09-04-2013، 14:36
بعضي وقتا فقط بعضى وقتا بايد خربود!!
|
ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ |
||||||||||||||||||||||||||
09-04-2013، 14:36
بعضي وقتا فقط بعضى وقتا بايد خربود!!
09-04-2013، 14:49
دوستت دارم حلقه ی اتصال دلهاست در کویر بی نقش خیال سرد
09-04-2013، 15:18
مــــن" بـــه " تــــو" بستـــگــــی دارم ...
حــــال مــــن را از خـــــودت بپـــــرس !
09-04-2013، 15:36
دلم یاد روزهایی کرده که هیچ وقت برگشتنی نیست
هیچ وقت... دلم یادروزهایی راکرده که همدرد داشتم! دلم یاد روزهایی رو کرده که یکی روم غیرتی میشد! یه روزایی که... گاهی فک میکنم ه قدر بدبخت بودم که ..... خیلی سخته میفهمی؟ خیلی سخته دارن پسرا بهم زل میزنن نگاهم میکنن جوری که... تیکه میندازن بهم.... اما... اما دیگه کسی نیست که روم غیرتی بشه! دیگه کسی نیست که داد بزنه که: هوی چته مگه خودت ناموس ندارییییییییی؟ خیلی! دارم دیگه به یه سنگ تبدیل میشم! حداقل بیا واین کوهو بشکن! خلاص!
09-04-2013، 17:54
درد دارد “امروز” حرفی برای گفتن نداشته باشی با کسی که تا “دیروز” تمام حرف هایت را فقط به او می گفتی …
09-04-2013، 19:12
اینجا...
آدم که نه! آدمک هایش , همه ناجور رنگ بی رنگی اند! و جالب تر ! اینجا هر کسی هفتاد رنگ بازی میکند تا میزبان سیاهی دیگری باشد! شهر من اینجا نیست! اینجا... همه قار قار چهلمین کلاغ را دوست می دارند! و آبرو چون پنیری دزدیده خواهد شد! شهر من اینجا نیست! اینجا... سبدهاشان پر است از تخم های تهمتی که غالبا "دو زرده" اند! من به دنبال دیارم هستم, شهر من اینجا نیست... شهر من گم شده است!
09-04-2013، 20:06
حرف زدن با تو از عشق....
انگار که آب دادن به گلهای پلاستیکی است …
09-04-2013، 20:27
بـراےِ دُخـتـَـرمـ آرِزوےِ
خــوشــبـَخـتـے مــےکُــنــَمـ، مــادَرَمـ هــَمـ بـــراے مـَـنـ آرزوے خــوشبـَخـتے کَــردهـِ بود، وَ مـــادَرَشـ هَــمـ بــَـرایـ ِ مــادَرَمـ... نـــا اُمیــد نیـــستــَمـ! یــِکــ روز عــاقِـبَتـــــ ... دُختـــرے اَز نـسـلـِ مـــا خـــوشبــَخـتــــ خـــواهَــد شُـــد...!!!
09-04-2013، 20:35
دلم مےشڪـند زمانے ڪـہ
نيمـڪت هاے دو نفره ے پارڪ را مےبـينم . . . خيالے نيست !!! بـہ خاطراتت تڪـيـہ مےدهم ؛ مےدانے عزيزم ، نبودنت را بسيار درد مےڪـشم . . . اما فهميده ام ڪـہ باد با شمع خاموش ڪـارے ندارد درد يعنے زندگے. . . !
09-04-2013، 20:37
چه داروی تلخی است ، وفاداری به خائن
صداقت با دروغگو و مهربانی با سنگدل . . . | ||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|