دراین تایپیک لینک مارش ها وسرود های شوروی را قرار می دهم تا خودتان ببینید وقضاوت کنید
لینک مارش شماره1
لینک مارش شماره1
|
☭رژه ها موسیقی ها ومارش های شوروی☭ |
|||||||||||||||||||||||||||||
دراین تایپیک لینک مارش ها وسرود های شوروی را قرار می دهم تا خودتان ببینید وقضاوت کنید
لینک مارش شماره1
لینک مارش شماره 2:آخرین رژه از شوروی که با حظور گورباچف وسخنرانی رئیس نیروی زمینی شروع می شود رژه بسیار زیباییست لطفا تاپایان آنرا مشاهده فرمایید
13-03-2012، 8:35
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آهنگ بسيار زيباي My Army (ارتش من) دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. آهنگ بسيار زيبا و حماسي Polyushka Polye دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. آهنگ حماسي و شور انگيز Partizan (پارتيزان) دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. آهنگ حماسی و شور انگیز Soviet March (مارش شوروی) دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. موسیقی بسیار زیبای قایقران درولگا تمامي اين موسيقي ها بصورت صوتي مي باشد به نقل از:نازي سنتر گفتم بذار نيكلا دست تنها نباشه ![]() ![]() ![]()
13-03-2012، 10:57
ازجناب درجست وجوی حققت بسیار سپاسگذار وممنونم آهنگPolyushka Polye روشنیده بودم وخیلی دوست دارم همین طورsoviet marchرو
ودر لینک شماره1مدر این موضوع فایلflvشو گذاشتم بیشتر ازflvکه کلا نمی شه یعنی اینترنت نمی کشه.ممنون از اینکه کمک کردید. پارتیزان روهم شنیده بودم ممنونم. آهنگ ولگا وmy army روتازه شنیدم وخوب بود ممنونم لینک مارش شماره 3:اینم یک کلیپ قدرت نظامی سویت روسیه
13-03-2012، 16:18
پس اين دوتا ديگه هم خدمت شما:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. موسیقی بسیار زیبای کالینکا دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. موسیقی بسیار زیبای والکور اين دو آهنگ از شاهكار ها هستند به نقل از : نازي سنتر
13-03-2012، 17:31
ممنونم خیلی وقت بود دنبال کالینکا می گشتم.کالینکارو بیش تر برای استالین می خونن واسم اونو تو شعر میارن که بیش تر به عنوان آهنگ بزرگداشت اون میشناسن.اما تعدادی موسیقی شبیه کالینکا ساخته شده که همشون قشنگن .
والکور هم قشنگ بود نشنیده بودمش قشنگ بود اینم لینک مارش 4:رژه ارتش شوروی در1981
14-03-2012، 10:58
من مارشهای شوروی را خیلی دوست دارم
ادمو به جنبش میندازه
14-03-2012، 12:48
نقل قول: من مارشهای شوروی را خیلی دوست دارمآره دقیقا. منتهی کمونیستا زیاد به جنبش افتادن ونیکلای بیچاره وخانواده اش رو کشتن. ولی واقعا با اینکه زبونشونم بلد نیستیم آدمو به کار وانقلاب میندازه.واقعا آدمو تسخیر میکنه
استالین با کارهای خوبش قدرت وپیشرفت را برای شوروی آورد پیشرفتی رویایی در فیلم زیر این پیشرفت هارا از نزدیک ببینید.
لینک مارش شماره 5:رژه ارتش شوروی با حضور استالین.
21-03-2012، 12:06
در این کلیپ می توانید تانک ها و سربازان قدرتمند ارتش سرخ وقابلیت های آنها را مشاهده کنید
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|