موضوعها: 5
سپاس ها 388
سپاس شده 244 بار در 48 ارسال
حالت من: هیچ کدام
باحال بود....................
تو نه عشقی.....نه شبابی.....تو نه آهی.....نه سرابی.....تو نه بارون.....نه هوایی.....تو نه آبی.....نه حبابی.....از کدوم دیار عشقی که پر از راز و شوری؟.....از کدوم قصه دوری که پر از رنج و غروری؟!!!.....
وقتی خدا تو رو به سمت یه پرتگاه هدایت میکنه دو هدف داره:یا می خواد از پشت بگیرتت یا می خواد پرواز یادت بده........................................
در مقررات از عشق به عنوان یک چیز مهم و بزرگ یاد می کنی و شیطان از عشق دوری می جوید و می گوید:از اختراعات فرشتگان است.
((سپاس یادت نره!!!!))
موضوعها: 5
سپاس ها 388
سپاس شده 244 بار در 48 ارسال
کسی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو نه عشقی.....نه شبابی.....تو نه آهی.....نه سرابی.....تو نه بارون.....نه هوایی.....تو نه آبی.....نه حبابی.....از کدوم دیار عشقی که پر از راز و شوری؟.....از کدوم قصه دوری که پر از رنج و غروری؟!!!.....
وقتی خدا تو رو به سمت یه پرتگاه هدایت میکنه دو هدف داره:یا می خواد از پشت بگیرتت یا می خواد پرواز یادت بده........................................
در مقررات از عشق به عنوان یک چیز مهم و بزرگ یاد می کنی و شیطان از عشق دوری می جوید و می گوید:از اختراعات فرشتگان است.
((سپاس یادت نره!!!!))
موضوعها: 87
سپاس ها 12588
سپاس شده 2636 بار در 1039 ارسال
پ چرا خودشونو این شکلی کردن
من از اینکه فرزندانم. در آینده چه مامان باحالی دارن بهشون غبطه میخورم
موضوعها: 315
سپاس ها 4338
سپاس شده 7837 بار در 1442 ارسال
اونجور که خودشونو پوشوندن خفه نشن