونتو ![]()
20-04-2013، 16:39
(آخرین ویرایش در این ارسال: 20-04-2013، 16:41، توسط ~ ʀσᴢнɪηα ~.)
فلاسفـــه دربـــاره عشــــــــق خیلـــی حرفهــا زدند
امــــا منطــق هیجکــدامشــــان به پـای منطـــق تـــــــو نرسیـــــد رفتــــــــی و گفتــــــی:همینـــــه کــــــــــــــه هســــت ! وَقتــی ؛ ميــ شکنَـم خوب تَمآشآ کُــن .. شآيَــد ؛ روزی بهــ دنبـآل ِ تکه هآيَـم بگــردی ..
20-04-2013، 16:42
...×اَخلـآق سَـگی همـ یـه خـوبی دآره کـه دیگـه هیـچ گـُربـه صِـفَـتی وآرد زنـدگـیتــ نمیشـه
20-04-2013، 16:43
(آخرین ویرایش در این ارسال: 20-04-2013، 16:45، توسط ~ ʀσᴢнɪηα ~.)
غیـــــرت بــــرای مـَـــرد یعنـــــی ..
نگـــــــذارد زن مـــــورد عــــلاقه اش .. احســـــــاس تنهایــــــــــــــی و بی پناهـــــی کنــــد .. لُـغـت نـآمـہ هـآے בنیـآ رآ بـآیـב آتـش زב ... جـلوے وآژه ے نَبـودט نوشـتـہ انـב : "عـבمـ حـضور شخصے یـآ چیـزے " هـمـیــט ! چــقـבر نَبـوבט تــو رآ سـآבه فَرض مـے ڪنـنـב .... ✿✿✿ هـــمــیــشـــﮧ نـــــﮧ ولــــﮯ گـــاهـــﮯ مــیــاטּ بـــوבטּ و خـــواســتـטּ فـ ـاصـلـــﮧ مـــﮯ اُفــتــב وقـ ـتــهــایـــﮯ هـــســت کــــﮧ کــســﮯ را بـــا تــمـــاҐ وجــــوב میخواهــــﮯ ولــــــﮯ نــــبـــــــایــــב کــنـــارش بــــاشـــﮯ ... ✿✿✿ پـَس مے زنـم لـحـظـﮧ هـا را . . . تـا بـرسـم بــﮧ بـُـلـنـداے آغـوش ِ مردانه اﭞ . . . کـﮧ در آغـوشـم بـگـیـر ے و مَـטּ ؛ دنـیـایـَم را بـبـازم در پـس ِ عـطـر ِ تـنـﭞ . . . ✿✿✿ جملات هر روز کوتاه تر میشوند هرروز چند کلمه کمتر... چندسکوت بیشتر... میترسم روزی برسد که برای بیان دلتنگی هایم به نقطه ای اکتفا کنم ✿✿✿
20-04-2013، 16:45
دختری که عاشق میشه ؛
خیلی بی دفاع میشه ... اذیتش نکنین ! مرد باشین ...!
| ||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|