13-04-2013، 13:09
دوره، دوره آدم هایی ست که همخواب هم می شوند
ولی هرگز خواب هم را نمی بینند .
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |
||||||||||||||||||||||||||
13-04-2013، 13:09
دوره، دوره آدم هایی ست که همخواب هم می شوند
13-04-2013، 13:26
گر یه روزی توپت افتاد خونه ی همسایه و اون پارش کرد دلگیر نشو، چون یه دوستی داری که حاضره قلبش رو زیر پات بندازه تا با اون بازی کنی!..
13-04-2013، 13:42
حرفهاي آخرت را زدي و رفتي ؟
ميگذاشتي من نيز حرفهايم را برايت بگويم لحظه اي صبر ميکردي تا براي آخرين بار چشمهايت را ببينم ، حتي اگر شده در خيالم دستهايت را بگيرم چه راحت شکستي دلم را ، حتي نشنيدي يک کلام از حرفهايم را ، چه راحت پا گذاشتي بر روي دلم ،حالا من مانده ام و تنهايي و يک درياي غم چه آسان دلکندي از همه چيز ، نه ديگر بي تو در اين دنيا جاي من نيست … به جا ماند خاطره هاي شيرين در لحظه هاي با هم بودنمان و همه ي اين خاطره ها در يک لحظه بر باد رفت … فکرش را هم نميکردم اين روز بيايد ، هميشه فکر ميکردم فردا دوباره لحظه ديدارمان بيايد… اين روزها خيلي دلم گرفته ، سردرگم و بي قرارم ، حس ميکنم آخرين روزهاست و در اين لحظه ها حتي ميتوانم نفسهايم را بشمارم… نفسهايي که ديگر در هواي تو نيست ، ثانيه هايي که به ياد تو است و در کنار تو نيست ، لحظه هايي که حتي به خيال تو نيست … تا قبل از آمدنت ، داشتنت برايم رويا بود ، با همان رويا سر ميکردم زندگي ام را ، تا تو آمدي …. حقيقت شد آن روياي شيرين ، تا تو رفتي ، کابوس شد آن لحظه هاي شيرين و اينجاست که ديگر حتي روياي تو نيز دلم را خوش نميکند ، اينجاست که تنها تو را ميخواهم نه نبودنت را… حرف آخرت همين بود؟ خداحافظ؟ صبر ميکردي اشکهاي روي گونه ام خشک شود و بعد ميرفتي ، حتي تو براي آخرين بار هم که شده آرامم نکردي … نگفتي خداحافظ و رفتي ، چقدر تو بي وفا هستي…
13-04-2013، 14:12
گاهـــی احساس میڪنَمــ روی دَستـــــ خـدا مــانده اَمــ
خَســتہ اَش ڪَردمـــــ خــودَش هَــم نــمــیــدانـــــــد با مَن چــہ ڪــنَــد؟
13-04-2013، 14:31
سرفه میکنم
بازهم سرفه میتوانم صورتم را که سیاه شده تصور کنم بازهم سرفه سیگار!!!!!!! یک لحظه امانم بده تنها یک لحظه میخواهم بگویم تا آخرین نفسم دوستت داشتم نفسم تمام شد
13-04-2013، 14:33
בوבِ ـωــےـگـآر بــآ یـہ روحِ بــیمـآر
عڪس בُو نفرـہ ےِ مـآ روےِ בیـ ــوآر בُو سِـہ روزـہ بیــڪــآر توےِ פֿـونـہ بیمــآر اشڪـ ـآیـــے ڪـہ هِـے میریزـہ روے گیــتـآر ! ڪــ ـ ـآґ بـِـگیــر رفیـق
13-04-2013، 14:34
ایـــــــــن منمــــــ ـ ـ
دختری تنــــها با قلـــــــــــــــبے شکـــستـہ در دستـــــــ ـ کـہ نیـــمـہ اش را دســت او گمـــــ ـ کرده استـــ ــــ... به او بگویــید برگــردد با او کـارے ندارمــ ـ فقط میـــــخواهم نیـــمـہ ی دیـــگر قلبــــــــــــ ـم را پیـــــــــــدا کنمـــــ ـ ـ ـ...
13-04-2013، 14:35
هی میگن دنیا کوتاهه !
می ترسم اینقدر کوتاه باشه که وقت نکنم سیگار بعدیمو روشن کنم
13-04-2013، 14:39
به نسل های بعد بگویید ...
که نسل ما نه سر پیاز بود نه ته پیاز ... نسل ما خود پیاز بود ... که هر که ما رو دید گریه کرد
13-04-2013، 14:41
نگاهی به عکست می اندازم
عمیق پُک میزنم سیگار تنهای ام را دود میشوم
| ||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|