امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

11 هزار موشک آماده شلیک یعنی چه؟

یه سوال اگه ما اسم و مکانیسم و کاربرد سلاح هارو ندونیم چجوری میخوایم در بربابرش از خودمون دفاع کنیم؟
خیلی هم مهمه ولی نه واسه شما
تقریبا 3 دهه از شروع جنگ تحمیلی میگذره! نه پایانش!
ما توی جنگ نرم هم خیلی عقبیم نشون به اون نشون که داریم همه چیزو سانسور میکنیم!! اخبار رو وارونه نشون میدم و...
حوصله بحث ندارم یه چی میگم بعد نمیشه جمعش کرد میگیرن دخلمونو میارن :|
همیشه با خودم فکر میکنم برای سکوت هم معنی مثبت هست هم معنی منفی!

یه بار می گیم سکوت علامت رضاست ..

یه بارم میگیم جواب ابلهان خاموشی است ..
پاسخ
آگهی
با پی اس 3000موافقم.
و این که اقای بسیجی این الان پاسخ به سواله من بود یا نظره شخیصیتون بود؟خوب ولی ما شانس اوردیم که باراک اوباما رئیس جمهور شد و اگه اون یکی میشد...........
در هر صورت دیگه بحث رو کش ندیم ولی اقای بسیجی منم اینو میگم که یک وقت فکر نکنی من مخالفه این رژیمم بلکه به نظرم خامنه ای که رهبره الانه جامعه هستش داره با ظالم میجنگه درست عین گاندی تو هندوستان و من اینو میپذیرم ولی همونطور که توی جملات قبلم حرف زدم میتونی بفهمی من به چی اعتقاد دارم یا ندارم ولی با این وجود رهبر برام مثله یک مبارز میمونه.ممنون ازت که با ملایمت حرف زدی ولی اگه نظری داری بده که دیگه این بحث ادامه پیدا نکنه

و پی اس 3000 اگه مکانیسم و کاربرد رو با من بودی بازم میگم این یک اصطلاح بین نیروی دریایی چندتا از زیر دریایی هاست.ممنون
پاسخ
 سپاس شده توسط hossein. ، R.t.R.d
فرض کنید هر کدوم از موشک ها متوسط 700 کیلو وزن داشته باشه 11000 تا میشه7700000کیلو ماده منفجره که میشه 7700 تن TNT میتونیم با این مقدار کل اسراییل رویفرستیم رو هوا

البته قبل از اون امریکا ایران رو زیر و رو میکنه همه ی اون 7700 تن هم میپاشه رو سر خودمون

اخه من به چه زبونی بگم همه ی موشک های ایران رو با هم جمع کنی اندازه ی یه بمب
اتم امریکا فدرت نداره
پاسخ
امید وارم ناراحت نشین ولی به چه زبونی بگیم آمریکا تموم بمب های اتمش رو هم جمع کنه اندازه ی ایمان یکی از ما ها هم نیست
زن یک سرباز نیست ...
اما به قدر سرباز میدان جنگ شجاعت دارد و با این که جهاد در میدان های رزم بر او واجب نیست 
اما به قدر یک جهادگر در راه خدا تلاش می کند و در تمام صحنه ها حضور دارد 
امام خامنه ای
11 هزار موشک آماده شلیک یعنی چه؟ 3
پاسخ
برادر گمنام حرفت بی ربطه
امریکا از این خریت ها زیاد کرده میدونی قدرت بمب اتم امریکا چند مگا تنه؟
اصن مگا تن نیست گیگا تن هست حدود 10 گیگا تن که درصورت استفاده حدود چندین ملیارد انسان میمیرن و خورشید برای همیشه از دید بشر محو میشه زیرا اون غبار رادیو اکتیوی مانع رسیدن نور خورشید میشه
همچنین قطب زمین عوض شده زمین از مدار خارج شده و به کلی حیات از رو زمین برچیده میشه.......
همچنین قدرت برابر با 1000 تا زلزله ژاپن هستش Undecided
پاسخ
(13-02-2013، 19:43)wushu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برادر گمنام حرفت بی ربطه
امریکا از این خریت ها زیاد کرده میدونی قدرت بمب اتم امریکا چند مگا تنه؟
اصن مگا تن نیست گیگا تن هست حدود 10 گیگا تن که درصورت استفاده حدود چندین ملیارد انسان میمیرن و خورشید برای همیشه از دید بشر محو میشه زیرا اون غبار رادیو اکتیوی مانع رسیدن نور خورشید میشه
همچنین قطب زمین عوض شده زمین از مدار خارج شده و به کلی حیات از رو زمین برچیده میشه.......
همچنین قدرت برابر با 1000 تا زلزله ژاپن هستش Undecided

کل اورانیوم های روزمین برای ساخت یک بمب اتم دو گیگاتنی کافی نیست آخه برادرمن چراتوچیزی که اطلاعات نداری نظرتومیگی خنده داره ، قدرتمندترین بمب های اتمیوچین داره که اونابه گیگاتن عمرابرسه اصلاکشورش مهم نیست بمب اتم گیگاتنی خنده داره یعنی 10به توان 3 برابربیشتر
اینی که گفتی مال فیلماس زمین ازمدارخارج میشه ولی همه نمیمیرن حیات محونمیشه زمین شناسی بخون
حرفای دیگرانواینقدربااعتمادبه نفس نقض نکنیدماهامهندس اتمی نیستیم

آمریکام بخوادزیروروکنه بایدسربازاشوبدون شلواربفرسته ایران پس کوشن چراتواین سی چهل سال حمله نکردن؟
پاسخ
بیخیال بابا ساندیس خور شدی تو علی رفت :|
یعنی تو نمی فهمی حمله به ایران به دردشون نمیخوره
چرا حمله با تحریم پدرمونو در اوردن واسه چی حمله کنن وقتی خودمون داریم نابود میشیم با این فتوشاپ بازیامون
میمون به فضا
تانک ذ 3 که روش چادر کشیدن =)))))))))))))))))اونم تو رونمایی نمیدونم رونمایی یعنی چی
قاطر 313 بهمن ماکت :|
اونا الان دارن به کشورهای عربی به بهانه خطر بودن ایران میلیاردها میلیارد سلاح میفروشن
بعدم تو برادر درمورد چیزی اطلاع نداری صحبت نکن که
گیگا تن قدرتشه نه مقدار مهماتش بعدم یه سرچ بکنی تو سایت های درمورد قدرت بمب های هسته ای امریکا میبینی
:|
پاسخ
(25-02-2013، 17:59)卐WaffenSS卐 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جواب شمارووقتی میدم که ازتوهم دانایی خارج شدی

نه خیر جواب رو داداش باید وقتی بدی که خودت به دانایی رسیدی .............
Sleepy
پاسخ
عزيزم بذار برات مثال بزنم
فرض كن الان تو تو 1000سال پيشي زماني كه با شمشير و سپر ميجنگيدن و معيار پيروزي داشتن تك نيك و استراژي بالا و داشتن سلاح هاي قوي بود
حالا ميگيم يك كشور مثلا كشور ايگرگ از شمشير و سپر فوق العاده سبك و قوي استفاده ميكنن و كشور ديگه كه كشور ايكس هستش از شمشير و سپر معمولي استفاده ميكنه و معيارها هم با هم برابر اصلا فرض كنيم معياري وجود نداشته وقتي اين دوتا كشور مثلا با تعداد نظامي هاي 10000نفر بهم حمله كنند فكر ميكني كدوم كشور برنده ميشه؟خب مسلما ايگرگ بعد اين كشور ايگرگ از 10000نفر 4000نفرش رو از دست ميده ولي اون 10000نفر ممكنه همه ي سربازاش بميرن و حالا اگه ما امريكارو ايگرگ و ايران رو ايكس فرض كنيم خب مسلما امريكا از اون ضرري كه ميخوره ميترسه مخصوصا كه الان جنگ جنگ هوايي و يك هو ديدي كه شهرت رو هواست و امريكا هم به اين دليل ميترسه وگرنه برد حتمي با امريكا هستش اينو بدون دخالت با متحدين گفتم كه شما درك كني كه چرا حمله نميكنه
پاسخ
خدا کنه جنگ نشه که اگر بشه 11000کلاهک هسته ای هم داشته باشیم فایده ای نداره و بازنده اصلی مردم هستند که همیشه چوب بی لیاقتی به ظاهر دولتمردان را خورده اند و کوچکترین اسیبی به دولتمردان نخواهد رسید چه به منافعشان چه به جانشان.Idea
پاسخ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  آماده بودیم 400 نقطه را مورد هدف قرار دهیم
  کره شمالی به سمت ژاپن موشک پرتاب کرد!!
  وزیر دفاع: توان صادرات موشک را داریم
  شلیک اخطار آمریکایی ها به سمت شناورهای سپاه
  ۵۰ مینی ماهواره آماده پرتاب به فضا
  سرمایه گذاری مخفیانه عربستان در موشک های اوکراین
  استقرار موشک براهموس در مرز هند با چین
  تکالیف نظامی در لایحه ششم توسعه؛ از موشک تا تامین اقلام برای مقابله با گروههای تروریس
  روسیه به‌دنبال کاهش تهدید موشک‌های آمریکا
  کره‌شمالی زیردریایی‌هایش را به موشک مجهز می‌کند

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان