25-03-2013، 16:46
افرين
|
« گفتـــــــــــگوی آزاد » نسخه 24 |
|||||||||||||||||||||||
25-03-2013، 16:46
افرين
25-03-2013، 16:48
واییییییییییییییییییییییییییییی!
25-03-2013، 16:49
شاد شاد شاد
دست دست
25-03-2013، 16:49
(آخرین ویرایش در این ارسال: 25-03-2013، 16:51، توسط pink devil.)
یه شعره شاد میخواااااااااااااااااااام!
25-03-2013، 16:54
بيا سلطوووووووونم
بسه با چشمات تو به آتیش نکشون خونمو من تورو کم دارم و تو دل دیوونمو اگه یه روزی برسه من و تو قدر همو بدونیم یا که تو لحظه های سخت کنار هم بمونیم اگه ترکم میکنی نگو کار سرنوشته یه روز اگه لج نکنیم دنیا مثل بهشته بسه با چشمات تو به آتیش نکشون خونم من تورو کم دارم و تو دل دیوونمو
25-03-2013، 16:55
راز دلم رو گفتم این رو جواب شنفتم!
راز دلم را گفتم این رو جواب شنفتم: واه تو پسر چقدر نادونی اومدی زیارت یا كه چش چرونی! لاله بیا وسططططط! فرزااااام تنها نشیییین بیا برقصصصص!
25-03-2013، 16:56
من دوست دارمو یه بی قرارمو
كسی كه نمی تونه بی تو بمونه عشقم بیا جلوی چشمم قسم تو من دلمو بستم به تو طفره نرو بده دلتو دست منو بگو می دونی قصد منو باید اینو من بت بگم خوشم اومده ازت یه كم بیشتر توجه كن به من نذار كه از دست برم من دوست دارمو یه بی قرارمو كسی كه نمی تونه بی تو بمونه عشقم بیا جلوی چشمم آخه دل به تو دادمو چه خوب حالمو تو عزیز منی همه چیز منی عشقم واسه عشقت تشنه ام هنوز نمی شه باور خودم اینقدر زود عاشقت شدم اگه بمونی پیشم تازه عاشق ترم می شم تویی دلیل همه خوشیام هر جا بری من با تو میام فقط یه نگاه بكن توی چشام ببین از ته دل تو رو می خوام من دوست دارمو یه بی قرارمو كسی كه نمی تونه بی تو بمونه عشقم بیا جلوی چشمم آخه دل به تو دادمو چه خوب حالمو تو عزیز منی همه چیز منی عشقم واسه عشقت تشنه ام باید اینو من به تو بگم عزیزم با تو هستم تا همیشه حتی من نمی خوام فكرشم بكنم تو نباشی آخه نمی شه فقط بیا و تو بزن یه لبخند با تو هستم تویی عشقم پس بازم می گم دوست دارم عاشقتم عزیزم بیا جلوی چشمم من دوست دارمو یه بی قرارمو كسی كه نمی تونه بی تو بمونه عشقم بیا جلوی چشمم آخه دل به تو دادمو چه خوب حالمو تو عزیز منی همه چیز منی عشقم واسه عشقت تشنه ام
25-03-2013، 16:56
چرا نمیاین وســط؟!
25-03-2013، 16:58
منكه اينجام سلطووووونم
25-03-2013، 17:00
معلوم بود که کسی مانند ارمیا باید برنده ی آکادمی گوگوش باشد. این همان مدل میرزا ملکم خان در بیش از ۱۰۰ سال پیش برای راه اندازی پروتستانتیزم اسلامی در ایران است. مرحله ی بعد مربوط است به اینکه شما باور کنید ارمیا یک دختر انگلیسی است که فقط به زبان فارسی حرف میزند…
| |||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|